Tatlım ben seni baska biryere götüreyim malum bogazici köprüsünde psikolojisi bozukların neler yaptıgı meshurdurNiye benm neyim eksik kizevde skldim zTen sabah aksm koca yolu bekliorm. Kimse de yok gidem. Biriniz yakin olydinz zalımlar
İnsallah bizler evlatlarımıza böyle olmayız cicegimAy kafan rahat ne guzl iste. Bnm de kayinbaba ole. Oglunu bile isi dusmeden aramaz. Hep bi resmilik var aralrinda
En iisi ben bi servis tutayim. Burdakileri toplayip bi yere kacalimTatlım ben seni baska biryere götüreyim malum bogazici köprüsünde psikolojisi bozukların neler yaptıgı meshurdurerken dogurma sonra basıma orada yapacagımdanda geri kalmayayım
Amin amin.İnsallah bizler evlatlarımıza böyle olmayız cicegim
Amqn bosver o zamanAy yok nasıl gördün diyecek diyecem böyle böyle sonrada alay eder gibi gülecek yani ne geregi varki
Sen ayak uydurursunda yüreginin el verecegini zannetmiyorum o kadar zalım degilsindir yaaaaEn iisi ben bi servis tutayim. Burdakileri toplayip bi yere kacalimher ortama ayak uydururum ben merk etme
İşte artık akışına bıraktım çok şükür artık eşim benim yanımdaBen de sevmiorm arayip konusmayi yaakonusucak pek bisey de yok galiba ondan alisamdim. Size de masllh Allh daha ii etsin
Ayy ne kadr ayip. Insan sevdi mi kimse bisey demeden yapar valla. Demk ki bilerek yapio bole
Saolasn cnm. Benm normlde kolum cok siser agrirdi ama ilk defa ilk dozda agrimdi. TBi hemen soguk bisyler koydum bi sure bekledim . Belki o yuzden pek agrimadi. Simdi 2. Dozdan korkuyorm insllh hafif olur bu da
Niye napcan kiiiSen ayak uydurursunda yüreginin el verecegini zannetmiyorum o kadar zalım degilsindir yaaaa
Beni banlattırmaya calısıyorsun anlıyorumNiye napcan kiiicok merak ettim
Ayyy onlar zaten fiştekleyenlerİşte artık akışına bıraktım çok şükür artık eşim benim yanımda
Zamanında çok sıkıntı yaşadık ailesi yüzünden. Benim asıl sorunum ömre bedel görümce
Enseme şamar yedim sankiBeni banlattırmaya calısıyorsun anlıyorum
Yakın kuzum oda yarım saatlik ama zorunlu olmadıkça görüşmüyoruz kafam rahatAyyy onlar zaten fiştekleyenleronlar uzaktysa ok
Valla bi dereye gidecez ama du bakalmYaa bende gelcrm nereye gidiyorsunuz
Bunu anlıyorsun ama ne yapacagımı anlamıyorsun öylemiiiiEnseme şamar yedim sanki
Hii ii bari. Benm de simdi atanma durumum var. Konusu gecince kaynanam hep insllh buraya gelirisnz dio ben de hic caktrmiom evt cok guzl olur diye gecistriomYakın kuzum oda yarım saatlik ama zorunlu olmadıkça görüşmüyoruz kafam rahat
E belki 10 tane ruya gordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?