- 22 Mart 2019
- 5.280
- 11.810
- 248
- 26
Canim hic oyle duşunme belki boylesi senin icin daha hayirlisidir umutunu kaybetme allah buyukKendimi bazen kısır gibi hissediyorum
Regl oldum
Tek tesellim bu kelime balam...Canim hic oyle duşunme belki boylesi senin icin daha hayirlisidir umutunu kaybetme allah buyuk
İnsallah en yakin zamanda hamile kalirsin ikizlere hemideTek tesellim bu kelime balam...
Hayırlısı
Deme ole yaaKendimi bazen kısır gibi hissediyorum
Regl oldum
Saçmalama at o düşünceyi aklından herşeyin bir zamanı var sağlığın yerinde olsun yeter elbet olucakKendimi bazen kısır gibi hissediyorum
Regl oldum
Bende.. Yarına kadar sökülürümKendimi bazen kısır gibi hissediyorum
Regl oldum
Sen bizimmmm sevi dolu topik anamızsn. Böyle yazmak sana yakışıyormu?Kendimi bazen kısır gibi hissediyorum
Regl oldum
Gebe kalmak isteyen kim varsa kim hayırlı evlat istiyorsa(kız,erkek) kim benimde saglıklı bir evladım olsun diyorsa kim rabbim benimde kucagımı bos bırakma diyorsa, bu ay hamile olduğunu ögrensin insallah buna bende dahil
Amin demeden gecmeyin
evrene mesaj gebeyim gebeyim gebeyim
❤ Totem ❤
♠ Ocak ♠
burcusami bat 25
@Zekta bat 26
@Aryalina bat 27
@Pandus bat 29
Bal0ncuk bat 31
@Antoryum123 bat 31
@Tubaa9533 bat 31
MelodiminEsi bat 31
Şubat
@cileklilimonata bat 1
@Kedi sever bat 1
@Fakirprenses bat 1
@Dilos06 bat 3
@Nurrn bat 4
@rosebatum bat 6
@papatyakokankadin bat 6
@Elifimuratim bat 9
@Feminas bat 13
@Duhahsen bat 13
@fionawoody bat 13
@eylem91 bat 14
@Sedooo bat 14
@Matrakhatun bat 19
@Ahenfatma bat 20
N Nana Ana bat 22
Beybililerimiz
mer_can_ sat 20 Te
F Fatma KTL sat 23 Te
@Emine Hatayli sat 24 Te
Babyandmom sat 6 Ag
hayalinizle sat 12 Ag
Caghla_29 sat 23 Ag
emine1115ygt sat 23 Ag
Gncgztc sat 24 Ag
Sumeyyee__ sat 26 Ag
@beren20 sat 27 Ag
@Lepistesb sat 28 Ag
Ftskrcm sat 30 Ag
@zambak189 sat 30 Ag
tiktaktok sat 1 Ey
@Deryakadir sat 4 Ey
@Fasulye annesi sat 8 Ey
Martilikiz07 sat 9 Ey
@Melegim15 sat 9 Ey
Seval2321 sat 11 Ey
@Hyase sat 12 Ey
@Hayalperest07 sat 13 Ey
@nurguull sat 13 Ey
@Nigar93 sat 15 Ey
@sosmivida sat 18 Ey
@Mevayigit sat 19 Ey
Icebergsss sat 20 Ey
@Gulguzeli2019 sat 22 Ey
Dorothyy sat 26 Ey
@kurabiyem_35 sat 30 Ey
@ich bin eine Mutter sat 30 Ey
@Peripellas sat 3 Ek
MaystenG sat 10 Ek
@bi prenses annesi sat 10 Ek
@hazallikosu sat 15 Ek
@Hayali10 sat 20 Ek
Beklemekseni sat 20 Ek
@Brunello Cicinelli sat 21 Ek
@Sibelll16 sat 25 Ek
@Cokoprenses83 sat 29 Ek
@Dora01 sat 31 Ek
@Angelsmamy sat 6 Ka
@icecreamm sat 20 Kas
@Azraaaa2906 sat 3 Ar
LadyMorganas sat 21 Ar
Kimyasal geciriyor olabilirsinSelam Kizlar uzun suredir ugramiyordum buraya.. Size birsey danismak istiyorum. Klomen ve Catlatma ignesi ile bu ay ilk defa denedik. 10 ve 11. Gün de test yapmistim silik cizgi cikmisti ilacin etkisi diye dusundum. 14. Ve 15. Gunde yaptim onlarda da cok silik cikti hemen cikmiyor biraz brkleyince cikiyor bu arada.Neyse dün adet oldum bayaa kirmizi kan geldim. Bu sabahta geldi biraz sonra cok sancilandim parol icip yattim karnimda ve kasiklarimda cok agri var ve cok gaz da var. Test yaptim tekrar yine hemen cikmadi sonradan baktim ki yine silik cizgi var ama digerlerine gore daha gorunuyor. Suan reglim gelmiyor diyecek kadar az. Dış gebelik olabilir mi ? Ne oldugunu cozemedim ilk defa boyle sanci cekiyorum. N Nana Ana ve diger arkadaslar siz yasadiniz mi bir fikriniz var mi ?
