- 23 Kasım 2015
- 461
- 559
- 103
Ben kırmızı gördüm yeni bat 19 şubat yine değişmezse canımOlurmuki?bugün öyle degil normal görünüyor
Evet canım ben hiç cesaret edemiyordum ama sevdim o hayvanları Allah onları bu görev için yaratmış ve gerçekten cildim de fark gördüm
Avrupaya Türkiyeden yılda 300 milyon sülük gidiyormuş
Bazı ülkeler botoks yerine sülük ve hacamat uyguluyolarmış
Canım belli olmaz umutsuz düşünme adet her ay aynı olmayabiliyor sonuctacanimlarim aklima birsey takildi.. benim bu ay adet böyle kafasina göre takildi yayinede bu ay bi sansim varmi yada hic ümitlenmiyimmi bu ay?
Adetin geçtimi canımOlurmuki?bugün öyle degil normal görünüyor
Hayırlısı olsun canım düzenledim batınıBen kırmızı gördüm yeni bat 19 şubat yine değişmezse canım
Yok tatlım henüz 7gün varAdetin geçtimi canım
Ay inşallah gelmiştir bebişYok tatlım henüz 7gün var
Merhaba canım benim daha 2-3 haftam var öğrenmeye bakalım hayırlısı olsunMrblar kizlar
Memeli Mestan Fit mutlu anne Beklemekseni G Girl and baby kizlar cinsiyetler ne alemde ogrendinizmi
iyiyiz canimmm sen nasilsinnNasılsınız arkadaşlar herkesler iyidir ins
öyleymis canimm benim ilk defa olunca korktum birazcik ☺☺Canım belli olmaz umutsuz düşünme adet her ay aynı olmayabiliyor sonucta ☺
Hadi konusalım ...konuşacaklarımız var ...
valla yalan yok bizde merak ettik su konuyuHadi konusalım ...
Dun gece biraz nefes darligi yasadim ama bugun iiyim cok sukur. Seni sormli dondurmamNasılsınız arkadaşlar herkesler iyidir ins
Vallaaa heeevalla yalan yok bizde merak ettik su konuyu
Stres yapma bosver takma kafana olucagı varsa her türlü oluyoröyleymis canimm benim ilk defa olunca korktum birazcik ☺☺
Arayacağım bugünHadi konusalım ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?