Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Selam canlarım. Grip oldum ve hastaneye gittim bugün reglime 5 gün var. Ne olur ne olmaz diye beta bakıldı. Herzamanki gibi yine negatifi gördüm. Ve o an tüp bebeğe karar verdim. Daha önce 1 kez aşılama yaptirmistim olmadi. Tüp bebek tedavisi gören arkadaşlarımız beni bilgilendirebilir mi ne gibi bir süreç izleniyor. Ve ne kadar ücret gidiyor. Tecrübeli arkadaslarimiz ve bilgisi olan arkadaşlarımız varsa beni bilgilendirebilir mi

Hosbulduk balllliiimm adetimi bekliyorum muhtemelen yarin gelir . Sen napiyon nasilsin tatil nasil geciyor
Benimde geldi bugün inş senin vardır bebiş de gelmez kuzum valla rahatsızdım biraz ama geçti çok şükür gezdim durdum bugün temizlik yaptım daha bitmedi Bi kaç gün daha yaparım sonra da abimlerle Bi yerlere gidicez öyle biticek tatil

Oohhh vallaha ne guzel geçiyor tatil .dolu doluubenim umudum yok bebisten adet gelsinde tedaviye basliyim diye bekliyorum

Anaaasininnnn napiyor nasilsin ❤
Eee sonra
İyi olmaya calısıyorum kırmızılarla kavgadövüs anlastık erken geldiler biraz ben 9ay boyunca beklemiyordum neyseki kapıya gelen cevrilmez bizde yatılı kalacaklarmıs 7gün bende clife ikram edip duruyorum onlara cicegim
sen nasılsın bakalım yedigin ictigin senin olsun bize olanları anlat

Anaa üregi iste ya napsin misafiri geri cevirmek olmaz
Ben de adetimi bekliyorum yarin günüm. Yarin gelirse mubarek arayip hastaneden obur gun icin doktora rqndevu alcez sonra tüpe basliycaz . Son 3 gundur çiçolarin kenarlari agriyor belimm kopuyor kasigim arada beni de unutma der gibi sinyal veriyor ama sanmiyorum gebelik olsun .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…