Çay içecem sen ne yapıyorsun canımNapıyosunuz kızlar
Herkese pazar rehavetimi çöktü?
Bizde aynen tv karşısında pinekliyoruz eşimleÇay içecem sen ne yapıyorsun canım
Sağol canım size de afiyet olsunBizde aynen tv karşısında pinekliyoruz eşimle
Pazar gününün o sakinliği çöktü içime
Afiyet olsun canım sana da
Olur bence canım sabırla devam etNasılsınız kızlar
23. Gün bugin ve hala pik yok
Valla gıcık oldum
Hb. Yuvarlana yuvarlana gidiyorumHosgeldin tatlı annis iyiyiz bizler sen nasılsın görüsemeyelievet dedimki bu ciceklerin bir anaya ihtiyacı var hemen ismimi degistirem cicegimsin❤
Aynen bende oyle son 2 üç haftadan bu yana yoğun hissediyorum.Cok sukur iiyim seni sormli nerelerdesin yahuu
Tepiklemeler de olmasa kendimi hamile gibi hissetmiorm . Tabi bide gobek olmasa
Merhaba canım hayırlısı olsun belki zamanı değildir sen pes etme ve böyle konuşma Allah’ın ne zaman nasip edeceğini bilemezsinKızlar uzun zaman oldu yazmayali..Arada baktım güzel haberler varmı diye.Ovu testi yaptım dün c ve t aynı koyuluktaydi birliktelik olmadı önceki gün olmuştu..Bugün çizgi dahada koyulasmis degerlendirdik.Artik umudumu yitiriyorum galiba.Benimle bekleyen herkes doğurdu.Olmicak sanırım cocugumun kardeşi.Yavas yavaş kabulleniyorum sanırım...9 ay oldu isteyeli...
Evet öyle canım sağol.. Sadece zormuş gerçekten...Kısmet..Hayirlisi..Merhaba canım hayırlısı olsun belki zamanı değildir sen pes etme ve böyle konuşma Allah’ın ne zaman nasip edeceğini bilemezsin
Yazılıymıssın zaten ayın 10unu 14üyle degistirdim emin degilsin diye cicegim gecikme sanmayalım
Masallah böcegineHb. Yuvarlana yuvarlana gidiyorum. Tekmeler şu an gıdıklaanıyorum gibi
Düzenledim tatlım her serde vardır bir hayır üzülme
Olabilir. Bol su ichanımlar benim idrarım sarı renkte ve bulanık birkac gündür sebebi enfeksiyon olabilirmi?
Genitalde ara ara kasıntı oluyor fakat sürekli degil...
Kız...Yazılıymıssın zaten ayın 10unu 14üyle degistirdim emin degilsin diye cicegim gecikme sanmayalım
Masallah böceginecinsiyeti erkekmiydi kuzum unuttum
Düzenledim tatlım her serde vardır bir hayır üzülme❤
TamamOlabilir. Bol su ic
Masallah subhanallah kızına kız kardes geliyordu degilmiKız...
Hoşgeldin canım nerelerdeydin ya merak ettikBen geldim cicekler nasılsınız?
Hosbulduk canım buralardayım bende kendimi merak ettim ne oldugunu anlamadımdaHoşgeldin canım nerelerdeydin ya merak ettik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?