Ben de canım, bu günü bekliyordum uzun zamandırİnş iyi olursun cnm dinlen bol bol 15 günvalla acaip mutluyum ben tatil geldi diye
Ay evet inş cnm bitmesin hiçBen de canım, bu günü bekliyordum uzun zamandır ☺ Zaman biraz yavaş geçsin artık, tatil hemen bitmesin
Ah canım hem de nasıl, senin branş İngilizce miydi benim sınıf bir de var ya kafamda öğretmenim kelimesi uçuşuyorAy evet inş cnm bitmesin hiçsenin de öyle oluyo mu bilmiyorum ama ben okuldan gelince hiç sesi kaldıramıyorum ya
Bence o banlandigini saniyor ve buraya girmemeye tovbe ettiNana napti ayoll hala yok
Evet cnm. Valla bende lisede öğretmenim böğürme seslerinden bıktımAh canım hem de nasıl, senin branş İngilizce miydi benim sınıf bir de var ya kafamda öğretmenim kelimesi uçuşuyor ☺ Kızım bir şeyler anlatıyor he he diyorum çocuğuma
AhahahaEvet cnm. Valla bende lisede öğretmenim böğürme seslerinden bıktımAy yazık kendi yavrun tahammülün azalır demi
Malesef eve gelince bir süre kendime gelemiyorum tv filan açamıyorum, öğretmen çocuğu olmak da zorEvet cnm. Valla bende lisede öğretmenim böğürme seslerinden bıktımAy yazık kendi yavrun tahammülün azalır demi
Meslek lisesndeyim bide facialarAhahahaşimdiki liseliler cok fena yeni nesil sözde
Aynen ya bide karne törenlerinde bayramlarda yanında olmamak da kötüdürMalesef eve gelince bir süre kendime gelemiyorum tv filan açamıyorum, öğretmen çocuğu olmak da zor ☺
Karne törenine yetiştik ama bayramlar zor hakkaten, şimdi küçük ama ilkokulda üzülüyor çocuklarAynen ya bide karne törenlerinde bayramlarda yanında olmamak da kötüdür
Aynen cnm. Ben yeğenlerimin bayramlarında katılmayınca bile üzülüyorum kim bilir kendi çocuğumda nasıl üzülürümKarne törenine yetiştik ama bayramlar zor hakkaten, şimdi küçük ama ilkokulda üzülüyor çocuklar
En fenalarMeslek lisesndeyim bide facialargeçen gün bi çift yakaladım sarmaş dolaş okulda. Çocuk diyo ki nolcak hocam öpmüyodum ki sarılıyodum
Korkmaz tabi kuzum aileler şuan en ufak Bi sıkıntıda öğretmeni şikayete geliyo MEB öğretmeni korumuyo normal yani böyle olmalarıEn fenalarcok rahatlar ya simdiler ogretmenden de korkmuyorlar
Eskiden oyle degildiKorkmaz tabi kuzum aileler şuan en ufak Bi sıkıntıda öğretmeni şikayete geliyo MEB öğretmeni korumuyo normal yani böyle olmaları
Tabi cnm ne dayaklar yerdikEskiden oyle degildi
Malesef evetHastalik yasa bakmıyor ne yazikki
Aynen ordakiler iyi oluyormusEvet cok oldu alali. Ben de lcw den almistm galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?