- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
Evet cnm malesefOoo varmış baya ama hiç o kadar gibi durmuyorsun canım
Amin inşallah cnm aynen biz kadınlar hep güclüyüz herseyde hayır varRabbim en hayırlı zamani ayarlıyor cnm eminim olacak insAllah biliyorum hiç kolay değil ama toparlayacaksn çok güçlüyüz biz kadınlar
Saol cnm Allah razı olsun inşAllah cnm amin bklm diğer kızlar ne diyecekMerhaba canım gözün Aydınaynen bence de Rabbimden ne gelirse sağlıklı olsunlar inşallah bence kız
Hayırlısı olsun hakkında kuzum inşallah vardır ama yoksa da yola devam elbet olacak bir günGunaydın kızlar bhcg testım 0.4cıkmıs hamılelık varmıdır daha adetime 6gun var bgn iğneyi vurdukları tam 14.günüm
Özelden yazsana bana merak ettimSaol cnm Allah razı olsun inşAllah cnm amin bklm diğer kızlar ne diyecek
Tamam canımÖzelden yazsana bana merak ettim
PipicaaannnnGünaydın kızlar bugün Dr randevum vardı şimdi eve dönüyorum çok şükür herşey normal dedi 13+3 biliyordum ben ultrasonda 13+6 çıktı minnakim gelişimi güzel sıkıntı yok dedi iki test yaptırabilirsin istersen dedi ne bilim gerek yok dedim Rabb'im e emanet insAllah hiç bı sorun yoktur cinsiyet tahmini yaptı bilin bklm ne dedi
DiyorsunPipicaaannnn
Amın cnm amın ınsallah ya insallah herseyin hayırlısı artık cnmHayırlısı olsun hakkında kuzum inşallah vardır ama yoksa da yola devam elbet olacak bir gün
Çok sıvı alınca böyle çıkardı benim geneldeeKızlar ya ben hergün işten geldikten sonra 5ten sonra, sıvı almadan dikkatlice testleri yapıyorum, yumurtlama gününü kaçırmış olabilirim ama kaç defadır ovu yapıyorım geçen 2 ayda yapmştm ki yumurtlama görmüştüm, ama hepsinde lh hormonu minicikte olsa vardır, ilk defa böyle bir sonuçla karşılaştm lh hoemonu hiç yokbembeyaz.. Sizce neden
Erkek miGünaydın kızlar bugün Dr randevum vardı şimdi eve dönüyorum çok şükür herşey normal dedi 13+3 biliyordum ben ultrasonda 13+6 çıktı minnakim gelişimi güzel sıkıntı yok dedi iki test yaptırabilirsin istersen dedi ne bilim gerek yok dedim Rabb'im e emanet insAllah hiç bı sorun yoktur cinsiyet tahmini yaptı bilin bklm ne dedi
valla kalbimden kiz diyorumm cünki ben kiz cok istiyorummmama seninki sanki pipilii
Evet cunku siz de 2019 gebesisin
Keisn olmamakla beraber erkege benzetti kızlar doktorumErkek mi
Heleeee yaaaa minnooss saglikla,gelsin insallahhhKeisn olmamakla beraber erkege benzetti kızlar doktorumbı çok tahmin de o yönde bklm bı sonraki kontrolde kesinlesir
Amin kuzum insAllah Rabb'im sağlıkla size de nasıp etsin insAllahHeleeee yaaaa minnooss saglikla,gelsin insallahhh
Hadi hayırlısı ne güzel bide oğlun olur ikili testte mi gördü söyledi yoksa normal ultrasonda mı canım erken tahminde bulunmus doktorun ne güzelKeisn olmamakla beraber erkege benzetti kızlar doktorumbı çok tahmin de o yönde bklm bı sonraki kontrolde kesinlesir
Gecmis olsun benimde pazartesi smear testim var . Ne oluyor o cikan sonucKizlar cok moralim bozuksmir test sonucumu aldim hpv tip 16 pozitif cıktı. Düsük dereceli. P.tesi biyopsi olucam . Bebek calismasini bir sure askiya aldım. Hpv tip 16 olan varmi aramızda? Korkulacak birsey mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?