- 4 Ağustos 2019
- 447
- 632
- 18
- 33
Hayırlısı olsun canımm sağsalim alalım kucaklarımızaBendede çin takvimi aş ermeler butun istatistikler dogru cikti hepkızımız olacak inşallah
Aynen valla bende öyle olcam gibi hissediyorum hayırlısı bakalımEvet bizim grupta baya erkk var valla. Bi suru kaynana adayii
Hayırlı olsun canımmmCanım bende ilk zaman çin takvimi yaptım erkek çıkmıştı ama ben kız hissediyordum yani kızım diye sevdiğim olduerkek olduğunu söyledi doktor yani hisler yanıltabiliyor tabi öncelik rabbim sağlıklı sıhhatli versin cinsiyet hiç önemli değil bakalım değişmezse cinsiyet pipili geliyor
Ay aman de olsa bende hissederdimAyyy az once sallndik zannettim. Icim bi anda nasil kotu oldumegerse bnm kucuk okuzummus . Allhim kac defa oldu bole. Ödum koptu yaaa
Allh korusun daa. Kiz ole degisik bisey yapio ki anlamiorm. Napiosa artk. Gerilio herlde uyannca. Zaten hep asagilrda hareket edio. En son bas asagiydi kontrolde. O yuzden cok hissediorm harektlriniAy aman de olsa bende hissederdimnaptıda sallandın kız
Hadii yaaaBende çin takvimi hiç tutmadi
Hamile arkadaşlar merhaba, cinsel ilişki yaşayabılıyor musunuz? Ben 4 ay oldu hala yasamadık,dr yasak degıl dedi ama korkuyoruz.. boyle de kendimi ilgilenılmıyor gibi hissedıyorum
İşte son zamanlar ya daha çok hissedilir herhalde doktorun normal diyorsa sıkıntı yok o zaman canım bebişler fena vallaAllh korusun daa. Kiz ole degisik bisey yapio ki anlamiorm. Napiosa artk. Gerilio herlde uyannca. Zaten hep asagilrda hareket edio. En son bas asagiydi kontrolde. O yuzden cok hissediorm harektlrini
Yaptırdım canım ona göre hap verdi doktor v3 şuan hamileyim hayırlısı ileCanım pıhtılaşma testi yaptılar mı düşükler sonrasunda?
Pıhtılaşma hangi genlerde nasıl çıktı biliyor musun canım.bende de düşük düzeyde varmış iğne kullan dedi bir doktorYaptırdım canım ona göre hap verdi doktor v3 şuan hamileyim hayırlısı ile
Yok cok sukur sknti yokİşte son zamanlar ya daha çok hissedilir herhalde doktorun normal diyorsa sıkıntı yok o zaman canım bebişler fena valla
Ins gönül isterki rabbim kimseyi aratmasinAllah kucagınıza almayı nasip etsin cicegim darısı Aylardır yıllardır bekleyen bizlerin basına insallah
Aynen :)Hadii yaaaAllah'ın işine karşılmaz yeterki sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin
Biri kimyasal idi kendiliğinde düştü ilerleme olmadı 4 5 haftalık ken kendiliğinde n düştü sona gen testi yaptırmak istedim yaptırdık kan pıhtılaşma si var dedi doktor ilaç kullandım 1 ay sona adet oldum ertesi aya hamile kaldım işte cnm ama şuanda iğne ve alttan ilaç kullaniorim bebek gelişsin iyice tutunsun dieCanım hayırlısı olsun inşallah sağlıkla gelir bebeğin. 2 düşük kimyasal mıydı sebebi neydi.ben de 2 düşük yaptım da ondan soruyorum
Zaten genelde anlayışlı oluyormuş eşler bu konuda öyle yazıyo bu sorunu yaşayanlar.. Stres çok vardı çok zor günler geçirdik.. Nisanda oldu zaten hala balayında gibiyizYinede iyi davranmış çok şükür atlatmışsın, kadın da erkekte az çok stres oluyor tabi ama başka sorun olunca tabi yapicak bişey yok, inşallah bebislede taçlanır yuvanız
27 subat degilmi?Bat 27
En iyisini güzelini rabbim bilirIns gönül isterki rabbim kimseyi aratmasin
Anladım canım çok sevindim inşallah sağlıklaBiri kimyasal idi kendiliğinde düştü ilerleme olmadı 4 5 haftalık ken kendiliğinde n düştü sona gen testi yaptırmak istedim yaptırdık kan pıhtılaşma si var dedi doktor ilaç kullandım 1 ay sona adet oldum ertesi aya hamile kaldım işte cnm ama şuanda iğne ve alttan ilaç kullaniorim bebek gelişsin iyice tutunsun die
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?