Biz de hep geri cekilmeyle korunmya calistik ama olmadi hic nedenseyaaa ben anlamıyorum benmi cok gaddarım nasiplermi cok farklı isliyor
korunurken gebe kalmaya inanmıyorum benyaaa öyle olsaydı ben kalırdım sadece dört yıl hap yöntemiyle korundum
Yok spiral kaymıs yok yumurtalıklar baglıymıs kalmıs yok prezervatif patlamıs tamamda sen o anlarda neredeydin yani hicmi hissetmedin hicmi bakmadın cıldıracam suan
Saolasn cnm sana daTamam canım evet doğru senin de çıkmıştı diyince hatırladım şimdigeçmiş olsun canım sana da inşallah geçer benim de
İkidir birisi konu acıyor esim aldırmak istiyor ikinci cocugu istemiyor ben aldırmak istemiyorum bosanacam diye yani o bebek olusana kadar nerdeydin degilmi bende anlam veremiyorum sinirleniyorumda bosanmayıda yalandan söylüyor gibiBiz de hep geri cekilmeyle korunmya calistik ama olmadi hic nedensebi anlam veremiorm bole seylere
Baktım kullanan olmuş sıkıntı olmamış ama emin olamıyoruz işte prospektüsünde hamileler kullanmasın yazıyor doktor kontrolünde kullanılabilir diye yazıyorSaolasn cnm sana da
Sen yine de recetesini oku netten bak kullnanlara falan.
4 yıl isteyerek mi korundun canım yani iyi dayanmışsın vallayaaa ben anlamıyorum benmi cok gaddarım nasiplermi cok farklı isliyor
korunurken gebe kalmaya inanmıyorum benyaaa öyle olsaydı ben kalırdım sadece dört yıl hap yöntemiyle korundum
Yok spiral kaymıs yok yumurtalıklar baglıymıs kalmıs yok prezervatif patlamıs tamamda sen o anlarda neredeydin yani hicmi hissetmedin hicmi bakmadın cıldıracam suan
Hah aynı seyi bende okudum işteİkidir birisi konu acıyor esim aldırmak istiyor ikinci cocugu istemiyor ben aldırmak istemiyorum bosanacam diye yani o bebek olusana kadar nerdeydin degilmi bende anlam veremiyorum sinirleniyorumda bosanmayıda yalandan söylüyor gibi
Günahsız bedenin üzerinden bu muhabbetlere cok daralıyorum
Evt onu ben de okudum. Ilkinde yazdi millet neyine tatmin olmadi da 2. Konu acti anlamdim. Napicgini biz ne bilek yani.İkidir birisi konu acıyor esim aldırmak istiyor ikinci cocugu istemiyor ben aldırmak istemiyorum bosanacam diye yani o bebek olusana kadar nerdeydin degilmi bende anlam veremiyorum sinirleniyorumda bosanmayıda yalandan söylüyor gibi
Günahsız bedenin üzerinden bu muhabbetlere cok daralıyorum
Evet bnmkinde de ole yaziodu. Ben de bikac tane kullndim biraktmBaktım kullanan olmuş sıkıntı olmamış ama emin olamıyoruz işte prospektüsünde hamileler kullanmasın yazıyor doktor kontrolünde kullanılabilir diye yazıyor
İstemeyerek korundum cünkü sartlar onu gerektirdi maddi durumumuz müsait degildi tedbirimi sonuna kadar aldım simdi oyüzden bu örnekleri gördügümde sessiz kalamıyorum4 yıl isteyerek mi korundun canım yani iyi dayanmışsın valla☺ Aynen geçen bende okudum eşim 2.çocugu istemiyor diye neymiş düşünmüyolarmıs ama istemeden olmus korunurken olmus basbaya korunmamıssın yani neyi inkar ediyosun
Hayırlısı olsun canım düzenliyorum
Topa tutuldum o sayfalarda suanEvt onu ben de okudum. Ilkinde yazdi millet neyine tatmin olmadi da 2. Konu acti anlamdim. Napicgini biz ne bilek yani.
Gelme gelmeHele dur geliom
AmanimmooooGelme gelmebenim yüzümden ban yeme cagırmak icin söylememistim
Aynen haklısın bende sinir oluyorum allah vermiş hala konusuyolarİstemeyerek korundum cünkü sartlar onu gerektirdi maddi durumumuz müsait degildi tedbirimi sonuna kadar aldım simdi oyüzden bu örnekleri gördügümde sessiz kalamıyorum
Hayırlısı olsun canım düzenliyorum
Topa tutuldum o sayfalarda suanAcımasız yorum yapıyormusum
Amanimmooooduzeyli bi tartsma olmus sanki . Herksin gorusu farkli iste. Sonuc zedelenen yuva istenmeyen minick bi beden Allh hayrlisini versin her seyin
Aynen haklısın bende sinir oluyorum allah vermiş hala konusuyolar
Amin insllh. Ne yemek yaptin bugunbenmi tuhafım yaaa benden cocuk istemeyen bir adama cocuk vermemek icin ben iliskiye bile girmem.
Allah o sabiye acısın onlarında sınavıymıs demekki ne diyeyim ama korundugum halde hamile kaldım konularını yemiyorum malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?