Ben soğumuştum ilk gebelikte, sadece o değil herkes kokuyordu çünküHormon bu kocadan bile sogutuyormus
Allahım yaaaa hamile kalsamda bende sogusam ölüyorum kocama yaaaBen soğumuştum ilk gebelikte, sadece o değil herkes kokuyordu çünkü
Ole deme kiizz delüü.Allahım yaaaa hamile kalsamda bende sogusam ölüyorum kocama yaaa
Hamile kalayım gözüm gibi bakayım cocugumada kocamada ezan vakti aminOle deme kiizz delüü.
En buyuk destekci oldgu icin dua et de soguma
Amin amin aminHamile kalayım gözüm gibi bakayım cocugumada kocamada ezan vakti amin
Insallah tez vakitte bizi de bulur mucizemizInsaAllah tutar kuzucum❤iste bende 18 20 arasi nette yazan durumu sordumdu arkadasima ona doktoru herkeste boyutun farkli büyüdüğünü söylemiş onun aşılama zamani 14mus ve dediğim gibi suan 5.ci ayında Rabbim dilesin yeter ki hersey mümkün insaAllah bizlerde yakin zamanda hayırlısıyla vuslata erenler oluruz yarabbimmm ❤
Hicbirseyin anası naberInsallah tez vakitte bizi de bulur mucizemiz
Cok gec kaldınız olanlar oldu banaAnamiz elden gidiyeeaahhanamiza sahip cikalim
Hakkınızı helal edinSurtunmeden cikmis yangin iihihihihihiihihi
Aynı koğuşa düşsek bari yaa.Cok gec kaldınız olanlar oldu bana
Muneye dilekce yazaruk alır insallahAynı koğuşa düşsek bari yaa.
Yok yok maşallah çok iyisin ben 6 kilo almışım şimdidenKalp kalbe karsiymis bilio musunben de cekiniodum atmya hep. Gorumceciklerim de hep gobegin cok kucuk deyince size sormk istiodm
Yaacok tskkr ederm cano.
Cok almamisim dimii
Olmadı çıngar çıkarırız ayrı koğuşlara verirse.Muneye dilekce yazaruk alır insallah
Hayırlısı neyse o olsun canım doğumun sağlıkla gelsinlerdeAyy evet yaa ben cok korktm ondan ya bende de olursa diye. Kocama da solemistim tepkisi OHA yok artk olmustukocaaya yine isinirsin da konu yemek olunca uzuluyorm
Ben de dedim ciksin daa sonra dedim bide dogurmasi var bununnorml dogum olursa eger saglikli olsn da varsin cok cikmasin gobegm yeter ki pırt diye ciksin
Bende diyorum bu artemissisipi kimBu arada ben eski karakarsu. Kendime yeni bir ben yaptım. Kürtaj sonrası kontrolumu de dün oldum. Rahim temiz bir sıkıntı yok dedi. Üç ay korun dedi. Tabi ben dinler miyim hayiiir. İlk adeti gördükten sonra bırakacağım korunmayı.
Hayırlısı olur inşallah canım hakkındaBu arada ben eski karakarsu. Kendime yeni bir ben yaptım. Kürtaj sonrası kontrolumu de dün oldum. Rahim temiz bir sıkıntı yok dedi. Üç ay korun dedi. Tabi ben dinler miyim hayiiir. İlk adeti gördükten sonra bırakacağım korunmayı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?