Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ii gcler hemsom. Iiyiz cok sukur. Bugun biraz alisveris yaptk minnosuma yorgunlugumu atiorm halâ. Sen napion nasilsn
Oh ne güzel güle güle sağlıkla giysin inşallah oğluşun ben de tv ye bakıyorum buralarda hava çok soğuk kızım da bi ara çok kötü hasta oldu o yüzden bi yere çıkamıyoruz eve tıkılıp kalmışız bir an önce yaz gelse de atsak kendimizi dışarılara bu yaz da bebek var yine gidemeyecez bir yerlere artık diğer yaza neler aldınız bakim

Ben henuz bisey almadim canım, annem ilk atletle kilot almış donansın diye sanırım 6 ay bitince başlıcaz almaya insallah

Saolasn cnm amin insllh. Cok gecmis olsn size de. Cikarsinz kiz disari hava guzl olursa diger seneyi bekleme dur atim buraya fotolrini. Bu arada hemso sen vanin neresinde oturuosn simdi? Bi baktin oraya atandim komsi oliruz

Saolasn cnm amin insllh. Cok gecmis olsn size de. Cikarsinz kiz disari hava guzl olursa diger seneyi bekleme dur atim buraya fotolrini. Bu arada hemso sen vanin neresinde oturuosn simdi? Bi baktin oraya atandim komsi oliruz
Ayy inşallah kıs görüşürüz gezeriz birlikte güzel olur valla sağol canım benim geçti şok şükür umarım bi daha hasta olmadan kış biter merkezdeyim hemşom Ali paşa mahallesinde, aynen ya ben dayanamam valla özellikle bu yaz denizi çok özledim iki aylık olsun bebek giderim inanki

Kuzumm maşallah ya çok sevindim müthiş bir haber bu

Valla bi atansam van merkezee cok ii olur. Baklm kismetmde var mi?
Firsat buldun mu git inan ki acima millet hemen atio kendini disari.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…