Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Anladım cicegim özür dileriz kırdıysak bilmeden sizleri

Aynen iyi sabretmişsin valla canım ya zor bir süreç inşallah bebişinede kavusursun kısa zamanda

A Antoryum123 Tubaasare ciceklerim bat durumlarınız nasıl?

Miratec'in bu testleri sonradan hep ikinci çizgiyi gösteriyor canım benimde basima çok geldi her defasında da heveslendiriyor ister istemez ama sonu yine kan revan
Ay evet canım valla yaaa napak bari böyle sevineyim ben de az da olsa içim kıpır kıpır oluveriyor

Evet öyle oldu vala komşum başladı iki kez gitti hamile kaldı gidemedi bı kax arkadaştan daha duydum var bu spor da bı keramet bende bı ay bile gitmeden geldi miniğim darısı sana diğer kızlara nanacim
Sağlıkla büyüsün minigin❤Ben de bu ay spora başlıyordum iyi oldu bunları duyduğum

Kızlar ben lh yaptımda gebelik olsa t dahamı koyu olurdu bi yorumlarmısınız rica etsem

Eklentiler

• EADB1BC3-2629-4151-88F7-BC8EB98C7AC0.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 57
Böyle daha net sanırım

Eklentiler

• 57E55974-DA5D-4B93-BF5C-1395220ECEC2.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 52
Kimse yokmu ace
Adet olmadıgın halde baya bi koyu canım hala yapmadınmı kan testi sen yapsan kesin cıkar yaaaa
yok kuzum beklemekten yanayım zaten doktorumda demişti geç döllenmede en az 1 hafta beklemek lazım test için diye ben bugün yapsam negatif çıksa daha çok stres olucam kafamdaki vakite kadar bekliyim diyorum şayet adet olmazsam

26sımıydı batın canım ayın 6sınımı bekleyeceksin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…