Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Iyi de ne alaka onun sevinip sevinmemesi belirtmesi. Ne acayip insanlar var ya, şuursuz mudur nedir? Tövbe yarabbim. Akıl fikir versin.

Bnm de gidip 2. Doz tetanoz asimi olmam gerekiodu ama cikmak istemiorm bi turlu
Canm kac gundur patetesli borek cekio . Galiba onu yapcam. Yanina da corba tursu. Tmmdir heralde
anladm cnm o iğneler de ne ağır oluyor ya çok şükür bu sefer vurunmycam ben kolay gelsin afiyet olsun cnm şimdiden güzelmiş menü
İnsanlar malesef böyle cnm Rabb'im herşeyin hayırlısını versin sağlıklı olsun da önemli olan o tabiki ama illa konuşacak insanlara malzeme lazım biz şu an öğrenmedik cinsiyeti kız olursa bize de sanki erkek istiyormuş da bizi teselli eder gibi hmmm olsun olsun iki kızın olacak gibisinden konuşacaklar eminim biz sağlıklı istiyorum hayırlısı neyse o olsun her ikisine de seviniriz çünki bizim istememizle olmuyor hiç bişey Rabbim nasip ederse oluyor cahil insanlar bence böyle konuşanlar boşver

Amin insallahh cumlemiz birde hamileliklerim o kadar zor geciyorki tüm gebelik boyunca yatıyorum, hayattan kopuyorum resmen, tek istediğim hayırlı ve sağlıklı olması ama işte anlamak istemeyen anlamıyor Köyden geleli az bir zaman olmus cahilliği çok, ben yinede kırmadan cevap verdim, kendisinin 7 kizi 1 oğlu var, 5 kizi evli sürekli annelerinde, işte eski kafalı olduklarından düşünceler değişmiyor önceden çok söyledim anlattım ama fayda etmedi bide oğlunun 2 çocuğu oldu ıkiside erkek doğuma kadar kız dediler nazar olmasin diye

Zaten çok belli etti ama herhalde anlamamışımdır diye bir daha söyledi anlamak mümkün değil cidden
Allah akıl versin cidden. Şu cinsiyet konusunda laf yapanları anlamıyorum ya Rabbim sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin. Hakikaten cahillik ya

Tüh yasa pusa battım sen sevinmeyince

Amin her zaman hayırlısını ve sagliklisini istiyoruz, iyi ki eşim o düşüncede değil, diğerlerini hiç takmıyorum. Ikinci gebeligimde bebeğim erkekti 5.ayda kaybettim, her zaman şükrettik hayırlısı dedik. Şuan en çok kızım için çok mutluyum çok kız kardeş istiyordu. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah

Ben de sevmiorm arayip konusmayi yaa konusucak pek bisey de yok galiba ondan alisamdim. Size de masllh Allh daha ii etsin
Ayy ne kadr ayip. Insan sevdi mi kimse bisey demeden yapar valla. Demk ki bilerek yapio bole
Saolasn cnm. Benm normlde kolum cok siser agrirdi ama ilk defa ilk dozda agrimdi. TBi hemen soguk bisyler koydum bi sure bekledim . Belki o yuzden pek agrimadi. Simdi 2. Dozdan korkuyorm insllh hafif olur bu da

amin canım insAllah
İyiymiş yine öyle olur o zmn cnm benim iğne ilaç konusunda canım çok tatlıdır ondna Belkı de

Fesat pislik ne garip insanlar var ya cocugu yokmu onun benimde yok ama ben kalkıp söyleyemem böyle birsey görümcemede eltimede

Zaten evlatta cinsiyet ayrımı yapanlarıda hic sevmem o ne öyle yani olacaksa erkek olsun yada olacaksa kız olsun manavdan karpuzmu siparis veriyorsun
Allah ne isterse neyi sana uygun görürse o olur bu insanlar cok nankör cok ketum allah ıslah etsin böylelerini...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…