O bebe bi gelsin varya, yerleri tek tek sildirecem onaCocugunun rızkını kazanıyorsun calıs balam hatta banada isbul bandan uzak durayım
Bende seni ozluyorumm kii delii kadinHayır hicbirinizin gece sesi cıkmıyor☹
Cok sevindim balam insaalah istedigin gibi olurBen seni hep özlüyorum manyak annem benim
Yersin yersin gece nerdeydiniz her yere yazdım bugün banlanmazsam yersin
Sırf bunu duymayı bekliyordum zatenlorikom yok sizde yoksunuz
Gecmis olsun melegim siz iyi olun benim yüregim kus gibi oluyor
Buldugum ugraslardanda sıkıldımki ben
Valla ben 12 olmadan tavuk gibi uyukluyorum canım duramıyorum malesefHayır hicbirinizin gece sesi cıkmıyor☹
Cok sevindim balam insaalah istedigin gibi olurBen seni hep özlüyorum manyak annem benim
Yersin yersin gece nerdeydiniz her yere yazdım bugün banlanmazsam yersin
Malum 15 tatil olunca ablamlar falan var evde olmuyorum pek cnm bı de deli gibi kaşınıyorum resmen bugün sağlık ocağına gittim zeytinyağı sür dediHayır hicbirinizin gece sesi cıkmıyor☹
Yersin yersin gecenerdeydiniz her yere yazdım bugün banlanmazsam yersin
Bu kadar gaddar olma yavvvO bebe bi gelsin varya, yerleri tek tek sildirecem ona
Deli kadın yer seniBende seni ozluyorumm kii delii kadin
Farkediyorum balam yoklugun belli oluyor senindeValla ben 12 olmadan tavuk gibi uyukluyorum canım duramıyorum malesef
Göbeginmi kasınıyor canım genislediginden herhalde Bende grip olacam sanırım kendimi bugün iyi hissetmiyorumMalum 15 tatil olunca ablamlar falan var evde olmuyorum pek cnm bı de deli gibi kaşınıyorum resmen bugün sağlık ocağına gittim zeytinyağı sür dedi
Sen nasılsn napiosun
Gecmis olsun canım insallah toparlarsın bende iyi degilim pekBende hala gribim uzanıyorum tüm gün bi sürü işim var evde ama kaldı hepsi. Haftaya da abimlerle annemin evine gidicez kalmaya
Nanaaaaaaa seviliyosun balamBu kadar gaddar olma yavvv
Deli kadın yer seni
Farkediyorum balam yoklugun belli oluyor seninde
Göbeginmi kasınıyor canım genislediginden herhalde Bende grip olacam sanırım kendimi bugün iyi hissetmiyorum
Gecmis olsun canım insallah toparlarsın bende iyi degilim pek
Sende seviliyorsun balaammmm oyyy dillerini yerim seninNanaaaaaaa seviliyosun balambak senin gibi konustum
Aynen canım gündüzleri burdayım da geceleri malesefBu kadar gaddar olma yavvv
Deli kadın yer seni
Göbeginmi kasınıyor canım genislediginden herhalde Bende grip olacam sanırım kendimi bugün iyi hissetmiyorum
Gece nöbetcisi benimAynen canım gündüzleri burdayım da geceleri malesef
Koru sen buralarıGece nöbetcisi benim
Buraları korurumda kendimi koruyabilirmiyim onu bilmiyorumKoru sen buraları
Aman sen dikkat et mapuslara gitme bir dahaBuraları korurumda kendimi koruyabilirmiyim onu bilmiyorum
Gidersem nana nerede diye sormayın zaten varken sahip cıkamıyorsunuz NananızaAman sen dikkat et mapuslara gitme bir daha
Valla ben soruyorum ciddenGidersem nana nerede diye sormayın zaten varken sahip cıkamıyorsunuz Nananıza
İnş cnm ya. Grip mi Olcan hayırdır yoksa moralin mi bozukBu kadar gaddar olma yavvv
Deli kadın yer seni
Seviyorum seniValla ben soruyorum cidden
Geip olacam canım bogazım cok kötüİnş cnm ya. Grip mi Olcan hayırdır yoksa moralin mi bozuk
Ömer AliAy onu da ben sevmiormailemizde cok var. Simdilk ali asaf var listede
Kiz sen nerden gordun de yazdinÖmer Ali
Benimde rabbim nasip ederse kızım zeynep kübra oğlum olursa Hamza AliBenim oğlum olursa Ömer olcak inş ömerimizkız olursa da elif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?