- 3 Temmuz 2019
- 7.220
- 8.435
- 118
- 29
YazıktırrrrAyyy evett mavi tik
Valla yok ya bende istiyorum ama yokBelli biseyo takinti yaptığınyok mu ya nasil hamilesin sen
Ben daha cok aseriyorumValla yok ya bende istiyorum ama yok
Kısaca ovü filan yapmıyorsan ben yatıyorum lorikoBelli biseyo takinti yaptığınyok mu ya nasil hamilesin sen
Yok kiz yapmiyorum yapacak seyim yokKısaca ovü filan yapmıyorsan ben yatıyorum lorikoyarın gebe haberini alırız inş.
Seninki yandı şimdiden deseneBen daha cok aseriyorum
Valla aciyi goze alarak norml istiorm. Tabi oglum normlden gelmek isterse cok sevinirim. Kendimi kestrmeyi hic istemiormAynen resmen 1 yıla yakın ne büyük emek valla. Evet erkekler geç gelirmiş sen normal mi düşünüyosun
Cesaret inşallah istediğin gibi olur canımValla aciyi goze alarak norml istiorm. Tabi oglum normlden gelmek isterse cok sevinirim. Kendimi kestrmeyi hic istemiorm
O anlmda nasil hissediosan ole yap tabi. Ben sadece cikis aninda cok korkuyorm . Zorlanirsam yirtin bni dicemCesaret inşallah istediğin gibi olur canımben vajinismus atlattıgım için bana doktor normal doğuma zorlanmamalıdır belgesi verdi ben düşünmüyorum o yuzden aynı psikolojiye girmekten korkuyorum
Amin insallah cicegim sagolAllah herkesin yardımcısı olsun
Tm looo bisey demiyem saan artik. Napisansa yap
Kak yap leee bi tane
usengec bir insnaim bana bu saatte test yap diyon
Ona bile giderken 40 kere dusunurum
Birde evde yerimde durmuyorum diyordun neye inanacagımı sasırdımDusunme asamasindayimbisey diycem komik gelebilir ama vallaha gece uyurken cok cisim gelirse ruyamda tuvalet sahnesi goruyorum ama bir turlu yapamiyorum .sonra bir uyaniyorum gercekte sıkışmışım
Sordunmu sen bunu bideBenimde uyku geldi yavaştan uyku moduna geçiyorum bu gecenin nöbetçisi kim acaba
Tesekkur ederim sagol canimGecmis olsun insallah
Ay şimdiden düşünüp kendini şey etme anı yaşa bosverO anlmda nasil hissediosan ole yap tabi. Ben sadece cikis aninda cok korkuyorm . Zorlanirsam yirtin bni dicemazcik kesseler cikar zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?