Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet canım ben kullandığım ay çok kötü oldum.Vucudumun dengesini bozdu.dikkatli olmak lazım gerçekten.
Benim de prolaktin 34 olmistu . Glukoz sınırda cikmisti ben de macuna bagladim sonucu bence macundan olmustu oyle daha onceki aylarda oyle degildi

O daa ne yapmış öyle canım hepten koyvermiş kendini, biz sağlıklı olmazsak sağlıklı bebek nasıl olacak

Kuzuuuu hoşgeldin her şey yolunda demiii

Geldin mı kuzuözledik. Belirtilerin varmış bende hiç bir belirti yok bu sefer. Ama bütün belirtileri yaşadım adet oldum, belirti yaşamadım hamile oldum, belirtiler ile de hamile kaldım yani ben bu işi anlamadımBen ovulasyon ile baktım bugün gayet silik çizgi çıktı hamile olsam koyu çıkardı herhalde.Hayirlisi olsun hakkımızda.senin de hangi türlü hayırlı sağlıkla olacaksa o yolla olsun inşallah canım. Amaaa olsun artikkkk yaaaaaa olsuuunnnnn

Yarın heyecanlı günün bakalım insallah bize umut olursun sen lorikom yaaaaa Buay kullanmısmıydın clife sen kullandın degilmi? Belki tüpe gerek kalmaz esinin dogalgazı hayat kurtarır kim bilir

Geldim gelldiimmm overlokcunuz geldi hannniiimm
Vallaha ya ben belirti aramiyorum gelsin de her turlu belirti ile gelsin ama gelsin dedigin gibi . Sanmiyorum gebelik olsun

Benim de prolaktin 34 olmistu . Glukoz sınırda cikmisti ben de macuna bagladim sonucu bence macundan olmustu oyle daha onceki aylarda oyle degildi
Evet canım bana o prof dedi ki bitkiler çok etkili ilactir. Hangi dozda kaç mg olduğunu bile bilmeden neden kendinize bunu yaptiniz. Hormon sonuçta ayrica. Aklım başıma geldi benim.herkes görsün dikkatli davransın diye de böyle yaziyorum

Yarın heyecanlı günün bakalım insallah bize umut olursun sen lorikom yaaaaa Buay kullanmısmıydın clife sen kullandın degilmi? Belki tüpe gerek kalmaz esinin dogalgazı hayat kurtarır kim bilir
Ben hoc heyecanli degilim gelicegini biliykrum cunku clife yi sadexe onceki ay kullanmistim bu ay kullanmadim

Bence de iste ama olumlu sonuclari okuyunca neden bizde de olmasin diyoruz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…