- 3 Temmuz 2019
- 7.220
- 8.435
- 118
- 29
Aynen öyle cidden saçma tam anlamıyla korunmuyosun işte olmuş sonra günahı çocuklara patlıyo iştebenmi tuhafım yaaa benden cocuk istemeyen bir adama cocuk vermemek icin ben iliskiye bile girmem.
Allah o sabiye acısın onlarında sınavıymıs demekki ne diyeyim ama korundugum halde hamile kaldım konularını yemiyorum malesef
Pilav tavuk sote mantar corbasıAmin insllh. Ne yemek yaptin bugun
Oh afiyt olsn. Ben corba disinda bisey yapmdim valla kocayi bekliorm alisveris yapcktik guyaaPilav tavuk sote mantar corbası
Pilav yiye yiye top gibi oldum zatensen ne yaptın bakayım
Allah bebegin yüzüne gülsün insallah ne diyelimAynen öyle cidden saçma tam anlamıyla korunmuyosun işte olmuş sonra günahı çocuklara patlıyo işte
Gel beraber yiyelim cicegim yinemi gecikti kocanOh afiyt olsn. Ben corba disinda bisey yapmdim valla kocayi bekliorm alisveris yapcktik guyaa
Her zmn ki hali iste nolcak.Gel beraber yiyelim cicegim yinemi gecikti kocan
Oh ne güzelPilav tavuk sote mantar corbası
Pilav yiye yiye top gibi oldum zatensen ne yaptın bakayım
Amin canım vallaAllah bebegin yüzüne gülsün insallah ne diyelim
Ben sana bakarım bırak kocayı gel bana cicegimHer zmn ki hali iste nolcak.
Canınızı cektirtmedim insallahOh ne güzel
Eminmisin yazdım ama silebilirimde
Emiiiniimmmm anneeemmmEminmisin yazdım ama silebilirimde
Insallahhhhhh insalllaaahhhhhhhhhhhhhh ben artik normal yoldan umudumu kestimN Nana Ana L Loriklorik kızlar hemen hemen aynı günlerde adet olduk bidahaki ay inş beraber hamile kaldığımızı öğrencez
Pff geliyor mu lüzumsuz yine
4 gozle bekliyodum acikcasi cunku tedaviden umutluyumPff geliyor mu lüzumsuz yine
Herkes normal yoldan olcak diye bişry yok zaten cnm napalım belki bizim bebeler masraf seviyordurEmiiiniimmmm anneeemmm
Insallahhhhhh insalllaaahhhhhhhhhhhhhh ben artik normal yoldan umudumu kestim
Nişantaşı bebeleriHerkes normal yoldan olcak diye bişry yok zaten cnm napalım belki bizim bebeler masraf seviyordur
Hayırlısı olsun canım inş Allah yüzünüzü güldürsün4 gozle bekliyodum acikcasi cunku tedaviden umutluyum
Allah rqzi olsunnnnnnnn bebeyyyyiimmHayırlısı olsun canım inş Allah yüzünüzü güldürsün ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?