Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Valla aciyi goze alarak norml istiorm. Tabi oglum normlden gelmek isterse cok sevinirim. Kendimi kestrmeyi hic istemiorm
Cesaret inşallah istediğin gibi olur canım ben vajinismus atlattıgım için bana doktor normal doğuma zorlanmamalıdır belgesi verdi ben düşünmüyorum o yuzden aynı psikolojiye girmekten korkuyorum

Cesaret inşallah istediğin gibi olur canım ben vajinismus atlattıgım için bana doktor normal doğuma zorlanmamalıdır belgesi verdi ben düşünmüyorum o yuzden aynı psikolojiye girmekten korkuyorum
O anlmda nasil hissediosan ole yap tabi. Ben sadece cikis aninda cok korkuyorm . Zorlanirsam yirtin bni dicem azcik kesseler cikar zaten.

[/QUOTE]

izleme balam öyle seyleri ufkumu genisletirim ben senin icin

usengec bir insnaim bana bu saatte test yap diyon
Ona bile giderken 40 kere dusunurum
Dusunme asamasindayimbisey diycem komik gelebilir ama vallaha gece uyurken cok cisim gelirse ruyamda tuvalet sahnesi goruyorum ama bir turlu yapamiyorum .sonra bir uyaniyorum gercekte sıkışmışım
Birde evde yerimde durmuyorum diyordun neye inanacagımı sasırdım
Benimde uyku geldi yavaştan uyku moduna geçiyorum bu gecenin nöbetçisi kim acaba
Sordunmu sen bunu bide

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…