Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar ben çatlatma iğnesi olmadan aşılama oldum. Gebelik varsa eğer en yakın ne zaman çıkar kanda? İdrar testinde değil

Kızlar selamlar benim 2 gündür lekelenme şeklinde akıntım var kahverengi koyu kahve ve bordo gibi renklerde sildikçe gelen akıntım var ve reglim biteli daha 10 gün oldu
Bu neyin nesi hiç bir fikrim yok
Eğer bu yerleşmeyse bu kadar uzun sürer miydi
Ve eğer yerleşme ise bugün test yapsam bişey varsa çıkar mı
3 gündür ölü gibiyim yaa çok halsizim anlayamıyorum

Kızlar ben çatlatma iğnesi olmadan aşılama oldum. Gebelik varsa eğer en yakın ne zaman çıkar kanda? İdrar testinde değil
Aşılamandan 12 gün sonra kan testinde cıkar herhalde cicegim
Bir idrar testi yap canım cıkmazsa degerlendir bugün
Valla ban yemedin galiba sen ama değişik bir durum oldu
Tüm degisiklerde gelir beni bulur

Aşılamandan 12 gün sonra kan testinde cıkar herhalde cicegim

Bir idrar testi yap canım cıkmazsa degerlendir bugün

Tüm degisiklerde gelir beni bulur
O kadar safım ki ya ilişki olmasa bilr gebelik umudum olur benim o derece yok bılıyorum yine de araştırıyorum

O kadar safım ki ya ilişki olmasa bilr gebelik umudum olur benim o derece yok bılıyorum yine de araştırıyorum
Saflıkla ilgisi yok umut iste ana yüregi derler ya o iste kuzum kacıncı gün bugünB
Yapıcam canım eşimin getirmesini bekliyorım
Ama değerlendirecek halim yok ve akıntım var
Ne zaman gelecek esin canım akıntın bittigi gibi degerlendir ozaman allah sifa versin

Saflıkla ilgisi yok umut iste ana yüregi derler ya o iste kuzum kacıncı gün bugünB
Aşılama nın beşinci günü o da eğer aşılama düzgün olduysa yumurta uygun boyutta mıydı hala duruyor muydu hiç bilmiyorum. Bi umut yerleşme olursa hissederim diyorum kendime cumartesi kan versem çıksa da doğum gününde sürpriz yapsam eşime hayaller hayaller....

canimlarim aklima birsey takildi.. benim bu ay adet böyle kafasina göre takildi ya yinede bu ay bi sansim varmi yada hic ümitlenmiyimmi bu ay?

Stres yapmadan bekle cicegim stres tutunmasınıda engeller seni anlıyorum ama zamanı gelmeden ögrenemeyiz insallah olmustur olumlu düsün
Kara bahtım
Olur valla beklerim geceleri balım
Tamam herkes gelsin
canimlarim aklima birsey takildi.. benim bu ay adet böyle kafasina göre takildi ya yinede bu ay bi sansim varmi yada hic ümitlenmiyimmi bu ay?
Regl oldugun sürece umut var demektir cicegim sen degerlendirmekten vazgecme

degerlendiriyoruz canimm ama iste sadece 1.5 gün sürdü ya ondan dedim acaba bu ay zaten mi sansim yokdur diye sey ettim

Evt o da ilginç bakalım ne olucak, belkide hiç gerek kalmadan güzel haberi alirsin belli olmaz
Hasta oldum sabahtan beri ağrım var hemde felaket 23 ü pik yapmıştı o zaman olmuş ama değerlendirmiştik tutmadı demekki en çok koyu da 16 sıydı 2 kez yumurtlamış olabilirim kan verdim bugün bakalım yarın çıksında doktora gidicem ya zaten testlerim var yine önümüzdeki ay kısmet olursa fena bir şekilde ağrıyor belim karnım anlatamam

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…