Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar merhabalar, birşey sormak istiyorum, doktordan randevu alcam da şimdi boşuna almış olmayayım, benim yumurtlamada sorun yok, her ay gayet güzel bir şekilde ovulasyon testleriyle takip ediyorum, yumurtluyorum, çatlıyor da, o günleri de değerlendiriyoruz, hsg de çektirmiştim, sorun yoktu tüpler açıktı, kan testleri de normaldi, ama 10 aydır deniyoruz olmuyor. Doktora da gitmiştim ilaç bile vermiyorlar doğal yolla hamile kalabilirsin diyorlar. Hani neden olmuyor, doktora gitsem herhangi bir tedavi başlar mı? Ne olur nasıl olur, bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim

Esinde kontrollerini yaptırdımı canım?

Aynen canım şimdi tekrsr baktım ben çin takvimine erkek çıkıyor anlamadım

Maalesef eşimi bir türlü ikna edemiyorum, sürekli kendinde bir sıkıntı olmadığını düşünüyor. O böyle söyleyince ben kendimde sorun arıyorum
Düsündügünü teyit etmek icin gitse ya anlamıyorum böyle kocalarıda allah yardımcın olsun canım

Ondan belki gec hissediosundur. Bide plesenta onde olunca gec hissedilirmis. Ben cok sukur erknden hissetmye basldim
Evet bildin Bebegimin eşi rahme yakınmış önde dedi doktor ondanmi o zaman diyorsun ben yukari cikacak diye umut ediyom hep insallah cikar canım

Beni
Evet bildin Bebegimin eşi rahme yakınmış önde dedi doktor ondanmi o zaman diyorsun ben yukari cikacak diye umut ediyom hep insallah cikar canım
Benimde yanda canım. Rahimi kapatmamış yarısı sol tarafımda yarısı üstte normal yerinde. Bu zamana kadar cıkmadı yukarı. Ama 16 dan bu yana net hissediyorum ben bebegi. Hatta plesantanın oldugu yere toplanıyor bazen canımı acıtıyor oyle olunca.

Doktorlar boyle durumlarda sperm testi de istiyor ama o olmadan butun bunlar anlamsız oluyo. Bizim eşimle ikimize aynı anda baktılar onun sonucuna göre sorun yok deyip degerlendirdiler

Ay ne bileyim bi yerde okumuştum inşallah vardır birşey bende heyecanlanmak istemiyorum yarında olmazsam Pazartesi yaparım kesin kuzum açıkçası ümidim yok bi adet bittiği günün ertesi gündü sanırım ilişki oldu bide bir hafta önce imkansız diye birşey yok ama düşük ihtimal alakasız günlerde oldu hemende kalktım yatmadım ama bilemedim hadi inşallah düzenini bozma yavrum şeyda hanım yemekten önce yemezsen yemekten 1 saat sonra kullanabilirsiniz demişti yinede bırakma

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…