Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Olsun kuzum saglıklı olsunda cok umutluyum senden 3-4ü gibi kan verirsin ozaman clife kullanmıstın degilmi buay sen?
Senin hislerine çoook güveniyorum canım nanam aynen test yaparım bi eğer negatifse kana gerek kalmazda.. kullandım kuzum yaklaşık 14 gün ama düzensiz yani su da çok az içtim bakalım işe yaradımı

Senin hislerine çoook güveniyorum canım nanam aynen test yaparım bi eğer negatifse kana gerek kalmazda.. kullandım kuzum yaklaşık 14 gün ama düzensiz yani su da çok az içtim bakalım işe yaradımı
İnsallah dogru hissediyorumdur balam vallahi aklım sende bat gününden beri üzüntülerini sevince döndürecek rabbim bugüne kadar reglinin gelmemesi bile umut oluyor icime insallah ise yaramıstır az bir zamanda kullanmamıssın sonucta hadi hayırlısı

inşallah be nanam herkes diyorki düşük oldu en azından oluyor diyorlar ama hiç öyle değil biliyomusun bu daha zor.. valla ovu yaptım 15. Güne kadar baktım yumurtlama yok eeh dedim uğraşmicam artık macunuda bıraktım ilişkide kafama göre oldu olursa olur olmazsa olmaz yani dedim bitane canımız var mahvediyoruz kendimizi

Yasayan sensin tabi daha iyi bilirsin cicegim ama üzülmeye kendimizi yıpratmaya degmiyor gercekten sonucta hayat devam ediyor ama inanıyorum ben hersey gönlümüzce olacaktır insallah az daha sabır sadece allaha teslim olmak lazım gercekten insallah mutlu olacaz

evet teslimiyet ve çokça dua hayat bundanda ibaret değil işte keşke görebilsek

Böyle daha net sanırım
Sen benim teste bi bak linki tikla, koyu değil diyorsun bide geliyor insallahhhhh bebiss

Baya koyu bence :)) yokmu gebelik testi yaaa, ben yine heyecanlandım şimdi:))
Var ama kuzum geç yumurtladım sanırııım beklicem bir kaç gün en azından negatifte çıksa şüphem olmaz :))

Kizzzzzz hamilesin seeeeeeeeen ayyy hemen test yap lütfen çok heyecan yaptım şu an❤❤❤Allahım sağlıkla ver noluuurrr
kuzuum inşallah ama yinede bekliyim diyorum önceki gebeliğimde adetin 8. Günü öğrenmiştiö şimdide öyle yapmak istedim :))

aa cidden yaa benimki senden birazcık koyu ama senin adetten 3 gün önce benim adet geçmiş :))

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…