Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sabahlari belim agriyor milletin sabahlari midesi bulanir benom belim agrir
İnsallah bu sefer tutar canim
Ben adetime 4gun varken bel ve kasik agrim vardi
Suan 5+2deyim yeni sabah bulantularim ve midem yaniyo ama kusamiyorum tabi bunlar kisiden kişiye gore degisiyor

İnsallah bu sefer tutar canim
Ben adetime 4gun varken bel ve kasik agrim vardi
Suan 5+2deyim yeni sabah bulantularim ve midem yaniyo ama kusamiyorum tabi bunlar kisiden kişiye gore degisiyor
Insallah tutarsa mucizem olucak resmen yaa
Benim bildiğim senin 2 3 gün erken geliyor genelde.Allahim sen yardım et
Ammiinn rabbimmm insallah su an icimde bir minok kalp vardir
Ben hamile oldugumda en belirgin belirtilerimden biri bel agrimdi adet öncesi başlayan.mesela şu an yok hiç
Tabi kiisiden kisiye degisiklik olabilir su an belirti yasamak cok mantikli gelmiyor bana da artik
Ayyyyyyy lorik çok heyecanliyimmmm senin için❤❤❤❤❤❤❤
Yyuaaa ölürüm yerim senii yaaa allah rqzi olsunn insallah umutsuz vakalara umut olurum

yaaa ben anlamıyorum benmi cok gaddarım nasiplermi cok farklı isliyor
korunurken gebe kalmaya inanmıyorum benyaaa öyle olsaydı ben kalırdım sadece dört yıl hap yöntemiyle korundum
Yok spiral kaymıs yok yumurtalıklar baglıymıs kalmıs yok prezervatif patlamıs tamamda sen o anlarda neredeydin yani hicmi hissetmedin hicmi bakmadın cıldıracam suan

Son düzenleme:
Oo masallh yarim kilo patatees bu da cikti aradan sukur
Aynen canım ya çok şükür bunu da atlattık yalnız hemşom enfeksiyon çıktı azcık kan ve idrarda infex 200 mg antibiyotik yazdı doktor bilir ama antibiyotik olunca tedirgin oldum kullanayım mı

Aynen canım ya çok şükür bunu da atlattık yalnız hemşom enfeksiyon çıktı azcık kan ve idrarda infex 200 mg antibiyotik yazdı doktor bilir ama antibiyotik olunca tedirgin oldum kullanayım mı
Bende de cikmisti tam o haftada hatrlarsan. Ben de iki uc tane kullndim biraktm valla. Daha da kontrole gitmedim. Bol bol su ic sen de

Maalesef renkli yok canım bunu da özeldeki doktorumdan aldım detaylıda ki çıktı vermedi

Eklentiler

• image.webp
    25,1 KB · Görüntüleme: 36
Bende de cikmisti tam o haftada hatrlarsan. Ben de iki uc tane kullndim biraktm valla. Daha da kontrole gitmedim. Bol bol su ic sen de
Tamam canım evet doğru senin de çıkmıştı diyince hatırladım şimdi geçmiş olsun canım sana da inşallah geçer benim de

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…