Cok tesekkur ederim. Doktora gidicem birazdanKimyasal geciriyor olabilirsin
Rica ederm. Naptin gittin miCok tesekkur ederim. Doktora gidicem birazdan
Evet gittim kimyasal gebelik dis gebelik yok dedi. Bir suru yumurtan var dedi 2 tane buyuk var dedi 1 tanesi cok buyuk dominant diyoruz dedi ama korkulucak birsey yok dedi. Progestan igne vuruldum. Ama kafamda hala soru isareti var acaba hamile miyim diyorum. O kocaman şey kese miydi cokta anlamiyorum ama Pazartesi kendi doktoruma randevum vardi napsam bilemedim. Gaz sancilarim var devam ediyor şuanRica ederm. Naptin gittin mi
Son salak doktordan sonra doktor fobim olustu bir müddet gitmeyi düsünemiyorum canım.İnsallah en yakin zamanda hamile kalirsin ikizlere hemide
Canim doktora gitmeyi duşunuyormusun
Amin insallah cicegim öyle bir üzüldüm gecti her kırmızıda bu his oluyor elimde degil ama iyiyim simdi sagol balamDeme ole yaahamile kalip yavrun tam olmazsa ne yapican.
Bole soleyerek kendini de uzuosun Yaradanini da. Inancin var diye soluorm bak. Alhin zoruna gidio.hYrlisiysa versin sag salim bi sekilde en guzl zamnda. Lutfen canimn icii
İnsallah cicegim insallah cok yıldım allah görsün allah duysun bu halimi yardım etsin bana ve benim gibi olanlara insallahSaçmalama at o düşünceyi aklından herşeyin bir zamanı var sağlığın yerinde olsun yeter elbet olucak
Buna sevinir olduk gerci cok sükürBende.. Yarına kadar sökülürümama dua ediyorum ki zamanında geldi
Yakısmıyor biliyorum üzgünüm cicegim yarına daha iyi olacam insallah hepinize tesekkür ederim iyiki varsınız benim güzel ciceklerimSen bizimmmm sevi dolu topik anamızsn. Böyle yazmak sana yakışıyormu?
Pozitif enerji nana pozitif enerjiiiiii
O bebe buraya gelecekkkkkk
Hosgeldin taze böcekli cicek
Canım kuruma cizgisi o.Selam Kizlar uzun suredir ugramiyordum buraya.. Size birsey danismak istiyorum. Klomen ve Catlatma ignesi ile bu ay ilk defa denedik. 10 ve 11. Gün de test yapmistim silik cizgi cikmisti ilacin etkisi diye dusundum. 14. Ve 15. Gunde yaptim onlarda da cok silik cikti hemen cikmiyor biraz brkleyince cikiyor bu arada.Neyse dün adet oldum bayaa kirmizi kan geldim. Bu sabahta geldi biraz sonra cok sancilandim parol icip yattim karnimda ve kasiklarimda cok agri var ve cok gaz da var. Test yaptim tekrar yine hemen cikmadi sonradan baktim ki yine silik cizgi var ama digerlerine gore daha gorunuyor. Suan reglim gelmiyor diyecek kadar az. Dış gebelik olabilir mi ? Ne oldugunu cozemedim ilk defa boyle sanci cekiyorum. N Nana Ana ve diger arkadaslar siz yasadiniz mi bir fikriniz var mi ?
Kendimi bazen kısır gibi hissediyorum
Regl oldum
Kızlar her saniyemiz bebek oldu bu düşünceyi atmamız lazımBende.. Yarına kadar sökülürümama dua ediyorum ki zamanında geldi
O zamn degerlndr nolur nolmaz. Insllh hayrli haberle donersinEvet gittim kimyasal gebelik dis gebelik yok dedi. Bir suru yumurtan var dedi 2 tane buyuk var dedi 1 tanesi cok buyuk dominant diyoruz dedi ama korkulucak birsey yok dedi. Progestan igne vuruldum. Ama kafamda hala soru isareti var acaba hamile miyim diyorum. O kocaman şey kese miydi cokta anlamiyorum ama Pazartesi kendi doktoruma randevum vardi napsam bilemedim. Gaz sancilarim var devam ediyor şuan
Valla ben bu ay çok takmadım daha rahattım ama gene olmadıKızlar her saniyemiz bebek oldu bu düşünceyi atmamız lazım
Amigurumi olur makrome olur etamin olur kitap okuma vs kafa dağıtacak mesgaleler bulup onun üzerine yogunlasmaya ne dersiniz? Burdan bat ları paylaşmak yerine onları paylaşalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?