Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hayırlı olsun canımmm ya evet sağlıklı olsun benim için farketmiyor hayırlı evlat olsunda cinsiyet önemli değil

Ay aman de olsa bende hissederdim naptıda sallandın kız
Allh korusun daa. Kiz ole degisik bisey yapio ki anlamiorm. Napiosa artk. Gerilio herlde uyannca. Zaten hep asagilrda hareket edio. En son bas asagiydi kontrolde. O yuzden cok hissediorm harektlrini

Hamile arkadaşlar merhaba, cinsel ilişki yaşayabılıyor musunuz? Ben 4 ay oldu hala yasamadık,dr yasak degıl dedi ama korkuyoruz.. boyle de kendimi ilgilenılmıyor gibi hissedıyorum
yazik olmus koca 4 aya kiiiz. Biz ayni rutinde full gaz dewam ettik
Kanama agri yoksa rahat kafayla dewam edin. Nie bu kadar kastiniz ki kendinizi. Hamilesin hasta deilsin unutma cnm
Sadece eskisinden daha dikktli olup kasmican kendini o kadr

Allh korusun daa. Kiz ole degisik bisey yapio ki anlamiorm. Napiosa artk. Gerilio herlde uyannca. Zaten hep asagilrda hareket edio. En son bas asagiydi kontrolde. O yuzden cok hissediorm harektlrini
İşte son zamanlar ya daha çok hissedilir herhalde doktorun normal diyorsa sıkıntı yok o zaman canım bebişler fena valla

Cnm doktor baktı sonuçlara heterozigot homozigot koyu renklerde yazılmış yani bunlar kan pıhtılaşması oluyomuş ona göre de ilaç verdi ve iğne verdi 10 gündür kullaniorim

Canım hayırlısı olsun inşallah sağlıkla gelir bebeğin. 2 düşük kimyasal mıydı sebebi neydi.ben de 2 düşük yaptım da ondan soruyorum
Biri kimyasal idi kendiliğinde düştü ilerleme olmadı 4 5 haftalık ken kendiliğinde n düştü sona gen testi yaptırmak istedim yaptırdık kan pıhtılaşma si var dedi doktor ilaç kullandım 1 ay sona adet oldum ertesi aya hamile kaldım işte cnm ama şuanda iğne ve alttan ilaç kullaniorim bebek gelişsin iyice tutunsun die

Yinede iyi davranmış çok şükür atlatmışsın, kadın da erkekte az çok stres oluyor tabi ama başka sorun olunca tabi yapicak bişey yok, inşallah bebislede taçlanır yuvanız
Zaten genelde anlayışlı oluyormuş eşler bu konuda öyle yazıyo bu sorunu yaşayanlar.. Stres çok vardı çok zor günler geçirdik.. Nisanda oldu zaten hala balayında gibiyiz amin inş cnm dua et hepimize

Anladım canım çok sevindim inşallah sağlıkla

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…