Anladım cicegim özür dileriz kırdıysak bilmeden sizleriN Nana Ana @Fatma KTL vajinismusu yenip hemen konu açan kıza gülmeyin o kadar zor Bi hastalık ki burda egzersizle yeniyolar nasıl bizim grup birbirine yardım ediyo Bi topik var onlar da öyle o yüzden yazarlar hemen umut olsun diye yani.. Bende yaşadım ya hassasım biraz o konuda
Cok güzel görünüyor canım hadi insallah buay tutsunKızlar klomen ve catlatma iğnesi oldum dün iğnemi vurdurdum ve inşallah bu ay olacak hissediyorum♥
Aynen iyi sabretmişsin valla canım ya zor bir süreç inşallah bebişinede kavusursun kısa zamandaKendim aştım cnm bebek isteği çok ağır basınca üzerine düştüm oldu zaten çok şüküraynen öyle çok zor günler geçirdim çok ağladım çok etkilendi evliliğimiz ama çok şükür geçti
Bugün adet günüm normalde ama yumurtlama takibime göre 2 gün sonra 14.gun oluyorAnladım canım kaçgün var adete
A Antoryum123Gebe kalmak isteyen kim varsa kim hayırlı evlat istiyorsa(kız,erkek) kim benimde saglıklı bir evladım olsun diyorsa kim rabbim benimde kucagımı bos bırakma diyorsa, bu ay hamile olduğunu ögrensin insallah buna bende dahil
Amin demeden gecmeyin
evrene mesaj gebeyim gebeyim gebeyim
❤ Totem ❤
♠ Ocak ♠
A Antoryum123 bat 31
Tubaasare bat 31
Şubat
@cileklilimonata bat 1
@Kedi sever bat 1
@Fakirprenses bat 1
@Dilos06 bat 3
@rosebatum bat 6
@papatyakokankadin bat 6
@Bal0ncuk bat 8
@Elifimuratim bat 9
@Feminas bat 13
@Duhahsen bat 13
@fionawoody bat 13
@eylem91 bat 14
@Sedooo bat 14
@Matrakhatun bat 19
@Ahenfatma bat 20
@MelodiminEsi bat 20
N Nana Ana bat 22
@burcusami bat 22
@Baldanhatun bat 23
@Aryalina bat 23
@Nurrn bat 25
Beybililerimiz
mer_can_ sat 20 Te
@Fatma KTL sat 23 Te
@Emine Hatayli sat 24 Te
Babyandmom sat 6 Ag
hayalinizle sat 12 Ag
Caghla_29 sat 23 Ag
emine1115ygt sat 23 Ag
Gncgztc sat 24 Ag
Sumeyyee__ sat 26 Ag
@beren20 sat 27 Ag
@Lepistesb sat 28 Ag
Ftskrcm sat 30 Ag
@zambak189 sat 30 Ag
tiktaktok sat 1 Ey
@Deryakadir sat 4 Ey
@Fasulye annesi sat 8 Ey
Martilikiz07 sat 9 Ey
@Melegim15 sat 9 Ey
Seval2321 sat 11 Ey
@Hyase sat 12 Ey
@Hayalperest07 sat 13 Ey
@nurguull sat 13 Ey
@Nigar93 sat 15 Ey
@sosmivida sat 18 Ey
@Mevayigit sat 19 Ey
Icebergsss sat 20 Ey
@Gulguzeli2019 sat 22 Ey
Dorothyy sat 26 Ey
@Mrvackkl sat 26 Ey
@kurabiyem_35 sat 30 Ey
@ich bin eine Mutter sat 30 Ey
@Peripellas sat 3 Ek
MaystenG sat 10 Ek
@bi prenses annesi sat 10 Ek
@hazallikosu sat 15 Ek
@Hayali10 sat 20 Ek
Beklemekseni sat 20 Ek
@Brunello Cicinelli sat 21 Ek
@Sibelll16 sat 25 Ek
@Cokoprenses83 sat 29 Ek
@Dora01 sat 31 Ek
@Angelsmamy sat 6 Ka
@icecreamm sat 20 Kas
@Azraaaa2906 sat 3 Ar
@Besa seyhan sat 12 Ar
@LadyMorganas sat 21 Ar
@Zeycey18 sat 28 Ar
Hadi bakalım 2 gün daha dayan o zamanBugün adet günüm normalde ama yumurtlama takibime göre 2 gün sonra 14.gun oluyor
Akşam 10a kadar yap birşey olmaz canım o zamanBeklemekseni cicegim ovü yapamadım senin icin dedim ama komsum caya geldi haliyle sıvıda tükettim yine gec yapacam galiba
Ay evet canım valla yaaa napak bari böyle sevineyim ben de az da olsa içim kıpır kıpır oluveriyorMiratec'in bu testleri sonradan hep ikinci çizgiyi gösteriyor canım benimde basima çok geldi her defasında da heveslendiriyor ister istemez ama sonu yine kan revan
Canım ya keşke ama insanda hiç mi belirti olmaz şu an umutsuz vakayimmmHadi bakalım 2 gün daha dayan o zaman
Tamam cicegimAkşam 10a kadar yap birşey olmaz canım o zaman
Sağlıkla büyüsün minigin❤Evet öyle oldu vala komşum başladı iki kez gitti hamile kaldı gidemedi bı kax arkadaştan daha duydum var bu spor da bı kerametbende bı ay bile gitmeden geldi miniğim darısı sana diğer kızlara nanacim
Adet olmadıgın halde baya bi koyu canım hala yapmadınmı kan testi sen yapsan kesin cıkar yaaaaKızlar ben lh yaptımda gebelik olsa t dahamı koyu olurdu bi yorumlarmısınız rica etsem
yok kuzum beklemekten yanayım zaten doktorumda demişti geç döllenmede en az 1 hafta beklemek lazım test için diye ben bugün yapsam negatif çıksa daha çok stres olucam kafamdaki vakite kadar bekliyim diyorum şayet adet olmazsamAdet olmadıgın halde baya bi koyu canım hala yapmadınmı kan testi sen yapsan kesin cıkar yaaaa
Cicegim batın yazmıyor batın gecmismiydi senin?Sağlıkla büyüsün minigin❤Ben de bu ay spora başlıyordum iyi oldu bunları duyduğum
26sımıydı batın canım ayın 6sınımı bekleyeceksinKimse yokmu ace
yok kuzum beklemekten yanayım zaten doktorumda demişti geç döllenmede en az 1 hafta beklemek lazım test için diye ben bugün yapsam negatif çıksa daha çok stres olucam kafamdaki vakite kadar bekliyim diyorum şayet adet olmazsam
27 si aslında kuzum yanlış yazdırmışım ben :))26sımıydı batın canım ayın 6sınımı bekleyeceksin
Olsun kuzum saglıklı olsunda cok umutluyum senden27 si aslında kuzum yanlış yazdırmışım ben :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?