Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kendimi bazen kısır gibi hissediyorum
Regl oldum
Deme ole yaa hamile kalip yavrun tam olmazsa ne yapican.
Bole soleyerek kendini de uzuosun Yaradanini da. Inancin var diye soluorm bak. Alhin zoruna gidio. hYrlisiysa versin sag salim bi sekilde en guzl zamnda. Lutfen canimn icii

beni de ekler misiniz hamiş listesine:)
Sat 28 aralık

N Nana Ana

Selam Kizlar uzun suredir ugramiyordum buraya.. Size birsey danismak istiyorum. Klomen ve Catlatma ignesi ile bu ay ilk defa denedik. 10 ve 11. Gün de test yapmistim silik cizgi cikmisti ilacin etkisi diye dusundum. 14. Ve 15. Gunde yaptim onlarda da cok silik cikti hemen cikmiyor biraz brkleyince cikiyor bu arada.Neyse dün adet oldum bayaa kirmizi kan geldim. Bu sabahta geldi biraz sonra cok sancilandim parol icip yattim karnimda ve kasiklarimda cok agri var ve cok gaz da var. Test yaptim tekrar yine hemen cikmadi sonradan baktim ki yine silik cizgi var ama digerlerine gore daha gorunuyor. Suan reglim gelmiyor diyecek kadar az. Dış gebelik olabilir mi ? Ne oldugunu cozemedim ilk defa boyle sanci cekiyorum. N Nana Ana ve diger arkadaslar siz yasadiniz mi bir fikriniz var mi ?

Eklentiler

• 20200126_005433.webp
    23,7 KB · Görüntüleme: 33
Kimyasal geciriyor olabilirsin

Rica ederm. Naptin gittin mi
Evet gittim kimyasal gebelik dis gebelik yok dedi. Bir suru yumurtan var dedi 2 tane buyuk var dedi 1 tanesi cok buyuk dominant diyoruz dedi ama korkulucak birsey yok dedi. Progestan igne vuruldum. Ama kafamda hala soru isareti var acaba hamile miyim diyorum. O kocaman şey kese miydi cokta anlamiyorum ama Pazartesi kendi doktoruma randevum vardi napsam bilemedim. Gaz sancilarim var devam ediyor şuan

Başına böyle birşey gelip hamile olan var mı acaba ? Yani cok yeni oldugu icin gozukmuyor olabilir mi kuruntu mu yapiyorum bilemiyorum ama adetim kesildi alttan muayene de geldi biraz peceteye o kadar. Hic aklima gebelik testim de boyle demek gelmedi acikcasi.

İnsallah en yakin zamanda hamile kalirsin ikizlere hemide
Canim doktora gitmeyi duşunuyormusun
Son salak doktordan sonra doktor fobim olustu bir müddet gitmeyi düsünemiyorum canım.
amin insallah duan kabul olsun
Deme ole yaa hamile kalip yavrun tam olmazsa ne yapican.
Bole soleyerek kendini de uzuosun Yaradanini da. Inancin var diye soluorm bak. Alhin zoruna gidio. hYrlisiysa versin sag salim bi sekilde en guzl zamnda. Lutfen canimn icii
Amin insallah cicegim öyle bir üzüldüm gecti her kırmızıda bu his oluyor elimde degil ama iyiyim simdi sagol balam
Saçmalama at o düşünceyi aklından herşeyin bir zamanı var sağlığın yerinde olsun yeter elbet olucak
İnsallah cicegim insallah cok yıldım allah görsün allah duysun bu halimi yardım etsin bana ve benim gibi olanlara insallah
Bende.. Yarına kadar sökülürüm ama dua ediyorum ki zamanında geldi
Buna sevinir olduk gerci cok sükür En azından hala bir umut var demektir
Sen bizimmmm sevi dolu topik anamızsn. Böyle yazmak sana yakışıyormu?
Pozitif enerji nana pozitif enerjiiiiii
O bebe buraya gelecekkkkkk
Yakısmıyor biliyorum üzgünüm cicegim yarına daha iyi olacam insallah hepinize tesekkür ederim iyiki varsınız benim güzel ciceklerim
beni de ekler misiniz hamiş listesine:)
Sat 28 aralık

N Nana Ana
Hosgeldin taze böcekli cicek
Ekledim
Canım kuruma cizgisi o.
Sonradan cıkan cizgilere aldanma.
İcin rahat etmeyecekse kanaman bittiginde kan testi yaptır o sekilde emin oluruz anca.
Bende reglim karnım davul gibi benimde soguklarda daha cok sisiyor anladıgım kadarıyla... hayırlısıyla sende insallah böcegine kavusursun cicegim

Selamlar hanimlar. selam N Nana Ana ben geldim yine geldim hâlâ bekliyorum gelemedi sıpam yaz bakalim benide ugurlu gelir insaAllah bu sefer burasi bat 23 şubat
Hosgeldin cicegim sabırla bekleyen herkese ugurlu geliyor bu topik sanada gelecektir insallah yazdım

Kendimi bazen kısır gibi hissediyorum
Regl oldum
Bende.. Yarına kadar sökülürüm ama dua ediyorum ki zamanında geldi
Kızlar her saniyemiz bebek oldu bu düşünceyi atmamız lazım
Amigurumi olur makrome olur etamin olur kitap okuma vs kafa dağıtacak mesgaleler bulup onun üzerine yogunlasmaya ne dersiniz? Burdan bat ları paylaşmak yerine onları paylaşalım

O zamn degerlndr nolur nolmaz. Insllh hayrli haberle donersin

Valla ben bu ay çok takmadım daha rahattım ama gene olmadı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…