- 15 Mayıs 2016
- 176
- 177
- 103
- 31
Iyi de ne alaka onun sevinip sevinmemesi belirtmesi. Ne acayip insanlar var ya, şuursuz mudur nedir? Tövbe yarabbim. Akıl fikir versin.Arkadaşlar birde şöyle bir şey var, geçen gorumcem aradı cinsiyeti bildiği halde yine sordu dedim kiz, bi moral bozuldu bi ses değişti, dedi ki sonra ben hiç sevinmedimyani simdi gülermisin ağlarmısin Bende Allah herkesin gönlüne göre versin, biz hayırlısını sagliklisini istedik bize böyle nasip etti, kızım çok mutlu kız kardeşi olacağı için dedim insanlar cidden çok şükürsuz Allaha şükür oluyor demiyorlarda birde beğenmiyorlar
anladm cnm o iğneler de ne ağır oluyor ya çok şükür bu sefer vurunmycam benBnm de gidip 2. Doz tetanoz asimi olmam gerekiodu ama cikmak istemiorm bi turlu
Canm kac gundur patetesli borek cekio . Galiba onu yapcam. Yanina da corba tursu. Tmmdir heralde
İnsanlar malesef böyle cnm Rabb'im herşeyin hayırlısını versin sağlıklı olsun da önemli olan o tabiki ama illa konuşacak insanlara malzeme lazım biz şu an öğrenmedik cinsiyeti kız olursa bize de sanki erkek istiyormuş da bizi teselli eder gibi hmmm olsun olsun iki kızın olacak gibisinden konuşacaklar eminim biz sağlıklı istiyorum hayırlısı neyse o olsun her ikisine de seviniriz çünki bizim istememizle olmuyor hiç bişey Rabbim nasip ederse oluyor cahil insanlar bence böyle konuşanlar boşverArkadaşlar birde şöyle bir şey var, geçen gorumcem aradı cinsiyeti bildiği halde yine sordu dedim kiz, bi moral bozuldu bi ses değişti, dedi ki sonra ben hiç sevinmedimyani simdi gülermisin ağlarmısin Bende Allah herkesin gönlüne göre versin, biz hayırlısını sagliklisini istedik bize böyle nasip etti, kızım çok mutlu kız kardeşi olacağı için dedim insanlar cidden çok şükürsuz Allaha şükür oluyor demiyorlarda birde beğenmiyorlar
Amin insallahh cumlemizBen hiç sevinmedim mi diyor, inanılacak gibi değil. Senin sevinmen önemli değil zaten biz çok sevindik ve şükrediyoruz deseydin, anlamıyorum ya gerçekten böyle insanları. Ben kızın olacağını bilmiyordum ama sevindim gerçekten hayırlı olsun, sağ salim kucağına al inş
Zaten çok belli etti ama herhalde anlamamışımdır diye bir daha söylediIyi de ne alaka onun sevinip sevinmemesi belirtmesi. Ne acayip insanlar var ya, şuursuz mudur nedir? Tövbe yarabbim. Akıl fikir versin.
Allah akıl versin cidden. Şu cinsiyet konusunda laf yapanları anlamıyorum ya Rabbim sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin. Hakikaten cahillik yaZaten çok belli etti ama herhalde anlamamışımdır diye bir daha söyledianlamak mümkün değil cidden
Tüh yasa pusa battım sen sevinmeyinceArkadaşlar birde şöyle bir şey var, geçen gorumcem aradı cinsiyeti bildiği halde yine sordu dedim kiz, bi moral bozuldu bi ses değişti, dedi ki sonra ben hiç sevinmedimyani simdi gülermisin ağlarmısin Bende Allah herkesin gönlüne göre versin, biz hayırlısını sagliklisini istedik bize böyle nasip etti, kızım çok mutlu kız kardeşi olacağı için dedim insanlar cidden çok şükürsuz Allaha şükür oluyor demiyorlarda birde beğenmiyorlar
Bana denk gelse boyle bir durum agzina ederdim herhalde. Katıksız mal.Zaten çok belli etti ama herhalde anlamamışımdır diye bir daha söyledianlamak mümkün değil cidden
anladm cnm o iğneler de ne ağır oluyor ya çok şükür bu sefer vurunmycam benkolay gelsin afiyet olsun cnm şimdiden güzelmiş menü
İnsanlar malesef böyle cnm Rabb'im herşeyin hayırlısını versin sağlıklı olsun da önemli olan o tabiki ama illa konuşacak insanlara malzeme lazım biz şu an öğrenmedik cinsiyeti kız olursa bize de sanki erkek istiyormuş da bizi teselli eder gibi hmmm olsun olsun iki kızın olacak gibisinden konuşacaklar eminim biz sağlıklı istiyorum hayırlısı neyse o olsun her ikisine de seviniriz çünki bizim istememizle olmuyor hiç bişey Rabbim nasip ederse oluyor cahil insanlar bence böyle konuşanlar boşver
Bana denk gelse boyle bir durum agzina ederdim herhalde. Katıksız mal.
