Ah kuzum ah inş.. Martta görümcem doğum yapçak bebek görme bebek mevlidi derken yine Bi sürü sınav beni bekliyo..Yaza kalmadan kendiliğinden gelsin inşallah kuzum
Ay aman Nanam yaa hep öyle diyorlar. Üzülüyorsun olmuyor takiyorsun ondandir. Kendini kasiyorsun ondan.cok düşünüyorsun ondan .valla yeteeeeeeer diye bagirasim geliyor artık insanlara. Olmuyor ama benim suçum değil. Olacağı olsa uzulsen de üzülmesen de oluyor işteBöyle kendini üzdügün icin olmuyor en mutlu zamanlarda en rahat hissettigin zamanlarda geliyor bebekler biliyorsun bunu
Ne zaman firlatcan balinayiHem de ne balina. Seninkiler de bi sagina bi soluna vursun yamultsun seni. Seni goreceez insllh
Uzulsek de uzilmesek de kendimizi yirtsak da NASIP OLMAYINCA olmiyor kizllaarrr hersey Nasip ..Ay aman Nanam yaa hep öyle diyorlar. Üzülüyorsun olmuyor takiyorsun ondandir. Kendini kasiyorsun ondan.cok düşünüyorsun ondan .valla yeteeeeeeer diye bagirasim geliyor artık insanlara. Olmuyor ama benim suçum değil. Olacağı olsa uzulsen de üzülmesen de oluyor işte
Hoşgeldn loriko, geldiğin nasıl da belli bak sayfalar almış başını gitmiş Nana ana başka topiklerden uzaklaşmış burda kalmış, cansın sen yaaVallaha boyle gidrrsek erken ölürüzherkesin dedigini yapiyoruz
Evet NASİP...Uzulsek de uzilmesek de kendimizi yirtsak da NASIP OLMAYINCA olmiyor kizllaarrr hersey Nasip ..
Ne yaptı yine öküzünKocam gorse beni aldatiyorsun derzaten kavgaliyim
HosbuldukHoşgeldn loriko, geldiğin nasıl da belli bak sayfalar almış başını gitmiş Nana ana başka topiklerden uzaklaşmış burda kalmış, cansın sen yaa
Sana diyorum ama bende aynıyım iste teselli etmek adetimiz olmus rabbim yardımcımız olsunAy aman Nanam yaa hep öyle diyorlar. Üzülüyorsun olmuyor takiyorsun ondandir. Kendini kasiyorsun ondan.cok düşünüyorsun ondan .valla yeteeeeeeer diye bagirasim geliyor artık insanlara. Olmuyor ama benim suçum değil. Olacağı olsa uzulsen de üzülmesen de oluyor işte
Daha cok var yaa. Allh izin verrse ramazanin ilk haftasi gelio galiba nisanin ortasi gibi yaniNe zaman firlatcan balinayi
Hersey güzel kokan ciceklerim icinHoşgeldn loriko, geldiğin nasıl da belli bak sayfalar almış başını gitmiş Nana ana başka topiklerden uzaklaşmış burda kalmış, cansın sen yaa
Nevet nevetttt nevetttt romeomMal ya oee benimle evlenir misin nana
Yyaaa a Kalmis besik mesik aldin mi doğumdan sonra miDaha cok var yaa. Allh izin verrse ramazanin ilk haftasi gelio galiba nisanin ortasi gibi yani
Gece bohceni hazirla seni kacirmaya gelcemNevet nevetttt nevetttt romeom
Hazırlamıstım zaten bugünü bekliyordumGece bohceni hazirla seni kacirmaya gelcem
Var kiz ama yarin adet gunumSenin elinde ovu testi kalmadi mi hic L Loriklorik yapaydin bi tane
Var var evde uyutup cıkıyoruz dısarıya deseydinBende dün akşam kınada bugün bebek mevlidinde olmak üzere yine sizin yok mu bebek sorularına maruz kaldım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?