- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
Yyyyyaaaaaa avucum küçük olmaz dokulur ziyan olurAvucunu ac ise o zmanen dogalindaan
Yoksa gelir iste zamnnda ondan seediozzYapip da hayal kirikligi yasamaktansa yapmamayo yeylerim sebastiyankendiliginden gelsin gelirse yav millet hamile olduğunu 1 ay sonra ogreniyor biz 1 saat gecince heyecanlanıyoruz
O zmn bi cay bardagini feda etYyyyyaaaaaa avucum küçük olmaz dokulur ziyan olur
Ama,sabah bel agrisi ile uyaniyorumYoksa gelir iste zamnnda ondan seediozz
Bizimkiler cay bardaginda cay icmiyorlar . Su bardaginda iciyorlarO zmn bi cay bardagini feda et
Sen onlra ne bakion ki. Agriyan da var agrimayan daa. Nyse bugun olmazsan yarin yap bariAma,sabah bel agrisi ile uyaniyorum
Tm o zmn kimse demez bir bardak eksik diyeeBizimkiler cay bardaginda cay icmiyorlar . Su bardaginda iciyorlar
Yarin yaparim bugun gelmezseSen onlra ne bakion ki. Agriyan da var agrimayan daa. Nyse bugun olmazsan yarin yap bari
Oldum canım çok şükür her şey iyi bir sıkıntı yok bir hafta önden gidiyo 500 gr olmuşuzNe yaptın canım oldunmu detaylıyı
Sana hic yakıstıramadım
hemen idrar testi yap ovü testi degil. Senin bat erkenden gelirdi
İyiyiz cicegim sen nasılsınnn
Kimleri görüyorum espirileriyle sahnede
Nerde pardak issseeediiimmmTm o zmn kimse demez bir bardak eksik diyee
E valla zahmt olcak premsesYarin yaparim bugun gelmezse
Bugun gunum sonucta gun daha bitmediE valla zahmt olcak premses
Oo masallh yarim kilo patateesOldum canım çok şükür her şey iyi bir sıkıntı yok bir hafta önden gidiyo 500 gr olmuşuz ❤
Ben 1 hafta önce öğrendim belli olmuyo yani o işlerYapip da hayal kirikligi yasamaktansa yapmamayo yeylerim sebastiyankendiliginden gelsin gelirse yav millet hamile olduğunu 1 ay sonra ogreniyor biz 1 saat gecince heyecanlanıyoruz
Gec ogreniyim ben ama olsunBen 1 hafta önce öğrendim belli olmuyo yani o işler
Öyle tabi içinden nasıl geliyorsa öyle yapGec ogreniyim ben ama olsuncok baktim bugune kadar
Anladım cicegim tamam arada kendini hatırlat böyle birisinin kisiseline baglanıpaslında takipdeyim cnm okuyorum da
Ara ara yazıyorum evde bulunduğum yerde internwt sıkıntısı yasiyorum çok cekmiyo teldende girince iyice çekilmez oluyo
Konuyu degistirme kazende zaten aramadıMantikli hic bu yonden dusunmemistim
Idrarlik testim yoko degilde kazen seninle konusucakti ne oldu o konu ne konustunuz Allahina anlattt
HadiYapip da hayal kirikligi yasamaktansa yapmamayo yeylerim sebastiyankendiliginden gelsin gelirse yav millet hamile olduğunu 1 ay sonra ogreniyor biz 1 saat gecince heyecanlanıyoruz
Cok sevindim bebegim bizde görebilirmiyiz böcegini renkli renkliOldum canım çok şükür her şey iyi bir sıkıntı yok bir hafta önden gidiyo 500 gr olmuşuz ❤
Peki nerde o eskiden test yapmayyiinnn diyen naaannnaaAnladım cicegim tamam arada kendini hatırlat böyle birisinin kisiseline baglanıp
Konuyu degistirme kazende zaten aramadı
Sen seversin heyecanları yaaaa yap hadi karıya test yaptıramıyoruz git al gel yap nerede o batı gelmeden bes gün önce test yapan lorikom
Hadi
Cok sevindim bebegim bizde görebilirmiyiz böcegini renkli renkli
Kız senin hemen gelirdi normalde ay fena oldum gelmezseeeeeeeeeee ayyy heyecan yaptımGelmesin tek dilegim osabaha karsi gelirdi belirtim de yok oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?