- 3 Temmuz 2019
- 7.220
- 8.435
- 118
- 29
Evet tahmin etmeliydimBirde evde yerimde durmuyorum diyordun neye inanacagımı sasırdım
Sordunmu sen bunu bide
Genelde sabah cat kapi gelirdi geceden ama su an yok bisey gelmesin yoruldum zatenGelmicek gelmicekkkkkk
Ben de bunu bekliyordum, hadi bakalım gelmez inş. HeyacanlandıkDaha gelmedi BAT im
Gelmesin tek dilegim oBen de bunu bekliyordum, hadi bakalım gelmez inş. Heyacanlandık ☺
Ne zaman test yapacaksinGelmesin tek dilegim osabaha karsi gelirdi belirtim de yok oldu
Kiz daha bismillaaaah bugun bat günüm henuz olmadimNe zaman test yapacaksin
Gelmesin yaaaaGenelde sabah cat kapi gelirdi geceden ama su an yok bisey gelmesin yoruldum zatendeli gibi temizlik yaptim
Neee 1 haftamiKiz daha bismillaaaah bugun bat günüm henuz olmadim1 hafta geçince yaparim cunku oburlerinde dilim yandi test yapar yapmaz adet oluyorum resmen testi görünce gelesi geliyor
Oolur mu olur dimi ama ben bitmisim hamile olacsgimi hic beklemiyorumGelmesin yaaaayorma çok nolur nolmaz
Daha once de 3 gun gecikmişti tam test yaotim o ara oldumNeee 1 haftami
Zamanında olması daha iyi değilmi cnm gecikince sürekli stres oluyo insanDaha once de 3 gun gecikmişti tam test yaotim o ara oldum
Hiç belli olmaz en ummadıgın anda olur bazı seyler inşallahhhhh yaaaOolur mu olur dimi ama ben bitmisim hamile olacsgimi hic beklemiyorumo kadar ay gelmemis bu ay mi gelir
Zamanimda oluyorum genelde ama sasiriyor bir kac aydirZamanında olması daha iyi değilmi cnm gecikince sürekli stres oluyo insan
Bi umut ..Hiç belli olmaz en ummadıgın anda olur bazı seyler inşallahhhhh yaaa
Bende öyle öğrendimBen 1 hafta kala ogrenmistim
Umudunu kaybetme herşeyin zamanı var sağlığın yerinde olsun yeter ki strese de girmeBi umut ..
Orasi oyle tabi umut var ama yine de beklentim yokUmudunu kaybetme herşeyin zamanı var sağlığın yerinde olsun yeter ki strese de girme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?