Füze basligi deseneYaa büyüdükçe öyle olur erkeklerde sivri olurmus karın
Ovulasyon testi yap kizUyuyom rahatsiz etmeyin beni
Benimde genelde akintim gelir oncrsinde bakalim hayirlisiFazla ısrar etmeyeceksin.Elinden gele
Benim de akıntım var 5 6 güne sürprizsiz gelir benim kirmizicigim da
Oooo sen ne dion. Benm de geldginde ruyamda yapiom yapiom bi turlu bitmio. Ama ole bole deil ha cesme acik sanki. Tabi sonra da anliorm ruyada oldgumuDusunme asamasindayimbisey diycem komik gelebilir ama vallaha gece uyurken cok cisim gelirse ruyamda tuvalet sahnesi goruyorum ama bir turlu yapamiyorum .sonra bir uyaniyorum gercekte sıkışmışım
Tek degilmisimOooo sen ne dion. Benm de geldginde ruyamda yapiom yapiom bi turlu bitmio. Ama ole bole deil ha cesme acik sanki. Tabi sonra da anliorm ruyada oldgumuuyaniom hemen gerctktn de skismis oluorm
Bi suru vardr bole eminimTek degilmisim
Anlıyoruz seniTewtim var ama idrar kabim yok
Erkek cocuklarina pet şişeye isettiriyorlar yaAnlıyoruz seniKavanoz kullan
İnşallah amacım o yönde ama boğaz durur inşallahIyi almamissin
Bence durmaz en cok ne aseriyorsunİnşallah amacım o yönde ama boğaz durur inşallah
Evet onu bende çok yaşardım eskiden yaa işte sana diyoki git çiş yap mesaj veriyoDusunme asamasindayimbisey diycem komik gelebilir ama vallaha gece uyurken cok cisim gelirse ruyamda tuvalet sahnesi goruyorum ama bir turlu yapamiyorum .sonra bir uyaniyorum gercekte sıkışmışım
Senin maşallah baya olmuş ya ne güzel inşallah sağlıkla tamamlarsınFüze basligi desenegorcez yaknda. Ay ben 7. Ayi bitrcem 10 gune saka maka ocak da bitti. Gecmio diodum simdi de gidio cok sukur
Mesaji goruldu yapiyorum gecenin yarisiEvet onu bende çok yaşardım eskiden yaa işte sana diyoki git çiş yap mesaj veriyo
Amin insllh hepimiz. Kiz bide bu 40 hafta tam 10 ay oluomus . Sonradan hesaplaynca ogrendm. Resmen 1 sene yaa. Cok uzun bi surec. Bide erkkler gec geliomus. Anam bide 40 41 falan goruomusumSenin maşallah baya olmuş ya ne güzel inşallah sağlıkla tamamlarsın
Haha mavi tık mıMesaji goruldu yapiyorum gecenin yarisi
Aşermiyorum ben ya tuzlu şeyler falan iyi geliyor bana genelde herşeyi yiyorumBence durmaz en cok ne aseriyorsun
Belli biseyo takinti yaptığınyok mu ya nasil hamilesin senAşermiyorum ben ya tuzlu şeyler falan iyi geliyor bana genelde herşeyi yiyorum
Aynen resmen 1 yıla yakın ne büyük emek valla. Evet erkekler geç gelirmiş sen normal mi düşünüyosunAmin insllh hepimiz. Kiz bide bu 40 hafta tam 10 ay oluomus . Sonradan hesaplaynca ogrendm. Resmen 1 sene yaa. Cok uzun bi surec. Bide erkkler gec geliomus. Anam bide 40 41 falan goruomusum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?