Sıkıntıdan karısıyorum isteburada herkes uyuyor
Sende iyiki varsın balam
Topigimizdekiler seninle beraber geceleri kıs uykusuna yatıyor
Canım hemen çıkmadıysa büyük ihtimalle kuruma çizgisidir zaten adet olmuşsunSelam Kizlar uzun suredir ugramiyordum buraya.. Size birsey danismak istiyorum. Klomen ve Catlatma ignesi ile bu ay ilk defa denedik. 10 ve 11. Gün de test yapmistim silik cizgi cikmisti ilacin etkisi diye dusundum. 14. Ve 15. Gunde yaptim onlarda da cok silik cikti hemen cikmiyor biraz brkleyince cikiyor bu arada.Neyse dün adet oldum bayaa kirmizi kan geldim. Bu sabahta geldi biraz sonra cok sancilandim parol icip yattim karnimda ve kasiklarimda cok agri var ve cok gaz da var. Test yaptim tekrar yine hemen cikmadi sonradan baktim ki yine silik cizgi var ama digerlerine gore daha gorunuyor. Suan reglim gelmiyor diyecek kadar az. Dış gebelik olabilir mi ? Ne oldugunu cozemedim ilk defa boyle sanci cekiyorum. N Nana Ana ve diger arkadaslar siz yasadiniz mi bir fikriniz var mi ?
Kan testi yaptırsaydın yaBaşına böyle birşey gelip hamile olan var mı acaba ? Yani cok yeni oldugu icin gozukmuyor olabilir mi kuruntu mu yapiyorum bilemiyorum ama adetim kesildi alttan muayene de geldi biraz peceteye o kadar. Hic aklima gebelik testim de boyle demek gelmedi acikcasi.
İnşallah canım olucak önce sağlık. Bak depremler oluyor hastalıklar oluyor sağlığımız ve canımız yerinde olmassa hiçbirşeyin önemi kalmıyor önce dua edelim sağlığımız yerinde olsun sonra hepsi olur zatenSon salak doktordan sonra doktor fobim olustu bir müddet gitmeyi düsünemiyorum canım.
amin insallah duan kabul olsun
Amin insallah cicegim öyle bir üzüldüm gecti her kırmızıda bu his oluyor elimde degil ama iyiyim simdi sagol balam
İnsallah cicegim insallah cok yıldım allah görsün allah duysun bu halimi yardım etsin bana ve benim gibi olanlara insallah
Buna sevinir olduk gerci cok sükürEn azından hala bir umut var demektir
Yakısmıyor biliyorum üzgünüm cicegim yarına daha iyi olacam insallah hepinize tesekkür ederim iyiki varsınız benim güzel ciceklerim❤❤
Hosgeldin taze böcekli cicek
Ekledim❤
Canım kuruma cizgisi o.
Sonradan cıkan cizgilere aldanma.
İcin rahat etmeyecekse kanaman bittiginde kan testi yaptır o sekilde emin oluruz anca.
Bende reglim karnım davul gibi benimde soguklarda daha cok sisiyor anladıgım kadarıyla... hayırlısıyla sende insallah böcegine kavusursun cicegim
Takmadığımızı düşünüyoruz ama işteValla ben bu ay çok takmadım daha rahattım ama gene olmadı
Amigurimi ne ise o olur cicegimKızlar her saniyemiz bebek oldu bu düşünceyi atmamız lazım
Amigurumi olur makrome olur etamin olur kitap okuma vs kafa dağıtacak mesgaleler bulup onun üzerine yogunlasmaya ne dersiniz? Burdan bat ları paylaşmak yerine onları paylaşalım
Bende hamile kalırsam birgün idolüm sensin cicegimEskiden uykuya çok düşkündüm çok uyurdum şimdi daha da çok uyumaya başladım ne olacak bu halim bilmiyorum
Cok dogru diyorsun cicegim allahım akıl ruh ve beden saglıgımızı korusun gerisi nasıl olsa hallolurİnşallah canım olucak önce sağlık. Bak depremler oluyor hastalıklar oluyor sağlığımız ve canımız yerinde olmassa hiçbirşeyin önemi kalmıyor önce dua edelim sağlığımız yerinde olsun sonra hepsi olur zaten❤
Unuttum yaptirmayi ya gece agrilarimdan, bu arada adetim kesildi suan durdu 1 gun oldum sadece ve agrilarim hafiflese de icerde bir agri devam ediyorKan testi yaptırsaydın ya
Kanamam kesildi işte 1 gun oldum o kadar ilk defa basima geliyor bu durumSon salak doktordan sonra doktor fobim olustu bir müddet gitmeyi düsünemiyorum canım.
