- 22 Ağustos 2019
- 3.453
- 8.209
- 158
Ayy at bende digerini atayim karsilastiralimYok kiz anlarim inan kiben de zayf deilm kii gobusum vardi benm de. Bide kemiklerim iridir
Basta devlet hastanesi gobegimden bakarken kesemi gorememisti dogru duzgun.dur bugun ku fotomu atim hatta sana
Hamile kalabilirsem kendiliginden senin doktoruna giderim balamSizlere de dua ettim bu sene bu topikte hamile olmayan kimse kalmicak yaa hanii o zaman bu duami yenilicemdoktor cok onemli anacim hatta senin o sapsal doktorundan sonra baska doktora gitmeni beklerdim nana
Hadi ya ben kaçırmışım bi daha at merak ettim seni gıAaaa kilo soylenmezzzattim yaa kiz onceden fotografimi daha 2.5 aylikti o zaman sen dusun
Onlara söz hakkı vermeyecezCocuk artIK ANNE NOLUR SEVMMEEE SEN diycek konusmaya başlayınca
Fatmam biliyormusun gönlümden sana yazıp göbis resmini atarmısın demek geciyordu
Yaaa hemşom maşallah çok hoşsunuz
Dun benzer bir kinu vardiOnlara söz hakkı vermeyecez
Akşam ben de atayım mı sizeFatmam biliyormusun gönlümden sana yazıp göbis resmini atarmısın demek geciyordu
Seninki gobek degil bebek sisman deme seni doverim
LütfennnnnnAkşam ben de atayım mı size
Ama ilk gordugumdee ayy cok guzelll
Kaynana olacagımız dönemi hayal bile edemiyorumDun benzer bir kinu vardikizin biri yazmis KOCAMIN ANNESI ONU COK ASIRI SEVIYOR diye
Kalp kalbe karsiymis bilio musunFatmam biliyormusun gönlümden sana yazıp göbis resmini atarmısın demek geciyordu
YaaYaaa hemşom maşallah çok hoşsunuz
2.5 aylikken boyleydim anacimHadi ya ben kaçırmışım bi daha at merak ettim seni gı
Kuzum illa yarmagül gibi olmana gerek yok doktorun saglıgı yerinde diyorsa sorun yok ve ne kadar güzelki sadece bebege kilo alıyorsun tütütütü masallah sana masallah osmanaKalp kalbe karsiymis bilio musunben de cekiniodum atmya hep. Gorumceciklerim de hep gobegin cok kucuk deyince size sormk istiodm
Yaacok tskkr ederm cano.
Cok almamisim dimii
Ama çok az kızımız varBenim kız
Ayy keske bende cok kilo almasam gorumceciklerin orumceklik yapmasinlar doverim onlariKalp kalbe karsiymis bilio musunben de cekiniodum atmya hep. Gorumceciklerim de hep gobegin cok kucuk deyince size sormk istiodm
Yaacok tskkr ederm cano.
Cok almamisim dimii
Herkesin gönlünde mutlaka kız veya erkek evlat sevdası vardır sizlerden kulun kula ricası olarak cinsiyete fazla takılmamanızı temenni ediyorum takan cok arkadas varAma çok az kızımız var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?