Ha evet onları merak etmiştim. Faktor 5homozigot sikintiymis galiba.bende heterozigot 2 tane bir de 4g4g vardı. Peki sana igneyi ve tedaviyi yapan kadın doğum muydu canimCnm doktor baktı sonuçlara heterozigot homozigot koyu renklerde yazılmış yani bunlar kan pıhtılaşması oluyomuş ona göre de ilaç verdi ve iğne verdi 10 gündür kullaniorim
Ayy benim oğlan da bütün organlarima deyiyordu içimde bir saga bir sola geçiyordu. Şimdi de dışarda pek farklı değil tam yaramaz şebekYok cok sukur sknti yokyeri daralio diye box yapio iste kendi kendine cikinca da ben ona yapicm
YaaaaAyy benim oğlan da bütün organlarima deyiyordu içimde bir saga bir sola geçiyordu. Şimdi de dışarda pek farklı değil tam yaramaz şebekçıkınca yine o sana yapacak bir şey değişmiyor soyliyim
Evet kız canımOkuzum dedgimden anlaman lazmdii
Erkk cnm . Senn ki kiz galiba
Ondan belki gec hissediosundur. Bide plesenta onde olunca gec hissedilirmis. Ben cok sukur erknden hissetmye basldimEvet kız canım
Maş cnm ya inş bebiş olurlarkizlar allah razi olsun hepinizdenbugun kontrolum vardi bildiginiz üzere veeeeeeeeeeee tam tamina 9 tane yumiimmm olmuuuş masallah ben 2 tane diycek diye kendimi hazirlamistim cok sukur cok sukur yine igne verdi tabi ayri bi konu sali gunu tekrar kontrol
Canım ben yaşamadım hiç beneğim daha önemli bir anlık keyif için birşey olurmu diye korkuyla yaşamak istemiyorum eşimde anlayıslı çok şükür doğumdan sonra vaktimiz olcak nasılsa bol bolHamile arkadaşlar merhaba, cinsel ilişki yaşayabılıyor musunuz? Ben 4 ay oldu hala yasamadık,dr yasak degıl dedi ama korkuyoruz.. boyle de kendimi ilgilenılmıyor gibi hissedıyorum
Aynen ödeşirsiniz hahaYok cok sukur sknti yokyeri daralio diye box yapio iste kendi kendine cikinca da ben ona yapicm
Ayyyy ne güzel canım yaaaa ikiz olak inşallahhhhhkizlar allah razi olsun hepinizdenbugun kontrolum vardi bildiginiz üzere veeeeeeeeeeee tam tamina 9 tane yumiimmm olmuuuş masallah ben 2 tane diycek diye kendimi hazirlamistim cok sukur cok sukur yine igne verdi tabi ayri bi konu sali gunu tekrar kontrol
Baya sert söylemistin ufak saplaklarsa at tabiBir iki şaplak atmiyak mii yaneee
Allah daha iyi etsin inşallahZaten genelde anlayışlı oluyormuş eşler bu konuda öyle yazıyo bu sorunu yaşayanlar.. Stres çok vardı çok zor günler geçirdik.. Nisanda oldu zaten hala balayında gibiyizamin inş cnm dua et hepimize
Rabbim hayırlısıyla tutmasını nasip etsin insalllahhhhhhhhhhhhhhkizlar allah razi olsun hepinizdenbugun kontrolum vardi bildiginiz üzere veeeeeeeeeeee tam tamina 9 tane yumiimmm olmuuuş masallah ben 2 tane diycek diye kendimi hazirlamistim cok sukur cok sukur yine igne verdi tabi ayri bi konu sali gunu tekrar kontrol
Cok sevindim cicegim masallahkizlar allah razi olsun hepinizdenbugun kontrolum vardi bildiginiz üzere veeeeeeeeeeee tam tamina 9 tane yumiimmm olmuuuş masallah ben 2 tane diycek diye kendimi hazirlamistim cok sukur cok sukur yine igne verdi tabi ayri bi konu sali gunu tekrar kontrol
InsallahMaş cnm ya inş bebiş olurlar
Insallllaahhh ikiz olur saglikli olsunAyyyy ne güzel canım yaaaa ikiz olak inşallahhhhh
Insaaaalllahh o gunu de gorelimRabbim hayırlısıyla tutmasını nasip etsin insalllahhhhhhhhhhhhhh
Bizede yasak :) zaten diğer gebeliklerde de yasak olduğu için alışığız bizHamile arkadaşlar merhaba, cinsel ilişki yaşayabılıyor musunuz? Ben 4 ay oldu hala yasamadık,dr yasak degıl dedi ama korkuyoruz.. boyle de kendimi ilgilenılmıyor gibi hissedıyorum
Yok bebegim kullanmadimCok sevindim cicegim masallah
insallah döllenirler
Sen clifeta kullanacam diyordun tedavi sırasında kullanmadın degilmi hormonun yüksek cıkmıstı birtanesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?