Bende hamile kalırsam birgün idolüm sensin cicegimEn tehlikeliside bebegin dünyaya gelince nasıl uyuyacagın
İnsallah kolay alısır vücutlarımızAynen ya bende durup bunu düşünüyorum nasıl olacak diye sonra vücut alışır diye düşünüyorum
Yok kuzum valla ben gerçekten bu ay çok rahattım ama kısmet değilmiş. Yazın bize tüp bebek yolları gözüktü..Takmadığımızı düşünüyoruz ama işte
Hoşgeldin cnm nasılsın ne var ne yokHHEEYYYYLLLLLLOOOOOOOOOĞĞGG
Hosbulduk balllliiimmHoşgeldin cnm nasılsın ne var ne yok
Benimde geldi bugün inş senin vardır bebiş de gelmez kuzumHosbulduk balllliiimmadetimi bekliyorum muhtemelen yarin gelir . Sen napiyon nasilsin tatil nasil geciyor
Evladıma kavusmus gibi oluyorum sen gidip geldiginde yavvvvkkkaaadiiiinniiiimmmm
Oohhh vallaha ne guzel geçiyor tatil .Benimde geldi bugün inş senin vardır bebiş de gelmez kuzumvalla rahatsızdım biraz ama geçti çok şükür gezdim durdum bugün temizlik yaptım daha bitmedi Bi kaç gün daha yaparım sonra da abimlerle Bi yerlere gidicez öyle biticek tatil
Bizde bellleeeEvladıma kavusmus gibi oluyorum sen gidip geldiginde yavvvv
Anan sana gurbanBizde bellleeearada ozletmek iyidir aannnnnnnnaaaa
Anaaasininnnn napiyor nasilsin ❤Anan sana gurban
Eee sonraAnaaasininnnn napiyor nasilsin ❤
Nasip bakalım cnm..Oohhh vallaha ne guzel geçiyor tatil .dolu doluu benim umudum yok bebisten adet gelsinde tedaviye basliyim diye bekliyorum
Anaa üregi iste ya napsin misafiri geri cevirmek olmazEee sonra
İyi olmaya calısıyorum kırmızılarla kavgadövüs anlastık erken geldiler biraz ben 9ay boyunca beklemiyordum neyseki kapıya gelen cevrilmez bizdeyatılı kalacaklarmıs 7gün bende clife ikram edip duruyorum onlara cicegim
sen nasılsın bakalım yedigin ictigin senin olsun bize olanları anlat
Evet canım ben kullandığım ay çok kötü oldum.Vucudumun dengesini bozdu.dikkatli olmak lazım gerçekten.Ay Allah korusun dikkat et canm
Kimisinde gerçekten çok işe yarıyor
Kimisinde yaramıyor
Vallaha artik nasip kismet insallah hayirlisi diye diye koca 2019 u devirmis insanlariz bizim dirayetimiz kimsede yokNasip bakalım cnm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?