Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Geldim gelldiimmm overlokcunuz geldi hannniiimm
Vallaha ya ben belirti aramiyorum gelsin de her turlu belirti ile gelsin ama gelsin dedigin gibi . Sanmiyorum gebelik olsun
Valla en umitsiz oldugumuz anda gelse ne de guzel olurdu. Fakat benim de artik hic ümidim kalmadı....nasilsa yine 6 gün sonra adetim gelir.baskasina ümit vermek kolaymis gerçekten.insallah olur diyorum canım...zor bir ihtimal sanırım

Değişik bir durum yok ben de adeti bekliyorum ikinci aşılama için
ilaçlara başladın mı sen naptın?
Ben obur ay adet bitiminde gitmistim doktora o zaman bana CORASPRIN ve FOLATTRO vermisti onlari kullaniyorum . Ayriyetten gunde 1 tane avokado tuketiyorum . Gunde 1 avuc kabak cekirdegi

Insalllahhh diyelim sadexe ya rabbimm buyuk elbette bizi de sevindiricek ❤

Fikos seni cok umutsuz görüyorum kuzum alacam sopayı elime

Fikos seni cok umutsuz görüyorum kuzum alacam sopayı elime
Ya ama Nanacim ya.hatirliyor musun ilk denemede tek ilişki ile hamile kaldım. Kimyasal oldu. 1ay ara dedi.1ay korunduk yine denedik şaka gıbı yine hamile kaldım ama yine düşük. Eşim artık havluyu atsam hamile kalıyorsun diye dalga geçiyordu. Ama sonra bir daha hiç hamile kalamadim.Kac ay geçti kuzum yaa.Cevremde Benimle bekleyen herkes doğurdu çocuk bakıyor.sitem değil isyan değil benimki. Sadece üzülüyorum ve her geçen gün umudumu kaybediyorum

Böyle kendini üzdügün icin olmuyor en mutlu zamanlarda en rahat hissettigin zamanlarda geliyor bebekler biliyorsun bunu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…