Kesinlikle öyle ve o kadar çoklar ki, ben onlarla uğraşmaktan vazgeçtim, bir anlamı olmuyorAllah akıl versin cidden. Şu cinsiyet konusunda laf yapanları anlamıyorum ya Rabbim sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin. Hakikaten cahillik ya
Sen gelme ben derin mevzularla ugrasacam oradabeni de gotuuur
Ben de sevmiorm arayip konusmayi yaaHamdolsun hiçbir problemimiz yok, Anne kız gibiyiz. Çocuk konusunda beni üzenlere pat pat cevap verirBirkaç saat uzakta olduğumuz için her zaman gidemiyorum ama gittiğimde kayınvalide olsun kayınpeder olsun muhabbetimiz güzeldir. Gel gör ki çoook nadir ararım, huyum kurusun telefonda konuşmaktan nefret ediyorum o da alıştı napsın
Ayy ne kadr ayip. Insan sevdi mi kimse bisey demeden yapar valla. Demk ki bilerek yapio boleİşte kayınpederim felçli olmasa.. Aslında onu seviyorum ama kaynanam Bi tuhaf ya. Eşime göre içinde kötü niyet yok tarzı öyle ama insan hiç mi yakın davranamaz ya odun gibi kadınher gittiğimizde karnınız aç mı diye sorar mutlaka istersen verir bişeyler öyle tuhaf Bi kadın.. Kurban bayramında nişanlıyken aç eve gitmişliğim vardır sofra koymaz koy demeden
Saolasn cnm. Benm normlde kolum cok siser agrirdi ama ilk defa ilk dozda agrimdi. TBi hemen soguk bisyler koydum bi sure bekledim . Belki o yuzden pek agrimadi. Simdi 2. Dozdan korkuyorm insllh hafif olur bu daanladm cnm o iğneler de ne ağır oluyor ya çok şükür bu sefer vurunmycam benkolay gelsin afiyet olsun cnm şimdiden güzelmiş menü
İnsanlar malesef böyle cnm Rabb'im herşeyin hayırlısını versin sağlıklı olsun da önemli olan o tabiki ama illa konuşacak insanlara malzeme lazım biz şu an öğrenmedik cinsiyeti kız olursa bize de sanki erkek istiyormuş da bizi teselli eder gibi hmmm olsun olsun iki kızın olacak gibisinden konuşacaklar eminim biz sağlıklı istiyorum hayırlısı neyse o olsun her ikisine de seviniriz çünki bizim istememizle olmuyor hiç bişey Rabbim nasip ederse oluyor cahil insanlar bence böyle konuşanlar boşver
Niye benm neyim eksik kizSen gelme ben derin mevzularla ugrasacam orada
amin canım insAllahAmin her zaman hayırlısını ve sagliklisini istiyoruz, iyi ki eşim o düşüncede değil, diğerlerini hiç takmıyorum. Ikinci gebeligimde bebeğim erkekti 5.ayda kaybettim, her zaman şükrettik hayırlısı dedik. Şuan en çok kızım için çok mutluyum çok kız kardeş istiyordu. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah
İyiymiş yine öyle olur o zmn cnm benim iğne ilaç konusunda canım çok tatlıdır ondna Belkı deBen de sevmiorm arayip konusmayi yaakonusucak pek bisey de yok galiba ondan alisamdim. Size de masllh Allh daha ii etsin
Ayy ne kadr ayip. Insan sevdi mi kimse bisey demeden yapar valla. Demk ki bilerek yapio bole
Saolasn cnm. Benm normlde kolum cok siser agrirdi ama ilk defa ilk dozda agrimdi. TBi hemen soguk bisyler koydum bi sure bekledim . Belki o yuzden pek agrimadi. Simdi 2. Dozdan korkuyorm insllh hafif olur bu da
Hic aramıyorum beni aramayanı ben niye arayayımEvi kaynana evine uzak olanlara sorum
Kaynanayi aramak istiyor musunz durduk yere? Muhabbetlerinz nasil ?
Guzel guzl konusup muhabbetinz uzuyor mu hic ?
Ben de oyleyim kiz.amin canım insAllah
İyiymiş yine öyle olur o zmn cnm benim iğne ilaç konusunda canım çok tatlıdır ondna Belkı de
Ay yok nasıl gördün diyecek diyecem böyle böyle sonrada alay eder gibi gülecek yani ne geregi varkiAra bi soyle bence ruyamdaydin de bakiyim diyor mu senden bahsettik diye
Ay kafan rahat ne guzl iste. Bnm de kayinbaba ole. Oglunu bile isi dusmeden aramaz. Hep bi resmilik var aralrindaHic aramıyorum beni aramayanı ben niye arayayım
Fesat pislik ne garip insanlar var ya cocugu yokmu onun benimde yok ama ben kalkıp söyleyemem böyle birsey görümcemede eltimedeArkadaşlar birde şöyle bir şey var, geçen gorumcem aradı cinsiyeti bildiği halde yine sordu dedim kiz, bi moral bozuldu bi ses değişti, dedi ki sonra ben hiç sevinmedimyani simdi gülermisin ağlarmısin Bende Allah herkesin gönlüne göre versin, biz hayırlısını sagliklisini istedik bize böyle nasip etti, kızım çok mutlu kız kardeşi olacağı için dedim insanlar cidden çok şükürsuz Allaha şükür oluyor demiyorlarda birde beğenmiyorlar
Zaten evlatta cinsiyet ayrımı yapanlarıda hic sevmem o ne öyle yani olacaksa erkek olsun yada olacaksa kız olsun manavdan karpuzmu siparis veriyorsunanladm cnm o iğneler de ne ağır oluyor ya çok şükür bu sefer vurunmycam benkolay gelsin afiyet olsun cnm şimdiden güzelmiş menü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?