Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Cnm doktor baktı sonuçlara heterozigot homozigot koyu renklerde yazılmış yani bunlar kan pıhtılaşması oluyomuş ona göre de ilaç verdi ve iğne verdi 10 gündür kullaniorim
Ha evet onları merak etmiştim. Faktor 5homozigot sikintiymis galiba.bende heterozigot 2 tane bir de 4g4g vardı. Peki sana igneyi ve tedaviyi yapan kadın doğum muydu canim

Yok cok sukur sknti yok yeri daralio diye box yapio iste kendi kendine cikinca da ben ona yapicm
Ayy benim oğlan da bütün organlarima deyiyordu içimde bir saga bir sola geçiyordu. Şimdi de dışarda pek farklı değil tam yaramaz şebekçıkınca yine o sana yapacak bir şey değişmiyor soyliyim

kizlar allah razi olsun hepinizden bugun kontrolum vardi bildiginiz üzere veeeeeeeeeeee tam tamina 9 tane yumiimmm olmuuuş masallah ben 2 tane diycek diye kendimi hazirlamistim cok sukur cok sukur yine igne verdi tabi ayri bi konu sali gunu tekrar kontrol

Ayy benim oğlan da bütün organlarima deyiyordu içimde bir saga bir sola geçiyordu. Şimdi de dışarda pek farklı değil tam yaramaz şebekçıkınca yine o sana yapacak bir şey değişmiyor soyliyim
Yaaaa iice gozum korktuuuu
Icerde nasilsa disarda da ole diolr zaten genlde. Umarim ole olmz bnmkisi

Maş cnm ya inş bebiş olurlar

Hamile arkadaşlar merhaba, cinsel ilişki yaşayabılıyor musunuz? Ben 4 ay oldu hala yasamadık,dr yasak degıl dedi ama korkuyoruz.. boyle de kendimi ilgilenılmıyor gibi hissedıyorum
Canım ben yaşamadım hiç beneğim daha önemli bir anlık keyif için birşey olurmu diye korkuyla yaşamak istemiyorum eşimde anlayıslı çok şükür doğumdan sonra vaktimiz olcak nasılsa bol bol

Ayyyy ne güzel canım yaaaa ikiz olak inşallahhhhh

Rabbim hayırlısıyla tutmasını nasip etsin insalllahhhhhhhhhhhhhh

Cok sevindim cicegim masallah
insallah döllenirler
Sen clifeta kullanacam diyordun tedavi sırasında kullanmadın degilmi hormonun yüksek cıkmıstı birtanesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…