- 3 Temmuz 2019
- 7.220
- 8.435
- 118
- 29
Kaptırma kendini zaten ama her an herşeyde olabilirOrasi oyle tabi umut var ama yine de beklentim yok
Selllammmmm baloncuuukkksss iyiyim diyek iyiyim olak sen nasilsinSelam tatlişler
Bugün nasılsınız
İyisin iyi loriğimSelllammmmm baloncuuukkksss iyiyim diyek iyiyim olak sen nasilsin
Geleydi yarin tedaviye giderdik niye heyecanliysam o kadar bilmiyorumKaptırma kendini zaten ama her an herşeyde olabilir
Yaaa oyle de adet olmadim dahaİyisin iyi loriğimtedaviye başlıyorsun, başlarken moralin iyi olup için ferah olursa %50 başardın demektir, %30kısmet diğer %20 doktor
Şimdi heycandan gelmezdeYaaa oyle de adet olmadim dahabugun gelmesi lazim ki bizde doktordan yarina randevu alak
O kdar dedim sana ovu yaapYaaa oyle de adet olmadim dahabugun gelmesi lazim ki bizde doktordan yarina randevu alak
Esime diyorum gelmedi daha diyor ki gelir merak etmeŞimdi heycandan gelmezde
İnşallah bebişten dolayı gelmediği olur
Gun icinde gelir ya belki su an bile gelmiştirO kdar dedim sana ovu yaap
Allah seni bildiği gibi etsin enişteeeeeeEsime diyorum gelmedi daha diyor ki gelir merak etmeresmen inanci kalmadi adamin
Yalanci coban olayi aklima geldiAllah seni bildiği gibi etsin enişteeeeee
Dimi gelse ayrı dert gelmese ayrı dert bekle bakalım az dahaGeleydi yarin tedaviye giderdik niye heyecanliysam o kadar bilmiyorum
Bekleyek bakalimDimi gelse ayrı dert gelmese ayrı dert bekle bakalım az daha
Sizi fuuruuuuruuumm
Gaslarimin arasindan domdom kursunu degdiiiiSizi fuuruuuuruuumm
TellleeellleeeyyyyGaslarimin arasindan domdom kursunu degdiiii
Inş ins ins ins ins ins ins insTellleeellleeeyyyyhamileeeeeyiiiiiiiimmmmmmmmmmmmiiiissiiimmmmmmmmmmm
Evrene bugunki mesajim da iletildiInş ins ins ins ins ins ins ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?