Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dusunme asamasindayimbisey diycem komik gelebilir ama vallaha gece uyurken cok cisim gelirse ruyamda tuvalet sahnesi goruyorum ama bir turlu yapamiyorum .sonra bir uyaniyorum gercekte sıkışmışım
Oooo sen ne dion. Benm de geldginde ruyamda yapiom yapiom bi turlu bitmio. Ama ole bole deil ha cesme acik sanki. Tabi sonra da anliorm ruyada oldgumu uyaniom hemen gerctktn de skismis oluorm

Dusunme asamasindayimbisey diycem komik gelebilir ama vallaha gece uyurken cok cisim gelirse ruyamda tuvalet sahnesi goruyorum ama bir turlu yapamiyorum .sonra bir uyaniyorum gercekte sıkışmışım
Evet onu bende çok yaşardım eskiden yaa işte sana diyoki git çiş yap mesaj veriyo

Senin maşallah baya olmuş ya ne güzel inşallah sağlıkla tamamlarsın
Amin insllh hepimiz. Kiz bide bu 40 hafta tam 10 ay oluomus . Sonradan hesaplaynca ogrendm. Resmen 1 sene yaa. Cok uzun bi surec. Bide erkkler gec geliomus. Anam bide 40 41 falan goruomusum

Amin insllh hepimiz. Kiz bide bu 40 hafta tam 10 ay oluomus . Sonradan hesaplaynca ogrendm. Resmen 1 sene yaa. Cok uzun bi surec. Bide erkkler gec geliomus. Anam bide 40 41 falan goruomusum
Aynen resmen 1 yıla yakın ne büyük emek valla. Evet erkekler geç gelirmiş sen normal mi düşünüyosun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…