- 10 Haziran 2019
- 3.116
- 3.674
- 53
Ii gcler hemsom. Iiyiz cok sukur. Bugun biraz alisveris yaptk minnosumaİyi geceler kızlar nasılsınız
Oh ne güzel güle güle sağlıkla giysin inşallah oğluşunIi gcler hemsom. Iiyiz cok sukur. Bugun biraz alisveris yaptk minnosumayorgunlugumu atiorm halâ. Sen napion nasilsn
Ben henuz bisey almadim canım, annem ilk atletle kilot almış donansın diyeOh ne güzel güle güle sağlıkla giysin inşallah oğluşunben de tv ye bakıyorum buralarda hava çok soğuk kızım da bi ara çok kötü hasta oldu o yüzden bi yere çıkamıyoruz eve tıkılıp kalmışız bir an önce yaz gelse de atsak kendimizi dışarılara bu yaz da bebek var yine gidemeyecez bir yerlere artık diğer yaza neler aldınız bakim
Ben de almadım henüz bakalım ne zaman alacamBen henuz bisey almadim canım, annem ilk atletle kilot almış donansın diyesanırım 6 ay bitince başlıcaz almaya insallah
Saolasn cnm amin insllh. Cok gecmis olsn size de. Cikarsinz kiz disari hava guzl olursa diger seneyi beklemeOh ne güzel güle güle sağlıkla giysin inşallah oğluşunben de tv ye bakıyorum buralarda hava çok soğuk kızım da bi ara çok kötü hasta oldu o yüzden bi yere çıkamıyoruz eve tıkılıp kalmışız bir an önce yaz gelse de atsak kendimizi dışarılara bu yaz da bebek var yine gidemeyecez bir yerlere artık diğer yaza neler aldınız bakim
Oy maş annesi çok güzel hepsi sağlıkla giysin inş paşa
Tskkr ederz teyzooosOy maş annesi çok güzel hepsi sağlıkla giysin inş paşa
Evet kadın doğum samsunda davut güven die bi doktorHa evet onları merak etmiştim. Faktor 5homozigot sikintiymis galiba.bende heterozigot 2 tane bir de 4g4g vardı. Peki sana igneyi ve tedaviyi yapan kadın doğum muydu canim
Ins allahım herkese nasip etsinAnladım canım çok sevindim inşallah sağlıkla
Canım daha yeni geldim hayrola İnşallah?MelodiminEsi kuzum buralardamısın
Ayy inşallah kıs görüşürüz gezeriz birlikte güzel olur vallaSaolasn cnm amin insllh. Cok gecmis olsn size de. Cikarsinz kiz disari hava guzl olursa diger seneyi beklemedur atim buraya fotolrini. Bu arada hemso sen vanin neresinde oturuosn simdi? Bi baktin oraya atandim komsi oliruz
Kuzum bi yerde yanlşmı okudum senin yorumunu telrar bulamadmCanım daha yeni geldim hayrola İnşallah?
Kuzumm maşallah ya çok sevindim müthiş bir haber bukizlar allah razi olsun hepinizdenbugun kontrolum vardi bildiginiz üzere veeeeeeeeeeee tam tamina 9 tane yumiimmm olmuuuş masallah ben 2 tane diycek diye kendimi hazirlamistim cok sukur cok sukur yine igne verdi tabi ayri bi konu sali gunu tekrar kontrol
Yok kuzum menopur iğne kullanıyorum. Ikinci aşılamaya başladık raporluKuzum bi yerde yanlşmı okudum senin yorumunu telrar bulamadm
Femara için rapormu çkardın?
Off içinde 5 tanemi ne vardı çok pahalı geçen ay ben femara menapor ve ovitrelle kullandm ama aşılama değil normal yumurta geliştiriciYok kuzum menopur iğne kullanıyorum. Ikinci aşılamaya başladık raporlu
Valla bi atansam van merkezee cok ii olur. Baklm kismetmde var mi?Ayy inşallah kıs görüşürüz gezeriz birlikte güzel olur vallasağol canım benim geçti şok şükür umarım bi daha hasta olmadan kış biter merkezdeyim hemşom Ali paşa mahallesinde, aynen ya ben dayanamam valla özellikle bu yaz denizi çok özledim iki aylık olsun bebek giderim inanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?