İnş canım saat kurayım ozaman benSabaha karsıda degerlendirebilirsiniz canım allah yazdıysa neden olmasın bir meni bir yumurta herseye kadir
Esinde kontrollerini yaptırdımı canım?Kızlar merhabalar, birşey sormak istiyorum, doktordan randevu alcam da şimdi boşuna almış olmayayım, benim yumurtlamada sorun yok, her ay gayet güzel bir şekilde ovulasyon testleriyle takip ediyorum, yumurtluyorum, çatlıyor da, o günleri de değerlendiriyoruz, hsg de çektirmiştim, sorun yoktu tüpler açıktı, kan testleri de normaldi, ama 10 aydır deniyoruz olmuyor. Doktora da gitmiştim ilaç bile vermiyorlar doğal yolla hamile kalabilirsin diyorlar. Hani neden olmuyor, doktora gitsem herhangi bir tedavi başlar mı? Ne olur nasıl olur, bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim
Büyük ihtimalSelam kızlar hepinize neler yapıyosunuz bakalım bugun pik silinmeye başlamıs bu demek oluyor ki Yumurtam çatlamış dimi
Maalesef eşimi bir türlü ikna edemiyorum, sürekli kendinde bir sıkıntı olmadığını düşünüyor. O böyle söyleyince ben kendimde sorun arıyorumEsinde kontrollerini yaptırdımı canım?
Aynen canım şimdi tekrsr baktım ben çin takvimine erkek çıkıyor anlamadımÇin takvimi bazılarında ters çıkıyor sankibende inanamadm ilk hamile olduğumu öğrenince bakmistm bakalım doğru muymuş
evet erkek senesi diyen çok benim çok takviminde erkek çıkıyor canım bklm tutacak mi Rabb'im sağlıkla nasıp etsin insAllah❤
ya yerim çok tatlı maşAllah kuzuma
biz korktuğumuzdsn değil de eşimin nefesi teni acayip kokuyor bana yeni duştan çıkıp gelse bu sefer de sabun fena kokuyor hiç yanaşasim gelmiyor çok nadir oluyor on gün iki haftada falan bı de afedersin sevişirken bana kramp giriyor karnıma falan
canım sanki daha pik olmamış gibi t c yle aynı koyulukta değil fotoda mi öyle gözüküyor ya da
Ye canım ben acıkınca beklemiyprum yiyorum vallabende iyiyim Şükür canım acıktık biraz eşimi bekliyoruz
Hım olabilir canım kaçıncı günün döngün değişiyor muydu yine de yapmaya devam et bencerasgelsin insAllah
Düsündügünü teyit etmek icin gitse ya anlamıyorum böyle kocalarıda allah yardımcın olsun canımMaalesef eşimi bir türlü ikna edemiyorum, sürekli kendinde bir sıkıntı olmadığını düşünüyor. O böyle söyleyince ben kendimde sorun arıyorum
Evet bildin Bebegimin eşi rahme yakınmış önde dedi doktor ondanmi o zaman diyorsunOndan belki gec hissediosundur. Bide plesenta onde olunca gec hissedilirmis. Ben cok sukur erknden hissetmye basldim
Benimde yanda canım. Rahimi kapatmamış yarısı sol tarafımda yarısı üstte normal yerinde. Bu zamana kadar cıkmadı yukarı. Ama 16 dan bu yana net hissediyorum ben bebegi. Hatta plesantanın oldugu yere toplanıyor bazen canımı acıtıyor oyle olunca.Evet bildin Bebegimin eşi rahme yakınmış önde dedi doktor ondanmi o zaman diyorsunben yukari cikacak diye umut ediyom hep insallah cikar canım
Doktorlar boyle durumlarda sperm testi de istiyor ama o olmadan butun bunlar anlamsız oluyo. Bizim eşimle ikimize aynı anda baktılar onun sonucuna göre sorun yok deyip degerlendirdilerKızlar merhabalar, birşey sormak istiyorum, doktordan randevu alcam da şimdi boşuna almış olmayayım, benim yumurtlamada sorun yok, her ay gayet güzel bir şekilde ovulasyon testleriyle takip ediyorum, yumurtluyorum, çatlıyor da, o günleri de değerlendiriyoruz, hsg de çektirmiştim, sorun yoktu tüpler açıktı, kan testleri de normaldi, ama 10 aydır deniyoruz olmuyor. Doktora da gitmiştim ilaç bile vermiyorlar doğal yolla hamile kalabilirsin diyorlar. Hani neden olmuyor, doktora gitsem herhangi bir tedavi başlar mı? Ne olur nasıl olur, bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim
Zamanla cikar diolr hep. Saglkli olsn sknti cikmasn da onde olsn. Oynaya oynaya degistrrr onuEvet bildin Bebegimin eşi rahme yakınmış önde dedi doktor ondanmi o zaman diyorsunben yukari cikacak diye umut ediyom hep insallah cikar canım
Ay ne bileyim bi yerde okumuştum inşallah vardır birşey bende heyecanlanmak istemiyorum yarında olmazsam Pazartesi yaparım kesin kuzum açıkçası ümidim yok bi adet bittiği günün ertesi gündü sanırım ilişki oldu bide bir hafta önce imkansız diye birşey yok ama düşük ihtimal alakasız günlerde oldu hemende kalktım yatmadım ama bilemedim hadi inşallah düzenini bozma yavrum şeyda hanım yemekten önce yemezsen yemekten 1 saat sonra kullanabilirsiniz demişti yinede bırakmaMacun geciktiriyormuymus regli bilmiyordum ben gecen ay düzensiz kullandıgım halde erken gelmisti canım kocaya söyle alsın birtane test yaaaa cok heyecanlandım
Ben buay düzenli kullanıyorum macunu kuzum bakalım insallah vesile olur
Evet cicegim catlamıs gözüküyor degerlendiriyorsunuz degilmi
Insallah canimZamanla cikar diolr hep. Saglkli olsn sknti cikmasn da onde olsn. Oynaya oynaya degistrrr onu
yanlış mı bakmistin yaş falan farklı oluyor o takvime goreAynen canım şimdi tekrsr baktım ben çin takvimine erkek çıkıyor anlamadım
bizde atistirdik ama bekledik gecikti bı daha beklemem çok gecikirseYe canım ben acıkınca beklemiyprum yiyorum valla
Insaallaah bundan sonraki duam icleri dolu dolu olsun saglikla dollensinler
Amin kuzum insAllahInsaallaah bundan sonraki duam icleri dolu dolu olsun saglikla dollensinler
Bilmiyorum ki yıla göre mi hesaplıyo acaba bilemedim valla. Ye ye bebiş acıkıryanlış mı bakmistin yaş falan farklı oluyor o takvime gore
bizde atistirdik ama bekledik gecikti bı daha beklemem çok gecikirse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?