- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
Ama salak ya millette madem suphelencek yapsaymosOo surtunmeli konularda gezmis bugun rahat durmazsa surtunmeli olarak sutlanicak yine
Ilk gorumcecigime yollarımBoy boy fotonu bastır as sen her yere
Hayriyesu ile Ali riza nin annesiiEkran görüntüsü alacam anacim. Kanıtım bulunsun da hatırlatacağım sana.
Tup bebekle olacak insallahhh bendee yogun olarak hissediyorumOlcan sende çok yakın hissediyorum
3u1 aradaAyy anacim ne kahvesiyse bana da gonder
zor deme kız Rabb'im isterse herşey kolay ol derse olurO birazz zooorrrartik guluyorum halime
MaşAllah cnm güzel gelir insAllah test sonucu bende yarın gidicem bklm ne diyecek miniğim nasıl iyi gidiyor şükür bı yaramazlik yokİyi gidiyor canım şuan bir sorun yok yarın ikili testim var bakalım inşallah güzel gider herşeySen nasılsın nasıl gidiyor canım
Kızlar maşallah size harika göbüşleirniz ya böyle ara ara atın topiğimize valla çok hoşuma gitti
O yuzden ustume alindimArkadasa yazmıstım ama ortalıga atmısım yanlıslıkla
Yok yok o arkadaşı alıntılayınca çıkmıyor kendisi. Bana da ayni hadise oldu dımdızlak ortada kaldım sonra battaniyeyi çektim üstüme.Arkadasa yazmıstım ama ortalıga atmısım yanlıslıkla
Yoksa ayni binada miyiz su an sigara havasi soluyorum peki ya senBence havadan. Ayni havayı soluyor olabilir miyiz seninle?
Amin kuzum inş dua et hepimizezor deme kız Rabb'im isterse herşey kolay ol derse olur
MaşAllah cnm güzel gelir insAllah test sonucu bende yarın gidicem bklm ne diyecek miniğim nasıl iyi gidiyor şükür bı yaramazlik yok
❣Rabb'im sizlere de sağlıkla nasip etsin insAllah
Benim sigaranın dumanı mi geliyor ki sana? El sallasana bi birşey deneyeceğim.Yoksa ayni binada miyiz su an sigara havasi soluyorum peki ya sen
Işığı acik kapatiyorum su an gprdun mu beniiBenim sigaranın dumanı mi geliyor ki sana? El sallasana bi birşey deneyeceğim.
Ay çok uzaktan bir ışık yanıp sönüyor gibi, burdan göremiyorum az yükselmem lazım.Işığı acik kapatiyorum su an gprdun mu benii
Yolla hepsine kart bastırAma salak ya millette madem suphelencek yapsaymos
Ilk gorumcecigime yollarım
Hayriyesu ile Ali riza nin annesii
Tup bebekle olacak insallahhh bendee yogun olarak hissediyorum
3u1 arada
Alın birşey olmaz onu dediğimiz günde gelcekO yuzden ustume alindim
Tuzak mı kurdu bize naptıYok yok o arkadaşı alıntılayınca çıkmıyor kendisi. Bana da ayni hadise oldu dımdızlak ortada kaldım sonra battaniyeyi çektim üstüme.
Ayyyyy duscem balkondan ziplarsamAy çok uzaktan bir ışık yanıp sönüyor gibi, burdan göremiyorum az yükselmem lazım.
Gözümde canlaniiirr koskocccaaa geeeeelleeceekkkAlın birşey olmaz onu dediğimiz günde gelcek
Safligimizdan faydalandı.Tuzak mı kurdu bize naptı
Hamileler hisseder gercrkten hiisediyor musunnn kiiizz doğruyu söyle gozuni kapat icinden geleni yazYolla hepsine kart bastırolcak bende hissediyprum valla inşallahhh
Sen dur ben bir değnek bulayım ucuna fosforlu mendil bağlayıp sallayacam.Ayyyyy duscem balkondan ziplarsam
Sen dur ben bir değnek bulayım ucuna fosforlu mendil bağlayıp sallayacam.
Fosforlu mendil kalmamış zaten.olllllldddooooo soguk kizzz icrri buz gibi hava istanbula da bi kar yagmadi ya
Geçmişe bakıp gülcez bu günlere vallaGözümde canlaniiirr koskocccaaa geeeeelleeceekkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?