Baya sert söylemistin ufak saplaklarsa at tabi
Gerceklesecektir insallah balam aminler bosa degilYok bebegim kullanmadim
Insallah dollenme de gerceklesie
Yolunu hazırlıyor pipilimizsabahtandir oydu sol kasigimi bi goorrseeenn. Galiba erken gelck benmkisiii
Evt hamdolsun hissettrio kendini hep. Acitsa da saglikli oldgunu biliosn. Pnun icin rahat her pozisyonu deniosun. Galiba bole bisey annelikGerceklesecektir insallah balam aminler bosa degil
Yolunu hazırlıyor pipilimizhareketli olması cok güzel bence anne ben buradayım diye kendini hatırlatıyor sürekli
Evet kuzum rabbimden ümit kesilmiyor sonsuz hikmet sahibi insallah bizler icin güzel planları vardır rabbimin sizler saglıcakla kucagınıza alacaksınız bizler saglıkla gebeligimizi yasayacagız cok sükür balamEvt hamdolsun hissettrio kendini hep. Acitsa da saglikli oldgunu biliosn. Pnun icin rahat her pozisyonu deniosun. Galiba bole bisey annelik
Dedin ya aminler bosa deil diye. Nedense icim bi hos oldu. Hepimiz guzl guzl dualrimizi ediorz.Bunu duyuyor Yaradan. Bunu bildgimz icin rahatlama gelio icimize. Ne hos bisey.
Akıllı uslu hayırlı evlat olsun inşallah annesiYaaaaiice gozum korktuuuu
Icerde nasilsa disarda da ole diolr zaten genlde. Umarim ole olmz bnmkisi
Kuzucum adet olmadım ama her ay adet öncesi olan göğüs ağrısı ve şişliği olmadı halada göğüslerimde tık yok birde çok fena hastalandım eşimden ayrı yattım bulaşmasın diye 2 kez birliktelik oldu ama yumurtlama günlerimle alakasız günlerdi bilemedim şuan
Test yokmu cicegim evde bir yapsanKuzucum adet olmadım ama her ay adet öncesi olan göğüs ağrısı ve şişliği olmadı halada göğüslerimde tık yok birde çok fena hastalandım eşimden ayrı yattım bulaşmasın diye 2 kez birliktelik oldu ama yumurtlama günlerimle alakasız günlerdi bilemedim şuan
Gecmis olsun buaradaKuzucum adet olmadım ama her ay adet öncesi olan göğüs ağrısı ve şişliği olmadı halada göğüslerimde tık yok birde çok fena hastalandım eşimden ayrı yattım bulaşmasın diye 2 kez birliktelik oldu ama yumurtlama günlerimle alakasız günlerdi bilemedim şuan
Maalesef yok yavrucuğum macunu artık yumurtlamaya 5 gün kala bıraktım yani hep uyudum yiyemedim macunda geciktiriyormuşya neden acıyıp şişmedi bu göğüslerTest yokmu cicegim evde bir yapsan
Sağol btanem sen ne yaptın ben hiç bakamadımGecmis olsun buarada
Maalesef yok yavrucuğum macunu artık yumurtlamaya 5 gün kala bıraktım yani hep uyudum yiyemedim macunda geciktiriyormuşya neden acıyıp şişmedi bu göğüsler
Macun geciktiriyormuymus regli bilmiyordum ben gecen ay düzensiz kullandıgım halde erken gelmisti canım kocaya söyle alsın birtane test yaaaa cok heyecanlandımSağol btanem sen ne yaptın ben hiç bakamadım
Evet cicegim catlamıs gözüküyor degerlendiriyorsunuz degilmiSelam kızlar hepinize neler yapıyosunuz bakalım bugun pik silinmeye başlamıs bu demek oluyor ki Yumurtam çatlamış dimi
