Kuzum ben akıntıdan anlıyorum o akınta geldikten 2 gün sonra çatlama oluyor akıntım oldu tabi salak kafam test yapmadımBaya koyu ama senin.yumurtlama gününü bilmiyordun demi
Benim ilki geç döllenmeydi ve düşük oldu geç döllenme bende negatif etki yaratıyor nedenseBenim ilk ikisi gec dollenmeydi sonra normal oldu :)
Aman boşver iyiki yapmadın.hesap hesap kafayı yiyoruz.en iyisi bilmeden gelsin senin bebişKuzum ben akıntıdan anlıyorum o akınta geldikten 2 gün sonra çatlama oluyor akıntım oldu tabi salak kafam test yapmadım
Hic oyle dusunme canim, çok kişi yaşıyor bunu ve sağlıkla doğuyor bebekleri, daha baştan mutsuz olma, güzel düşün insallahh geliyor bebissBenim ilki geç döllenmeydi ve düşük oldu geç döllenme bende negatif etki yaratıyor nedense
Aynı anda yaptığım testide atıyorum belki biraz cesaret alirsin :))Benim ilki geç döllenmeydi ve düşük oldu geç döllenme bende negatif etki yaratıyor nedense
Peki bugün tahmini çatlama gününe göre kaçıncı gün oluyorKuzum ben akıntıdan anlıyorum o akınta geldikten 2 gün sonra çatlama oluyor akıntım oldu tabi salak kafam test yapmadım
Hadi bedenini, kalbini, umutlarını da dinçlestirsin insAllahGünaydın ciceklerimmmmm
İnsallah askım beyin bir nebze rahatlıyor stres hormonlarıda azalıyor herhalde bugün baslıyorum bende evde
Geldimi zıkkım düzenliyorum cicrgim
Tamsm kız bugün 16:00 da yapacam senin icin iki saat dayanamam ama bir saat sıvı almayacam
kız evet ben baktım yumurtlama yok dedim yapmıyorum ovulasyon falan insan stres okuyor ben zaten ovulasyon testiyle hamile kalamıyorumda yani :) sağlıklıysa hayırlıysa gelsinde başka bişey istemiyorumAman boşver iyiki yapmadın.hesap hesap kafayı yiyoruz.en iyisi bilmeden gelsin senin bebiş
eğer doğru tahmin ediyosam 17Peki bugün tahmini çatlama gününe göre kaçıncı gün oluyor
Amin canım saolasinSağlıkla büyüsün minigin❤Ben de bu ay spora başlıyordum iyi oldu bunları duyduğum
Ahh bi gelse öyle güzel olurki anlatamamHic oyle dusunme canim, çok kişi yaşıyor bunu ve sağlıkla doğuyor bebekleri, daha baştan mutsuz olma, güzel düşün insallahh geliyor bebiss
Insallah Sağlıkla gelsin de kuzukız evet ben baktım yumurtlama yok dedim yapmıyorum ovulasyon falan insan stres okuyor ben zaten ovulasyon testiyle hamile kalamıyorumda yani :) sağlıklıysa hayırlıysa gelsinde başka bişey istemiyorum
Umarım gelmiştir umarımInsallah Sağlıkla gelsin de kuzu
Gec dollenme büyük ihtimalle.Bu sefer sağlıkla gelsin minnoseğer doğru tahmin ediyosam 17
Hayırlısı olsun canım Lh testini gördüm insAllah gebeliktendr yumurtlama günün ne zmndi benim seninkinden daha silikti HCG de silik gördüğümdeBenim ilki geç döllenmeydi ve düşük oldu geç döllenme bende negatif etki yaratıyor nedense
Valla topikcek ole diorz bebgimFatmişiiiim inşallah ya inşallah öylemi dersiiin :)
inşallah be canım Rabbim hepimize nasip etsinGec dollenme büyük ihtimalle.Bu sefer sağlıkla gelsin minnos
kuzum inşallah vardır ya yumurtlama günüm tahminimce 12 si yada sonraki bi kaç günden biri test yapmadım bilemiyorum net olarak ama akıntım 12 sinin gecesi geldiHayırlısı olsun canım Lh testini gördüm insAllah gebeliktendr yumurtlama günün ne zmndi benim seninkinden daha silikti HCG de silik gördüğümde
Göreceksin sen haftaya insallah pazartesi tam zamanı yap testinievet teslimiyet ve çokça dua hayat bundanda ibaret değil işte keşke görebilsek
İnsallah gelmez balam cifter cifter yazayım beybililere isimlerinizi insallahCanım adet olayım bu ay ben de bat yazdırmak ıstiyorumbu ayki bat bugündü olmadım ama 2 gün sonra gelebilir yumurtlamaya göre 14 gün dolunca
Amin insallah balam cok tesekkür ederimHadi bedenini, kalbini, umutlarını da dinçlestirsin insAllah
Test yaptınmı hamilemisin canım?Kizlar merhabaa benim reglim 7 gün gecikti iki gün önce test yaptim negatifti. Bugün kasiklarim ,genital bolgem cok agridi. Bir de bat tan 4-5 gun once pembe kahve lekelenmem olup 3 gün sürdü. Benim sizlere sorum folik asit kullanmadim hic suan kullanmaya başlasam sorun olur mu
öyle tabiki kuzum sonuçta ömür veren Rabbim biz teferruatlara takılıyoruzValla topikcek ole diorz bebgimvarsa hic sknti etme kendine. Cok gec dollnme yasayip saglikli bebisi olan var. Gec erken fark etmio. o yuzden test yapana kadar dikkt et kendine esya falan itip kaktirma ful yat dinlen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?