Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evi kaynana evine uzak olanlara sorum
Kaynanayi aramak istiyor musunz durduk yere? Muhabbetlerinz nasil ?
Guzel guzl konusup muhabbetinz uzuyor mu hic ?

Dönem dönem banada oluyor o ama silip atıyorum nasipse her sekilde bizi bulur zaten evlatta este bosanmak yaralamaktan baska birsey degil.
Kaynanama bakın hele gıybetimimi yapmıs
Ara bi soyle bence ruyamdaydin de bakiyim diyor mu senden bahsettik diye

Biliyorum bunlari ama iste durduk yere geliyor
Gelmesinler gitsinler lütfenn, sizin canınız sıkılınca bende etkileniyorum. Belki diyeceksin sen hamilesin sen nerden anliycaksin ama benimde ilk istediğimde hiç olmadi 3-4 ay civarı sonra oldu hep ama her seferinde hiç olmiycakmis gibi endişe duydum, tabiki canim sikildi uzuldum, hep dua ettim en buyuk tesellimiz elimizden geleni yapip Allaha birakmak oldu cunku biz bilemeyiz o bilir. Gercekten biraz kafayi dagitmaya ihtiyacin var sanki cunku biliyorum insan hic aklindan cikaramiyor ancak cok yogun olmasi gerekiyor aklini mesgul edicek biseyler gerekiyor. Kendine bir ugras bul olmadi.

Yok ya der miyim hic oyle biseyi sonucta 1 -2 ay olsa bile o psikolojiyi yaşamışsın sonucta . Kafam cok dolu. O yuzden kitap okumaya basladim .

Esimin annesi uzun zaman once vefat etmiş, kayınpederinin 2.eşi var, cok yakin degil ama aynı mahallede oturuyoruz, her hafta gitmeye çalışıyorum, arada yemek yapar getiririm, ihtiyaçları varsa onları karşılarım, muhabbet sohbet ederiz, hiç bir kötü laf duymadım 5 senedir ne ondan ne kayinpederimden hep övgü duyarım, çok mutlu olurum

Hmm masallh hep bole dewam etsin insllh.

Arkadaşlar birde şöyle bir şey var, geçen gorumcem aradı cinsiyeti bildiği halde yine sordu dedim kiz, bi moral bozuldu bi ses değişti, dedi ki sonra ben hiç sevinmedim yani simdi gülermisin ağlarmısin Bende Allah herkesin gönlüne göre versin, biz hayırlısını sagliklisini istedik bize böyle nasip etti, kızım çok mutlu kız kardeşi olacağı için dedim insanlar cidden çok şükürsuz Allaha şükür oluyor demiyorlarda birde beğenmiyorlar

Ben hiç sevinmedim mi diyor, inanılacak gibi değil. Senin sevinmen önemli değil zaten biz çok sevindik ve şükrediyoruz deseydin, anlamıyorum ya gerçekten böyle insanları. Ben kızın olacağını bilmiyordum ama sevindim gerçekten hayırlı olsun, sağ salim kucağına al inş

Yarım saat uzaklık sayılır mı valla ben kendisini pek sevmem çünkü sürekli evlat ayrımı yapar eşimi pek sevmez oysaki her işlerini eşim yapar. Çok kızarım hiç o evin gleini gibi hissetmiyorum kendimi diye ama eşim de der ki bana ne kadar değer veriyo ki sana versin.. Allah korkusu için gider geliriz haftada bir. Ara ara işlerim olunca ben gitmem. Kandillere falan ararım başka zaman aramam gerek yok zamanında çok sıkıntı yaşadım onlar yüzünden eğer kayınpederim felçli geçirmeseydi bu kadar sık da gitmezdik

Amin amin inşallah ama gerçek kaynana olsa nasıl olurdu hiç bilmiyorum
Esin bilir aslnda nssil olcgini da sormk belki uzer onu da ben annem gibi olsn isterdim ama malesef
Yani hwrkes birbirini tanıyor. Bir sürü inceliyorlar. Daha adetin feçmemiş falan. Onlara açıklama yapmak durumunda kalıyorsun.
Hm o da en zoru asm de vermk sknti deilse. Orda ver takip ettir. Ole daha saglikli sonuclr alirsin. Bazen deger yukselse bile cizgi koyulugu ayni olabilio

Hic de uzak deilmis Allh akil versin diyim artk. Haftda bir de cokmus bu durumda

Hamdolsun hiçbir problemimiz yok, Anne kız gibiyiz. Çocuk konusunda beni üzenlere pat pat cevap verir Birkaç saat uzakta olduğumuz için her zaman gidemiyorum ama gittiğimde kayınvalide olsun kayınpeder olsun muhabbetimiz güzeldir. Gel gör ki çoook nadir ararım, huyum kurusun telefonda konuşmaktan nefret ediyorum o da alıştı napsın

Hic de uzak deilmis Allh akil versin diyim artk. Haftda bir de cokmus bu durumda
İşte kayınpederim felçli olmasa.. Aslında onu seviyorum ama kaynanam Bi tuhaf ya. Eşime göre içinde kötü niyet yok tarzı öyle ama insan hiç mi yakın davranamaz ya odun gibi kadın her gittiğimizde karnınız aç mı diye sorar mutlaka istersen verir bişeyler öyle tuhaf Bi kadın.. Kurban bayramında nişanlıyken aç eve gitmişliğim vardır sofra koymaz koy demeden

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…