- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
Ahahahajahah bi firt almaZ misinSiz iyice deli oldunuz
He tabi tabi zor..tabi canim zor. Allah ol desin yeter ki görürüz o zaman zoru.O birazz zooorrrartik guluyorum halime
İyi gidiyor canım şuan bir sorun yok yarın ikili testim var bakalım inşallah güzel gider herşeyBeklemekseni nasılsın canım nasıl gidiyor hamilelik
Alayim anacim da hepimiz delirirsek buralari kim toplicakAhahahajahah bi firt almaZ misin
Yakışıyor ama bize göre dikilmiş resmen.Siz iyice deli oldunuz
Vallaha zor kizzzHe tabi tabi zor..tabi canim zor. Allah ol desin yeter ki görürüz o zaman zoru.
Aaa valla nasil yakismiss masallah ikinizedeYakışıyor ama bize göre dikilmiş resmen.
Oo surtunmeli konularda gezmis bugun rahat durmazsa surtunmeli olarak sutlanicak yine
Boy boy fotonu bastır as sen her yereSizin dogurcaniz ben o zaman gostercem size minnaaakkk gobisimi
Aaa valla nasil yakismiss masallah ikinizede40 yillik deli getirsek suraya o bile yadirgamaz
Ekran görüntüsü alacam anacim. Kanıtım bulunsun da hatırlatacağım sana.Vallaha zor kizzzgazla devam edicez olmadi babamiz dogalgazci onunla biseyler yapariz artik
Vallaha benom de hosuma gitti gobislerini sevdiklerimKızlar maşallah size harika göbüşleirniz ya böyle ara ara atın topiğimize valla çok hoşuma gitti
Ayy anacim ne kahvesiyse bana da gonderbugun enerjim tavan acaba ictigim kahveden dolayi mi
Arkadasa yazmıstım ama ortalıga atmısım yanlıslıklaSilik çıkmıs kaçgün vardı adetine hamişsin bence
Bence havadan. Ayni havayı soluyor olabilir miyiz seninle?bugun enerjim tavan acaba ictigim kahveden dolayi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?