Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Böyle kendini üzdügün icin olmuyor en mutlu zamanlarda en rahat hissettigin zamanlarda geliyor bebekler biliyorsun bunu
Ay aman Nanam yaa hep öyle diyorlar. Üzülüyorsun olmuyor takiyorsun ondandir. Kendini kasiyorsun ondan.cok düşünüyorsun ondan .valla yeteeeeeeer diye bagirasim geliyor artık insanlara. Olmuyor ama benim suçum değil. Olacağı olsa uzulsen de üzülmesen de oluyor işte

Uzulsek de uzilmesek de kendimizi yirtsak da NASIP OLMAYINCA olmiyor kizllaarrr hersey Nasip ..

Hoşgeldn loriko, geldiğin nasıl da belli bak sayfalar almış başını gitmiş Nana ana başka topiklerden uzaklaşmış burda kalmış, cansın sen yaa
Hosbulduk nana gidrrse uzun zaman gelmiycegini biliyor o yuzden bence yaaa sen de cansinnn yaa su an mesaj yazarken sırıtarak yaziyormusum onu farkettim

Sana diyorum ama bende aynıyım iste teselli etmek adetimiz olmus rabbim yardımcımız olsun

Bende dün akşam kınada bugün bebek mevlidinde olmak üzere yine sizin yok mu bebek sorularına maruz kaldım..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…