- 3 Temmuz 2019
- 7.220
- 8.435
- 118
- 29
Ne güzel Allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşallahEvrene mesaj iletilmiş.. ☺ Anne oluyorum
Napionz kizlar herkes uyudu mu
Allah allh bilemedim kiCanım ben ayaktayım
Topikten biraz kopuğum ama bugün değişik bişey yaşıyorum
Adetim biteli 9 gün oldu
Ve sabahtan beri kahverengi leke geliyor her silmem de peçete lekeleniyor hatta kırmızı da geldi iki sefer ama adet kanı gibi parlak değil mat acaba yerleşme mi dedim ilk kez başıma böyle bişey geliyor
Allah allh bilemedim kibnm de denedgimz ilk ay adet biteli 10 gun olmustu ki adet olmustum. Ilk defa ole bisey yasadim. Adet duzensizligiyms. Seninki ole kahvrengi pembe falan devam ederse yerlesme ihtimali yuksektir bence
Simdi senin adetin kacinci gunu bugun ?Sabahtan beri hep kahverengi canım inşallah yerleşmedir yaa sadece merak ettiğim bu kadar kısa sürede gerçekleşir mi bu acana erken falan mı yumurtladım
Hiç halim yok grip oldum bide onu atlattım tam bugünde bu karın ağrısı mide yanması yaşıyorum iki gündür
Dün inanılmaz sırt ağrısı çektim
Eşim masaj yaptı ama biri sanki sırtıma vurmuş ve sırtım yara gibi acıyordu
Hayatımda bu kadar halsiz olamdım
Başımı kaldıramıyırum
Simdi senin adetin kacinci gunu bugun ?
Belirtilerin cok benzio gebeligezaten 5 gunde dollenme falan oluo sonra da yerlesme oluo. Yani yerlesme kanamasi olabilir. Bende de ogrenmeden once halszlik oldu birden ates basip hastalanmisim gibi oldu. Ay insllh senn de ondandr yaa
Yenisini alırım pahalı bişey değil nasıl olsa. Şu kanı vereyim de sonuç ne çıkıyor bakalım korkuyorum sonuç almadann içmeye iyi hatırlattın bana ben onu unutmuştum aklıma gelse arada bir içerdim. Hala daha hasta olmadım gögsümün kenarı acıyor belki de daha yeni yumurtluyorum ama niye 2 günde bir pik yapıp silikleşti anlamıyorumÇok fazla olmus, ibrahim saraçoğlu otların içilebilir suresi 1 yıldır daha fazla olan etkisini kaybeder diyor, o yüzden kullanmazdım ben ama yinede tam bilemiyorum. Ben hazır suyu satılıyordu onu alıp içtim.
Aslnda tam yum haftasindasin. Belki de yunurtlma lekelnmesiidir.Adetim biteli 9 gün oldu canım 10.güne girdim
Ay inşallah Fatma yaa çok heyecanlıyım ilk kez yaşadığım için mi bilmem içime umut düştü
Zaten hastaydım 3 4 gün önce ateşlendim 2 gün ful yattım üstüne grio oldum o da geçti
Şimdi de sabahtandır lekelenme var
Akşam baya bi yattım hafiflemiş azıcık
Aslnda tam yum haftasindasin. Belki de yunurtlma lekelnmesiidir.
Eger cok gelmiosa bi deneme yapin baklm belki tutarEvet böyle bi şeyede varmış bak belki de canım bilmiyorum
Evt o da ilginç bakalım ne olucak, belkide hiç gerek kalmadan güzel haberi alirsin belli olmazYenisini alırım pahalı bişey değil nasıl olsa. Şu kanı vereyim de sonuç ne çıkıyor bakalım korkuyorum sonuç almadann içmeye iyi hatırlattın bana ben onu unutmuştum aklıma gelse arada bir içerdim. Hala daha hasta olmadım gögsümün kenarı acıyor belki de daha yeni yumurtluyorum ama niye 2 günde bir pik yapıp silikleşti anlamıyorum
Ben olmadim anlamadim evyap neymis baktim sanirim urun satma gibi bisey avon farmasi tarzi o islerden anlamadigim icin pek doldurmadim formu
Geldi bana da çok bilgi istiyor sürekli ordan burdan reklam mesaji maili gönderecek diye kayıt olmadım.
Ben bunu KK için söylememiştim ki. Evyaptan reklam mesajları mailleri gelmesinden bahsetmiştim.Evyap gibi bir firmayı satış networku yaptiniz ya helal olsun. Bilgiler isteniyor çünkü kriterler uygun ise ürün yollanacak. Ornek verirsek bekar birine bebek bezi yollanması talihsizce olur bu da onun gibi birşey. Buna ek olarak bu site hic bir zaman ne cep telefonunuza ne de e-postaniza bu tür iletisim bilgisi toplandıktan sonra reklam mesaji atılmamıştır. Ordan burdan reklam atanla bizi karıştırmayın lütfen. Elektrik süpürgesi dahi yolladik test edin yorumlarinizi yazin diye...
Elma ile armutu karıştırmayın, biz bir form yolluyorsak sizin icin iyi bir şeyler yapmaya calismamizdandir.
Neler yollanmış bir inceleyin
Ürün İnceleme
Kadınlar Kulübü Güzellik & Bakım, Moda, Sağlık, Gıda, Ev ve Dekorasyon, Anne ve Çocuk, Ev Aletleri ıle ilgili ürün incelemeleriwww.kadinlarkulubu.com
Ben bunu KK için söylememiştim ki. Evyaptan reklam mesajları mailleri gelmesinden bahsetmiştim.
Bu türden şeylerle alakalı çok da bilgi sahibi olmadığım için doldurulan formun KK'da mı kalacağı yoksa Evyap'a mı iletileceğini bilmiyorum. İkinci seçeneği düşündüğüm için de Evyap ile iletişim bilgilerimi paylaşmak istemedim. Siz de bilirsiniz ki nereye numaramızı mailimizi versek ortaklıklar ile de paylaşıp mesaj/mail atmaya başlıyorlar.
Bahsettiğim çok bilgi isteniyor kısmı da buydu.
Ben ve benim gibi bu konuda bilgi sahibi olmayan/ benim gibi düşünen arkadaşlar da öğrenmiş olduk prosedürü. Teşekkür ederiz.En sinir olduğum uygulamayı asla burada yapmam yaptırmam bilginize. Iletisim bilgileri kargo icin isteniyordu neysr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?