amin insallah duan kabul olsun
Amin insallah cicegim öyle bir üzüldüm gecti her kırmızıda bu his oluyor elimde degil ama iyiyim simdi sagol balam
İnsallah cicegim insallah cok yıldım allah görsün allah duysun bu halimi yardım etsin bana ve benim gibi olanlara insallah
Buna sevinir olduk gerci cok sükürEn azından hala bir umut var demektir
Yakısmıyor biliyorum üzgünüm cicegim yarına daha iyi olacam insallah hepinize tesekkür ederim iyiki varsınız benim güzel ciceklerim❤❤
Hosgeldin taze böcekli cicek
Ekledim❤
Canım kuruma cizgisi o.
Sonradan cıkan cizgilere aldanma.
İcin rahat etmeyecekse kanaman bittiginde kan testi yaptır o sekilde emin oluruz anca.
Bende reglim karnım davul gibi benimde soguklarda daha cok sisiyor anladıgım kadarıyla... hayırlısıyla sende insallah böcegine kavusursun cicegim
Stresten benimde öyle cok oldu canım yarın bir kan testi yaptır sen yinedeKanamam kesildi işte 1 gun oldum o kadar ilk defa basima geliyor bu durum
Canim çok agriliysa düşük yapıyor olabilirsin.ustune görme yaşıyor da olabilirsin.bence kan testi yaptir ve takip et artışı.insallah sağlıklı bir gebeliktirSelam Kizlar uzun suredir ugramiyordum buraya.. Size birsey danismak istiyorum. Klomen ve Catlatma ignesi ile bu ay ilk defa denedik. 10 ve 11. Gün de test yapmistim silik cizgi cikmisti ilacin etkisi diye dusundum. 14. Ve 15. Gunde yaptim onlarda da cok silik cikti hemen cikmiyor biraz brkleyince cikiyor bu arada.Neyse dün adet oldum bayaa kirmizi kan geldim. Bu sabahta geldi biraz sonra cok sancilandim parol icip yattim karnimda ve kasiklarimda cok agri var ve cok gaz da var. Test yaptim tekrar yine hemen cikmadi sonradan baktim ki yine silik cizgi var ama digerlerine gore daha gorunuyor. Suan reglim gelmiyor diyecek kadar az. Dış gebelik olabilir mi ? Ne oldugunu cozemedim ilk defa boyle sanci cekiyorum. N Nana Ana ve diger arkadaslar siz yasadiniz mi bir fikriniz var mi ?
Aynen öyle canım benimmCok dogru diyorsun cicegim allahım akıl ruh ve beden saglıgımızı korusun gerisi nasıl olsa hallolur
Valla anlamadım ama ancak kan testiyle anlasılırUnuttum yaptirmayi ya gece agrilarimdan, bu arada adetim kesildi suan durdu 1 gun oldum sadece ve agrilarim hafiflese de icerde bir agri devam ediyor
Canım 2 kez kimyasal geçirdim malesef. Ama adet kesilmesi olmadı hiç.Başına böyle birşey gelip hamile olan var mı acaba ? Yani cok yeni oldugu icin gozukmuyor olabilir mi kuruntu mu yapiyorum bilemiyorum ama adetim kesildi alttan muayene de geldi biraz peceteye o kadar. Hic aklima gebelik testim de boyle demek gelmedi acikcasi.
Canimn bu ay benimde öyle oldu hem 4 gün erken geldi hem 1.5 gün sürdü sadece.. Bugüne kadar bendede hic olmamisti ama doktor olabilir bagzen böyle dedi stressden havadan yedigindenCanım 2 kez kimyasal geçirdim malesef. Ama adet kesilmesi olmadı hiç.
InsaAllahh güzelliğimmHosgeldin cicegim sabırla bekleyen herkese ugurlu geliyor bu topik sanada gelecektir insallah yazdım
Kimyasal degil bencede ama hala dış gebelikten şüpheleniyorum insallah degildir nolur olmasin yaCanım 2 kez kimyasal geçirdim malesef. Ama adet kesilmesi olmadı hiç.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?