Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Biz de hep geri cekilmeyle korunmya calistik ama olmadi hic nedense bi anlam veremiorm bole seylere

Biz de hep geri cekilmeyle korunmya calistik ama olmadi hic nedense bi anlam veremiorm bole seylere
İkidir birisi konu acıyor esim aldırmak istiyor ikinci cocugu istemiyor ben aldırmak istemiyorum bosanacam diye yani o bebek olusana kadar nerdeydin degilmi bende anlam veremiyorum sinirleniyorumda bosanmayıda yalandan söylüyor gibi
Günahsız bedenin üzerinden bu muhabbetlere cok daralıyorum

4 yıl isteyerek mi korundun canım yani iyi dayanmışsın valla Aynen geçen bende okudum eşim 2.çocugu istemiyor diye neymiş düşünmüyolarmıs ama istemeden olmus korunurken olmus basbaya korunmamıssın yani neyi inkar ediyosun

Hah aynı seyi bende okudum işte

Evt onu ben de okudum. Ilkinde yazdi millet neyine tatmin olmadi da 2. Konu acti anlamdim. Napicgini biz ne bilek yani.
Baktım kullanan olmuş sıkıntı olmamış ama emin olamıyoruz işte prospektüsünde hamileler kullanmasın yazıyor doktor kontrolünde kullanılabilir diye yazıyor
Evet bnmkinde de ole yaziodu. Ben de bikac tane kullndim biraktm

İstemeyerek korundum cünkü sartlar onu gerektirdi maddi durumumuz müsait degildi tedbirimi sonuna kadar aldım simdi oyüzden bu örnekleri gördügümde sessiz kalamıyorum
Bat 22 şubat N Nana Ana unutmadan vereyim☺
Hayırlısı olsun canım düzenliyorum
Evt onu ben de okudum. Ilkinde yazdi millet neyine tatmin olmadi da 2. Konu acti anlamdim. Napicgini biz ne bilek yani.
Topa tutuldum o sayfalarda suan Acımasız yorum yapıyormusum

Aynen haklısın bende sinir oluyorum allah vermiş hala konusuyolar

Amanimmoooo duzeyli bi tartsma olmus sanki . Herksin gorusu farkli iste. Sonuc zedelenen yuva istenmeyen minick bi beden Allh hayrlisini versin her seyin
Aynen haklısın bende sinir oluyorum allah vermiş hala konusuyolar

benmi tuhafım yaaa benden cocuk istemeyen bir adama cocuk vermemek icin ben iliskiye bile girmem.
Allah o sabiye acısın onlarında sınavıymıs demekki ne diyeyim ama korundugum halde hamile kaldım konularını yemiyorum malesef

Amin insllh. Ne yemek yaptin bugun

Kizlar benim bi akrabamin 2 erkek çocuğu vardı tekrar isteselerdehep düşük yapiyodu kadında artık dayanamadı 40 yaşını geçince tuplerini baglatti ve hamile kaldi kızı doğdu şimdi kocaman oldu böyle olanlarda var ama ne bilim aldırmak falan bizler bu kadar uğraşırken ...
Ikinci kizimda hastanede yatmistim dr doğum yaptırmıştı bebegi kundaginin üstüne sprali bırakmıştı mesela böyle bicok örneğe sahitde oldum
Ama dediğim gibi korunmaya rağmen olduysa o bebeği dünyaya getirmek de okisinin imtihani
Ama bence osekilde imtihan olmak daha kötü

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…