Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Niye benm neyim eksik kiz evde skldim zTen sabah aksm koca yolu bekliorm. Kimse de yok gidem. Biriniz yakin olydinz zalımlar
Tatlım ben seni baska biryere götüreyim malum bogazici köprüsünde psikolojisi bozukların neler yaptıgı meshurdur erken dogurma sonra basıma orada yapacagımdanda geri kalmayayım

Tatlım ben seni baska biryere götüreyim malum bogazici köprüsünde psikolojisi bozukların neler yaptıgı meshurdur erken dogurma sonra basıma orada yapacagımdanda geri kalmayayım
En iisi ben bi servis tutayim. Burdakileri toplayip bi yere kacalim her ortama ayak uydururum ben merk etme

İşte artık akışına bıraktım çok şükür artık eşim benim yanımda
Zamanında çok sıkıntı yaşadık ailesi yüzünden. Benim asıl sorunum ömre bedel görümce

Yakın kuzum oda yarım saatlik ama zorunlu olmadıkça görüşmüyoruz kafam rahat
Hii ii bari. Benm de simdi atanma durumum var. Konusu gecince kaynanam hep insllh buraya gelirisnz dio ben de hic caktrmiom evt cok guzl olur diye gecistriom icimden de Allh korusun diom. Gerci puanim oraya da yetmio zaten Allhtan hayrlisi artk

Rüyada bebekler görmüs F Fatma KTL benim icin istihareye yattıgında
Bende bogazici köprüsüne gidecem cünkü tam hatırlamıyormus rüyasını
gelmek istedigine emin olanlar buyursun gelsinler
E belki 10 tane ruya gordum surekli uyanip uyanip duruom zaten. Dua et ki gordum ruyalari. Daha ne istion be kadın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…