Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim ilki geç döllenmeydi ve düşük oldu geç döllenme bende negatif etki yaratıyor nedense
Aynı anda yaptığım testide atıyorum belki biraz cesaret alirsin :))

Hadi bedenini, kalbini, umutlarını da dinçlestirsin insAllah

Aman boşver iyiki yapmadın.hesap hesap kafayı yiyoruz.en iyisi bilmeden gelsin senin bebiş
kız evet ben baktım yumurtlama yok dedim yapmıyorum ovulasyon falan insan stres okuyor ben zaten ovulasyon testiyle hamile kalamıyorumda yani :) sağlıklıysa hayırlıysa gelsinde başka bişey istemiyorum

kız evet ben baktım yumurtlama yok dedim yapmıyorum ovulasyon falan insan stres okuyor ben zaten ovulasyon testiyle hamile kalamıyorumda yani :) sağlıklıysa hayırlıysa gelsinde başka bişey istemiyorum
Insallah Sağlıkla gelsin de kuzu

Fatmişiiiim inşallah ya inşallah öylemi dersiiin :)
Valla topikcek ole diorz bebgim varsa hic sknti etme kendine. Cok gec dollnme yasayip saglikli bebisi olan var. Gec erken fark etmio. o yuzden test yapana kadar dikkt et kendine esya falan itip kaktirma ful yat dinlen

Kizlar merhabaa benim reglim 7 gün gecikti iki gün önce test yaptim negatifti. Bugün kasiklarim ,genital bolgem cok agridi. Bir de bat tan 4-5 gun once pembe kahve lekelenmem olup 3 gün sürdü. Benim sizlere sorum folik asit kullanmadim hic suan kullanmaya başlasam sorun olur mu

Gec dollenme büyük ihtimalle.Bu sefer sağlıkla gelsin minnos
inşallah be canım Rabbim hepimize nasip etsin
Hayırlısı olsun canım Lh testini gördüm insAllah gebeliktendr yumurtlama günün ne zmndi benim seninkinden daha silikti HCG de silik gördüğümde
kuzum inşallah vardır ya yumurtlama günüm tahminimce 12 si yada sonraki bi kaç günden biri test yapmadım bilemiyorum net olarak ama akıntım 12 sinin gecesi geldi

evet teslimiyet ve çokça dua hayat bundanda ibaret değil işte keşke görebilsek
Göreceksin sen haftaya insallah pazartesi tam zamanı yap testini
Canım adet olayım bu ay ben de bat yazdırmak ıstiyorum bu ayki bat bugündü olmadım ama 2 gün sonra gelebilir yumurtlamaya göre 14 gün dolunca
İnsallah gelmez balam cifter cifter yazayım beybililere isimlerinizi insallah
Hadi bedenini, kalbini, umutlarını da dinçlestirsin insAllah
Amin insallah balam cok tesekkür ederim
Test yaptınmı hamilemisin canım?
Folikasit hamilelikten ücay önce öneriyorlar ama simdide kullanmaya baslayabilirsin

Valla topikcek ole diorz bebgim varsa hic sknti etme kendine. Cok gec dollnme yasayip saglikli bebisi olan var. Gec erken fark etmio. o yuzden test yapana kadar dikkt et kendine esya falan itip kaktirma ful yat dinlen
öyle tabiki kuzum sonuçta ömür veren Rabbim biz teferruatlara takılıyoruz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…