- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
Benim de prolaktin 34 olmistu . Glukoz sınırda cikmisti ben de macuna bagladim sonucu bence macundan olmustu oyle daha onceki aylarda oyle degildiEvet canım ben kullandığım ay çok kötü oldum.Vucudumun dengesini bozdu.dikkatli olmak lazım gerçekten.
O daa ne yapmış öyle canım hepten koyvermiş kendini, biz sağlıklı olmazsak sağlıklı bebek nasıl olacakYa kızlar takıp takmamak önemli değil bence ya, evet stres önemli ama stres sadece bebek düşüncesi değilki, yaşadığımı maddi manevi herşey strese etken
Benin arkadaşım manyak derecede kafasına takıyordu, eşi kızıyoe diye yumurtlama dönemlerini söyleyemiyordu, eşinden gizli ovulasyon testi yapıyordu ilk 2 ay gebe kalamadı, sabahtan akşama kdar ağlıyordu özel sektörde çalışıyor işi bıraktı çnkü 2 ayda kfayı yemişti eşine söyleyememek içine atmak onu baya dibe çekti ve pat bir sonraki ay hamile kaldı kimyasal oldu, aboo senmisin kimyasal olan, hastanelik oldu midesine kramplar gitti, bir ay geçti bdaha hamile kaldı, geçen cinsiyetini öğrenmişler erkekmiş tabi heryerde durmadan durumlar paylaşıyor felan
Yani demem o ki olacaksa her türlü oluyor ya...
Sanmiyorum canım dış gebelik değildir seninki.kan testi bakildi mı hcg kaç
Uuuuu kimler gelmiiisHHEEYYYYLLLLLLOOOOOOOOOĞĞGG
Kuzuuuu hoşgeldinAnaa üregi iste ya napsin misafiri geri cevirmek olmaz
Ben de adetimi bekliyorum yarin günüm. Yarin gelirse mubarek arayip hastaneden obur gun icin doktora rqndevu alcez sonra tüpe basliycaz . Son 3 gundur çiçolarin kenarlari agriyor belimm kopuyor kasigim arada beni de unutma der gibi sinyal veriyor ama sanmiyorum gebelik olsun .
Ben geldim brooooooUuuuu kimler gelmiiisnassiilsan bacoo
Yaza kalmadan kendiliğinden gelsin inşallah kuzumYok kuzum valla ben gerçekten bu ay çok rahattım ama kısmet değilmiş. Yazın bize tüp bebek yolları gözüktü..
Geldin mı kuzuAnaa üregi iste ya napsin misafiri geri cevirmek olmaz
Ben de adetimi bekliyorum yarin günüm. Yarin gelirse mubarek arayip hastaneden obur gun icin doktora rqndevu alcez sonra tüpe basliycaz . Son 3 gundur çiçolarin kenarlari agriyor belimm kopuyor kasigim arada beni de unutma der gibi sinyal veriyor ama sanmiyorum gebelik olsun .
Hosbuldukkkkkkk kuuuuzzzuumm cok sukur herdey yolundaKuzuuuu hoşgeldinher şey yolunda demiii
Yarın heyecanlı günün bakalım insallah bize umut olursun sen lorikom yaaaaaAnaa üregi iste ya napsin misafiri geri cevirmek olmaz
Bende kullandim tadi da o kadar guzel ki kasik kasik yiyesim geliyor cok duzenli kullanmama ragmen ben cok faydasini gordum sahsen. 6-7 tane yumurtam vardiBen kullanmam bir daha clife falan yaaa .butun dengemi bozdu benim kalp ritmimi bozdu
Geldim gelldiimmm overlokcunuz geldi hannniiimmGeldin mı kuzuözledik. Belirtilerin varmış bende hiç bir belirti yok bu sefer. Ama bütün belirtileri yaşadım adet oldum, belirti yaşamadım hamile oldum, belirtiler ile de hamile kaldım yani ben bu işi anlamadım Ben ovulasyon ile baktım bugün gayet silik çizgi çıktı hamile olsam koyu çıkardı herhalde.Hayirlisi olsun hakkımızda.senin de hangi türlü hayırlı sağlıkla olacaksa o yolla olsun inşallah canım. Amaaa olsun artikkkk yaaaaaa olsuuunnnnn
Değişik bir durum yok ben de adeti bekliyorum ikinci aşılama içinHosbuldukkkkkkk kuuuuzzzuumm cok sukur herdey yolundasenin hersey yolunda mi
Evet canım bana o prof dedi ki bitkiler çok etkili ilactir. Hangi dozda kaç mg olduğunu bile bilmeden neden kendinize bunu yaptiniz. Hormon sonuçta ayrica. Aklım başıma geldi benim.herkes görsün dikkatli davransın diye de böyle yaziyorumBenim de prolaktin 34 olmistu . Glukoz sınırda cikmisti ben de macuna bagladim sonucu bence macundan olmustu oyle daha onceki aylarda oyle degildi
Hos gelmissen yaaw . Sen nirdasinBen geldim brooooooiyiyim sukurler olsun siz nasilsiniz pipicanla
Ben hoc heyecanli degilim gelicegini biliykrum cunkuYarın heyecanlı günün bakalım insallah bize umut olursun sen lorikom yaaaaaBuay kullanmısmıydın clife sen kullandın degilmi? Belki tüpe gerek kalmaz esinin dogalgazı hayat kurtarır kim bilir
Bence de iste ama olumlu sonuclari okuyunca neden bizde de olmasin diyoruzEvet canım bana o prof dedi ki bitkiler çok etkili ilactir. Hangi dozda kaç mg olduğunu bile bilmeden neden kendinize bunu yaptiniz. Hormon sonuçta ayrica. Aklım başıma geldi benim.herkes görsün dikkatli davransın diye de böyle yaziyorum
NedenBen hoc heyecanli degilim gelicegini biliykrum cunkuclife yi sadexe onceki ay kullanmistim bu ay kullanmadim
Ohh ohhh oynak balinaHos gelmissen yaaw . Sen nirdasinseni opecegim haa
Cok sukur iiyz. Anami aglatio bu aralar saolsn. Karnimi delik desik edio
Kan degerimden sonra kullanmiycam dedim kendime prolaktin 34 cikmisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?