Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gerceklesecektir insallah balam aminler bosa degil

Yolunu hazırlıyor pipilimiz hareketli olması cok güzel bence anne ben buradayım diye kendini hatırlatıyor sürekli
Evt hamdolsun hissettrio kendini hep. Acitsa da saglikli oldgunu biliosn. Pnun icin rahat her pozisyonu deniosun. Galiba bole bisey annelik
Dedin ya aminler bosa deil diye. Nedense icim bi hos oldu. Hepimiz guzl guzl dualrimizi ediorz.Bunu duyuyor Yaradan. Bunu bildgimz icin rahatlama gelio icimize. Ne hos bisey.

Evet kuzum rabbimden ümit kesilmiyor sonsuz hikmet sahibi insallah bizler icin güzel planları vardır rabbimin sizler saglıcakla kucagınıza alacaksınız bizler saglıkla gebeligimizi yasayacagız cok sükür balam

Son düzenleme:
A Antoryum123 @Tubaa9533 ciceklerim bat durumlarınız nasıl?
Kuzucum adet olmadım ama her ay adet öncesi olan göğüs ağrısı ve şişliği olmadı halada göğüslerimde tık yok birde çok fena hastalandım eşimden ayrı yattım bulaşmasın diye 2 kez birliktelik oldu ama yumurtlama günlerimle alakasız günlerdi bilemedim şuan

Test yokmu cicegim evde bir yapsan

Gecmis olsun buarada

Selam kızlar hepinize neler yapıyosunuz bakalım bugun pik silinmeye başlamıs bu demek oluyor ki Yumurtam çatlamış dimi

Eklentiler

• 81DE9826-D9B5-434D-8035-AE07CA681B08.webp
    69,6 KB · Görüntüleme: 16
Maalesef yok yavrucuğum macunu artık yumurtlamaya 5 gün kala bıraktım yani hep uyudum yiyemedim macunda geciktiriyormuşya neden acıyıp şişmedi bu göğüsler
Sağol btanem sen ne yaptın ben hiç bakamadım
Macun geciktiriyormuymus regli bilmiyordum ben gecen ay düzensiz kullandıgım halde erken gelmisti canım kocaya söyle alsın birtane test yaaaa cok heyecanlandım
Ben buay düzenli kullanıyorum macunu kuzum bakalım insallah vesile olur
Selam kızlar hepinize neler yapıyosunuz bakalım bugun pik silinmeye başlamıs bu demek oluyor ki Yumurtam çatlamış dimi
Evet cicegim catlamıs gözüküyor degerlendiriyorsunuz degilmi

Evet nanacım dun degerlendırdık bugun sanırım yapamayacagız misafirliğe gidicez ve gec geliriz belki, bide yarın degerlendırırız sonradındada bır gun yapıp bırgun yapmayız sence bu şekilde tutma durumu varmıdır

O halde söylüyorum minnos bir kız geliyor Allah'ın izniyle.Hayirli evlat nasip etsin Allah
. kız erkek farketmez
Çin takvimi bazılarında ters çıkıyor sanki bende inanamadm ilk hamile olduğumu öğrenince bakmistm bakalım doğru muymuş

Hadi ya diğer sayfalarda baktımda çogunun tutmamış erkek senesi diyorlar bakalım
evet erkek senesi diyen çok benim çok takviminde erkek çıkıyor canım bklm tutacak mi Rabb'im sağlıkla nasıp etsin insAllah
Ayyy az once sallndik zannettim. Icim bi anda nasil kotu oldu megerse bnm kucuk okuzummus . Allhim kac defa oldu bole. Ödum koptu yaaa
ya yerim çok tatlı maşAllah kuzuma
Hamile arkadaşlar merhaba, cinsel ilişki yaşayabılıyor musunuz? Ben 4 ay oldu hala yasamadık,dr yasak degıl dedi ama korkuyoruz.. boyle de kendimi ilgilenılmıyor gibi hissedıyorum
biz korktuğumuzdsn değil de eşimin nefesi teni acayip kokuyor bana yeni duştan çıkıp gelse bu sefer de sabun fena kokuyor hiç yanaşasim gelmiyor çok nadir oluyor on gün iki haftada falan bı de afedersin sevişirken bana kramp giriyor karnıma falan
canım sanki daha pik olmamış gibi t c yle aynı koyulukta değil fotoda mi öyle gözüküyor ya da

Canım fotoda oyle cıkmıs olabılır normalde koyu duruyor oladar koyulastıgı gun olmamıstı cunku heralde o pikti ki bugun tekrar silikleşmeye başladı

İyiyiz canım sen nasılsın☺
bende iyiyim Şükür canım acıktık biraz eşimi bekliyoruz
Canım fotoda oyle cıkmıs olabılır normalde koyu duruyor oladar koyulastıgı gun olmamıstı cunku heralde o pikti ki bugun tekrar silikleşmeye başladı
Hım olabilir canım kaçıncı günün döngün değişiyor muydu yine de yapmaya devam et bence rasgelsin insAllah

Sabaha karsıda degerlendirebilirsiniz canım allah yazdıysa neden olmasın bir meni bir yumurta herseye kadir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…