Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Fesat pislik ne garip insanlar var ya cocugu yokmu onun benimde yok ama ben kalkıp söyleyemem böyle birsey görümcemede eltimede
Aksine 7 kizi 1 oğlu var, kızları evlendirmek zor ondan diyor ama tabi eski kafa biraz oğlunun 2 oğlu oldu doğana kadar kız dediler nazar değer diye, böyle bir dusuncedeler, ne bileyim Allah akıl fikir versin

Rüyada bebekler görmüs F Fatma KTL benim icin istihareye yattıgında
Bende bogazici köprüsüne gidecem cünkü tam hatırlamıyormus rüyasını
gelmek istedigine emin olanlar buyursun gelsinler
Bende değişik rüyalar görüyorum bu aralar Hayrolsn. Bebek emzirdim gelinlik giydim Bi arkadaşım hamike görmüş rüyasında.. Kız yoksa ikiz mi olcak yada üçüz dördüz

Aksine 7 kizi 1 oğlu var, kızları evlendirmek zor ondan diyor ama tabi eski kafa biraz oğlunun 2 oğlu oldu doğana kadar kız dediler nazar değer diye, böyle bir dusuncedeler, ne bileyim Allah akıl fikir versin
O ogullar ona büyük imtihan olur sen hic merak etme allah hayırlısını versin evladında aileninde kuzum

Hii ii bari. Benm de simdi atanma durumum var. Konusu gecince kaynanam hep insllh buraya gelirisnz dio ben de hic caktrmiom evt cok guzl olur diye gecistriom icimden de Allh korusun diom. Gerci puanim oraya da yetmio zaten Allhtan hayrlisi artk
Aman uzak dur kuzum biz mecburen aynı şehirdeyiz keşke uzak olsaydık.. Ne zamma bellii olcak sahi atamalar

Bende değişik rüyalar görüyorum bu aralar Hayrolsn. Bebek emzirdim gelinlik giydim Bi arkadaşım hamike görmüş rüyasında.. Kız yoksa ikiz mi olcak yada üçüz dördüz
Aynı rüyaları bende gördüm biliyormusun bir tane olsun saglıklı olsun balam allahım evlatlada evlatsızlıklada sınamasın hic birimizi

Aman uzak dur kuzum biz mecburen aynı şehirdeyiz keşke uzak olsaydık.. Ne zamma bellii olcak sahi atamalar
Esim de bilio kalabalik ailesiyle yapamicagimi. Allh bizi muhtac etmesin hic bi zman ne onlra ne de bnm aileme.
Mulakati bekliorz su an . Bu ayin 21nde belli olcak. Martta da tercih sonuclri belli olcak . Son 2 ay yani sabirszlkla bekliorm.

CLİFE KULLANAN CİCEKLERİM BAKIN HELE

BU AY DÜZENLİ KULLANAMASAMDA OVÜ DÖNEMİMDE ETKİSİNİ GÖRDÜGÜMÜ DÜSÜNÜYORUM SANIRIM ENFEKSİYON TARZI BİR OLAY VARDI BENDE
OVÜ DÖNEMİMDE HAFİF KIVAMLI BİR AKINTIM OLURDU BİRGÜN VE OVÜ OLDUGUMU ANLARDIM

FAKAT SİMDİ ÜC GÜNDÜR BU KIVAMLI AKINTI MEVCUT BEN İCİMİN TEMİZLENDİGİNE İNANIYORUM İNSALLAH ÖNÜMÜZDEKİ AY DAHADA SAGLIKLI OLACAM AKSATMADAN KULLANACAM BİLGİNİZ OLSUN İSTEDİM

Sifa olsn yavrum

BİLGİ VERMEYEN BATI GECEN CİCEKLERİM TOTEMDEN SİLİNİYORSUNUZ
BENİ ETİKETLEMEDİGİNİZ MÜDDETCE NE YAZIKKİ YAZILMIYORSUNUZDAA
BİLGİNİZ OLSUN

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…