E kiz ben verdim 3 kilo falan. Bide ben tatli hamur isi yemek falan yiyemedim o yuzden gobusum gitmisti.ondan simdi boleyim.Seninki gobek degil bebek sisman deme seni doverimbak daha 2.5 aylikken olan fotomu aticam senden daha beterim
Cok tskkr ederim canisii ❤❤❤ sonuc nolursa olsun siz de cok tatlisinzAma ilk gordugumdee ayy cok guzellldedim masallah ikinizede ballarim ♥
O zamnlar bende de cok sisiklik vardi. Sennki de ondan cok sismis bence2.5 aylikken boyleydim anacim
Ya seni yerim bak kadinnHamile kalabilirsem kendiliginden senin doktoruna giderim balam
Yaaa nasil da guzel moral veriyo banaE kiz ben verdim 3 kilo falan. Bide ben tatli hamur isi yemek falan yiyemedim o yuzden gobusum gitmisti.ondan simdi boleyim.Allhtan da yiyememisim
Cok tskkr ederim canisii ❤❤❤ sonuc nolursa olsun siz de cok tatlisinzveriirsin sonradan dert etme bosver.
O zamnlar bende de cok sisiklik vardi. Sennki de ondan cok sismis bence
Hic deme yaAyy keske bende cok kilo almasam gorumceciklerin orumceklik yapmasinlar doverim onlari
İnsallah narcicegim eyyyyy insallahYa seni yerim bak kadinn ♥ Kalicaksin tabii cokta guzel kalicaksin hemidee
Att onlara degill sadece bende istiyorummmAkşam ben de atayım mı size
Ayy afedersin de onlar sizin totonuzu yesinn soyle insanlara uyuz oluyorum herseyi hep kendileri biliyo biz bu yasa bisey yasarak gelmedik en iyisini onlar bilirHic deme yadaha 4.5 aylk bebeden koca gobek bekliolrdi. Hic yemiosun yemiosn deyip durdular. Cevap vermkten yorulmustm vallhi. Agiz dolusu laf edesim geliodu yutuyodum
Kuzum illa yarmagül gibi olmana gerek yok doktorun saglıgı yerinde diyorsa sorun yok ve ne kadar güzelki sadece bebege kilo alıyorsun tütütütü masallah sana masallah osmana
OyyyyyssYaaa nasil da guzel moral veriyo bana ♥ Yerim kiz sizi
Ayyynen ole valla. Bisey bilmioz sankiAyy afedersin de onlar sizin totonuzu yesinn soyle insanlara uyuz oluyorum herseyi hep kendileri biliyo biz bu yasa bisey yasarak gelmedik en iyisini onlar bilir
Yinede sen fazla abartmamaya bak cicegimyarmagul aklima geldi okudugumdaa. Nasil biseydi yaa tobee.
Ben de diom olmya gerek yok ne guzl kilo almiorm. Cocuk da saglkli. Ama yoook illa laf sokacaklar. " ama sen gercktn az yiyosun yaa "
Artik ben de aliorm lop lop kilolaricok guzel istahim acildi ne yesem tatmin olmuorm.
Oyyyyyssgorevimz yavrm dogumdan sonra korse kullanirz bide oldu bitti
Yinede sen fazla abartmamaya bak cicegim
Maşallah canım şimdiki halin mi bu
InsaAllah tutar kuzucum❤Benimki de kendiliğinden çatlamış kuzum öyle 19-20 falan olmadı boyut, Hayırlısı artık bugün yapılacak aşılama sürpriz oldu
Cok sevindim Rabbim saglikla kucağına alabilmeyide nasip etsin canim benimKizlarrr doktorumu degistirdim ve yatar yatmaz yeni doktorum cinsiyetini soyledi erkekmis kesin
Evt cnm taze tAzeMaşallah canım şimdiki halin mi bu
Hormon bu kocadan bile sogutuyormusyok yok. Sonuc olrak ben aliorm cogunu cocuk almio. Inanir misin 6 aydir ilk defa gecen gun kendime serbetli tatli yaptm. Esim baklava tatli getiriodu evde ben tek oldgum icin ve yiyemedgim icin hep cope gidiodu. Kiz insan baklavadan sogur mu yaa
Ne güzel canım bosver çıksın karnın çok hosuma gidiyor benim şişlikte oluyor tabi mutlakaEvt cnm taze tAzehatta bu ay birden bole sistim bilio musun? Eki Görüntüle 2577335
Bu da bir ay oncesi
Ayy evet yaa ben cok korktm ondan ya bende de olursa diye. Kocama da solemistim tepkisi OHA yok artk olmustuHormon bu kocadan bile sogutuyormus
Ben de dedim ciksin daa sonra dedim bide dogurmasi var bununNe güzel canım bosver çıksın karnın çok hosuma gidiyor benim şişlikte oluyor tabi mutlaka
Üzülme bebegim bebeginle beraberde yersiniz insallah tüm yiyemedikleriniAyy evet yaa ben cok korktm ondan ya bende de olursa diye. Kocama da solemistim tepkisi OHA yok artk olmustukocaaya yine isinirsin da konu yemek olunca uzuluyorm
Ben de dedim ciksin daa sonra dedim bide dogurmasi var bununnorml dogum olursa eger saglikli olsn da varsin cok cikmasin gobegm yeter ki pırt diye ciksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?