Evet nanacım dun degerlendırdık bugun sanırım yapamayacagız misafirliğe gidicez ve gec geliriz belki, bide yarın degerlendırırız sonradındada bır gun yapıp bırgun yapmayız sence bu şekilde tutma durumu varmıdırMacun geciktiriyormuymus regli bilmiyordum ben gecen ay düzensiz kullandıgım halde erken gelmisti canım kocaya söyle alsın birtane test yaaaa cok heyecanlandım
Ben buay düzenli kullanıyorum macunu kuzum bakalım insallah vesile olur
Evet cicegim catlamıs gözüküyor degerlendiriyorsunuz degilmi
Çin takvimi bazılarında ters çıkıyor sankiO halde söylüyorum minnos bir kız geliyorAllah'ın izniyle.Hayirli evlat nasip etsin Allah
. kız erkek farketmez
Bnmkisi tuttuu
evet erkek senesi diyen çok benim çok takviminde erkek çıkıyor canım bklm tutacak mi Rabb'im sağlıkla nasıp etsin insAllahHadi ya diğer sayfalarda baktımda çogunun tutmamış erkek senesi diyorlar bakalım
ya yerim çok tatlı maşAllah kuzumaAyyy az once sallndik zannettim. Icim bi anda nasil kotu oldumegerse bnm kucuk okuzummus . Allhim kac defa oldu bole. Ödum koptu yaaa
biz korktuğumuzdsn değil de eşimin nefesi teni acayip kokuyor bana yeni duştan çıkıp gelse bu sefer de sabun fena kokuyor hiç yanaşasim gelmiyor çok nadir oluyor on gün iki haftada falan bı de afedersin sevişirken bana kramp giriyor karnıma falanHamile arkadaşlar merhaba, cinsel ilişki yaşayabılıyor musunuz? Ben 4 ay oldu hala yasamadık,dr yasak degıl dedi ama korkuyoruz.. boyle de kendimi ilgilenılmıyor gibi hissedıyorum
canım sanki daha pik olmamış gibi t c yle aynı koyulukta değil fotoda mi öyle gözüküyor ya daSelam kızlar hepinize neler yapıyosunuz bakalım bugun pik silinmeye başlamıs bu demek oluyor ki Yumurtam çatlamış dimi
İyiyiz canım sen nasılsınİyi akşamlar kızlar nasılsınız
Canım fotoda oyle cıkmıs olabılır normalde koyu duruyor oladar koyulastıgı gun olmamıstı cunku heralde o pikti ki bugun tekrar silikleşmeye başladıÇin takvimi bazılarında ters çıkıyor sankibende inanamadm ilk hamile olduğumu öğrenince bakmistm bakalım doğru muymuş
evet erkek senesi diyen çok benim çok takviminde erkek çıkıyor canım bklm tutacak mi Rabb'im sağlıkla nasıp etsin insAllah❤
ya yerim çok tatlı maşAllah kuzuma
biz korktuğumuzdsn değil de eşimin nefesi teni acayip kokuyor bana yeni duştan çıkıp gelse bu sefer de sabun fena kokuyor hiç yanaşasim gelmiyor çok nadir oluyor on gün iki haftada falan bı de afedersin sevişirken bana kramp giriyor karnıma falan
canım sanki daha pik olmamış gibi t c yle aynı koyulukta değil fotoda mi öyle gözüküyor ya da
bende iyiyim Şükür canım acıktık biraz eşimi bekliyoruzİyiyiz canım sen nasılsın☺
Hım olabilir canım kaçıncı günün döngün değişiyor muydu yine de yapmaya devam et benceCanım fotoda oyle cıkmıs olabılır normalde koyu duruyor oladar koyulastıgı gun olmamıstı cunku heralde o pikti ki bugun tekrar silikleşmeye başladı
Sabaha karsıda degerlendirebilirsiniz canım allah yazdıysa neden olmasın bir meni bir yumurta herseye kadirEvet nanacım dun degerlendırdık bugun sanırım yapamayacagız misafirliğe gidicez ve gec geliriz belki, bide yarın degerlendırırız sonradındada bır gun yapıp bırgun yapmayız sence bu şekilde tutma durumu varmıdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?