Valla en umitsiz oldugumuz anda gelse ne de guzel olurdu. Fakat benim de artik hic ümidim kalmadı....nasilsa yine 6 gün sonra adetim gelir.baskasina ümit vermek kolaymis gerçekten.insallah olur diyorum canım...zor bir ihtimal sanırımGeldim gelldiimmm overlokcunuz geldi hannniiimm
Vallaha ya ben belirti aramiyorum gelsin de her turlu belirti ile gelsin ama gelsin dedigin gibi . Sanmiyorum gebelik olsun
Güzel birsey degilmi buKan degerimden sonra kullanmiycam dedim kendime prolaktin 34 cikmisti
Ben obur ay adet bitiminde gitmistim doktora o zaman bana CORASPRIN ve FOLATTRO vermisti onlari kullaniyorum . Ayriyetten gunde 1 tane avokado tuketiyorum . Gunde 1 avuc kabak cekirdegiDeğişik bir durum yok ben de adeti bekliyorum ikinci aşılama için
ilaçlara başladın mı sen naptın?
Insalllahhh diyelim sadexe ya rabbimm buyuk elbette bizi de sevindiricek ❤Valla en umitsiz oldugumuz anda gelse ne de guzel olurdu. Fakat benim de artik hic ümidim kalmadı....nasilsa yine 6 gün sonra adetim gelir.baskasina ümit vermek kolaymis gerçekten.insallah olur diyorum canım...zor bir ihtimal sanırım
Fikos seni cok umutsuz görüyorum kuzum alacam sopayı elimeValla en umitsiz oldugumuz anda gelse ne de guzel olurdu. Fakat benim de artik hic ümidim kalmadı....nasilsa yine 6 gün sonra adetim gelir.baskasina ümit vermek kolaymis gerçekten.insallah olur diyorum canım...zor bir ihtimal sanırım
Evet aynen hep öyle bir umut bağladık. Hatta ben artık bu macunu içincede kesin hamileyiz dedimBence de iste ama olumlu sonuclari okuyunca neden bizde de olmasin diyoruz
Hosgeldinnnn özledik valla nasılsınnnnnHHEEYYYYLLLLLLOOOOOOOOOĞĞGG
Ayyyy evet ona cok sasirdimm yaa rabbim cok buyuk isteGüzel birsey degilmi bu
Haberleri izliyoruz kadın dogum yapmıs catalda yatarken deprem olmus allahım ne korkudur
Evet canım olmuyor desek de yuregimizdeki umut varsa Allahım görecektir ben de inanıyorumInsalllahhh diyelim sadexe ya rabbimm buyuk elbette bizi de sevindiricek ❤
Vallaha boyle gidrrsek erken ölürüzEvet aynen hep öyle bir umut bağladık. Hatta ben artık bu macunu içincede kesin hamileyiz dedimsonra soluğu kalp doktorunda aldım. Eforda koşarken buldum kendimi
Ay evet bende izledim allah herşeyin hayırlısını versin gerçektenGüzel birsey degilmi bu
Haberleri izliyoruz kadın dogum yapmıs catalda yatarken deprem olmus allahım ne korkudur
Allah yardımcıları olsunAyyyy evet ona cok sasirdimm yaa rabbim cok buyuk iste
Aşka geldiiiiii juliiieettttammmAllah yardımcıları olsun
Seni cok seviyorum romeom
Ya ama Nanacim ya.hatirliyor musun ilk denemede tek ilişki ile hamile kaldım. Kimyasal oldu. 1ay ara dedi.1ay korunduk yine denedik şaka gıbı yine hamile kaldım ama yine düşük. Eşim artık havluyu atsam hamile kalıyorsun diye dalga geçiyordu. Ama sonra bir daha hiç hamile kalamadim.Kac ay geçti kuzum yaa.Cevremde Benimle bekleyen herkes doğurdu çocuk bakıyor.sitem değil isyan değil benimki. Sadece üzülüyorum ve her geçen gün umudumu kaybediyorumFikos seni cok umutsuz görüyorum kuzum alacam sopayı elime
İnsallah canım cocuguna baktıkca o korkuyu hatırlar insan valla hayırlısını yasayalım cümlece insallahAy evet bende izledim allah herşeyin hayırlısını versin gerçekten
Hahahaha vallaha yaaa.vucudumuzu rahat bırakalım en iyisiVallaha boyle gidrrsek erken ölürüzherkesin dedigini yapiyoruz
Böyle kendini üzdügün icin olmuyor en mutlu zamanlarda en rahat hissettigin zamanlarda geliyor bebekler biliyorsun bunuYa ama Nanacim ya.hatirliyor musun ilk denemede tek ilişki ile hamile kaldım. Kimyasal oldu. 1ay ara dedi.1ay korunduk yine denedik şaka gıbı yine hamile kaldım ama yine düşük. Eşim artık havluyu atsam hamile kalıyorsun diye dalga geçiyordu. Ama sonra bir daha hiç hamile kalamadim.Kac ay geçti kuzum yaa.Cevremde Benimle bekleyen herkes doğurdu çocuk bakıyor.sitem değil isyan değil benimki. Sadece üzülüyorum ve her geçen gün umudumu kaybediyorum
Hem de ne balina. Seninkiler de bi sagina bi soluna vursun yamultsun seni. Seni goreceez insllhOhh ohhh oynak balinaiyi yapiyor
Kocam gorse beni aldatiyorsun derAsıgım sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?