- 20 Mart 2011
- 13.955
- 32.559
- 798
Evet kuzum normalde çok pahalı. Neden o kadar çok ilaç kullandın kaç yumurta oluştu bunlardan sonra? Benimki aşılama ama sadece menopur kullanıyorum o da dozu 75Off içinde 5 tanemi ne vardı çok pahalı geçen ay ben femara menapor ve ovitrelle kullandm ama aşılama değil normal yumurta geliştirici
Eççek bana rapordan bahsetmediEvet kuzum normalde çok pahalı. Neden o kadar çok ilaç kullandın kaç yumurta oluştu bunlardan sonra? Benimki aşılama ama sadece menopur kullanıyorum o da dozu 75
Kuzum bizimki aşılama bir yıldır olmuyor dedik çocuk da yok o yüzden rapor çıkar dediler hastane özel hastane kendileri yaptı. Yani çok bilindik bir rahatsızlığın var mi rezerv düşüklüğü vs? Hem femara hem menopur çok geldi banaEççek bana rapordan bahsetmedi
Bir dahaki tedaviye nasıl alacam diye düşünüyordm
Nasıl alınıyor rapor ben hiç almadm
3 yumurtam gelişmişti kuzum
Yok kuzum, pkoda yok yumurtada varKuzum bizimki aşılama bir yıldır olmuyor dedik çocuk da yok o yüzden rapor çıkar dediler hastane özel hastane kendileri yaptı. Yani çok bilindik bir rahatsızlığın var mi rezerv düşüklüğü vs? Hem femara hem menopur çok geldi bana
Tekrar başlayacak mısın aynı ilaçlara peki?Yok kuzum, pkoda yok yumurtada var
Zaten benimdr rççekliğime geldi hemen gaza grldim sorgulamadm pişmanım
Aralıkta yapmştm kuzum tutmadı 14 gn snra regl oldum, bu ay yaptırmadmTekrar başlayacak mısın aynı ilaçlara peki?
Bat ne zaman üç yumurtadan biri tutmuştur Bence
Canım aşılama erkek infertilitesinde daha çok işe yarıyor bilgin olsun. Biz tüp bebek için rapor çıkarmak istiyoruz onun için de iğneli iki aşılama şartAralıkta yapmştm kuzum tutmadı 14 gn snra regl oldum, bu ay yaptırmadm
Hsg çekilmeden artl yaptırmayacam
Bide bizdeki sorun erkekte
Evet kuzum biliyorum ama biraz bekliyecezCanım aşılama erkek infertilitesinde daha çok işe yarıyor bilgin olsun. Biz tüp bebek için rapor çıkarmak istiyoruz onun için de iğneli iki aşılama şart
Aminn kuzum Aralık 2020 ye yetişsin doğumlarimiz enn geçEvet kuzum biliyorum ama biraz bekliyecez
Umarm sende tüpe gerek kalmaz
Yaa canim valla çok sevdindimYaaaaiice gozum korktuuuu
Icerde nasilsa disarda da ole diolr zaten genlde. Umarim ole olmz bnmkisi
İyiyiz canım sen nasılsınİyi geceler kızlar nasılsınız
Çok cicişler yaaaaa güzel günlerde giysin inşallah bebişş
Bilmiyorum ki yıla göre mi hesaplıyo acaba bilemedim valla. Ye ye bebiş acıkır
İyi geceler canım iyiyim sen nasılsınİyi geceler kızlar nasılsınız
Canim bende Ocak ayında ilk defa kullandim benim ekimden bu yana takip ettigim kadar yumurtam catladigi gun göğüsüm hassaslasiyor benimde ocak ayinda göğüsüm hassaslasmadi hattao hassasliktan 2 hafta sonra hasta olurum ama ocak ayinda olmadi bi an korkmuştum ama 29. Gun hastalandim zaten ocak ayinda yumurtladim mi yumurtlamadim mi da anlayamadim çünkü testim de pik esit oldu gibiydi ama t normalde bende asiri koyuluk yapıyordu yapmamisti göğüsumde hassasiyet yapmadı ama hasta oldum. InsaAllah senin ki gebeliktendir Rabbim isteyen herkese tez zamanda sağlıkla hayirlisiyla salih saliha evlat nasip etsin insaAllahAy ne bileyim bi yerde okumuştum inşallah vardır birşey bende heyecanlanmak istemiyorum yarında olmazsam Pazartesi yaparım kesin kuzum açıkçası ümidim yok bi adet bittiği günün ertesi gündü sanırım ilişki oldu bide bir hafta önce imkansız diye birşey yok ama düşük ihtimal alakasız günlerde oldu hemende kalktım yatmadım ama bilemedim hadi inşallah düzenini bozma yavrum şeyda hanım yemekten önce yemezsen yemekten 1 saat sonra kullanabilirsiniz demişti yinede bırakma
E qı niye bi test daha yapmdin bugun. Fazla varsa sabah yapsana bi tane daha. Ben attiklarindan pek emin olamadimHerkese hayırlı geceler inşallah güzel haberler aldığımız bir ay olur bu ay
Benin reglim bir gün gecikti
Ve bu ay ara lekelenme yaşadım artık herkese söyleye söyleye bi hal oldum
Test yaptım ama net sınuç alamadım
En son ki testimi 3 gün önce yapmıştım
2 saat sonra falan çıkan sonuç
İnşallah hamileyimdir
Amin insllh cnm Allh razi olsn. Hep dilimde zaten bu topiktekiler ❤ sirayla alicaz guzel haberleri insllhYaa canim valla çok sevdindimuzaktan takipteyim ama sana yazayim dedim. InsaAllah Rabbim bu ay tüm isteyenlere sağlıkla hayirlisiyla salih saliha hayırlı evlat sahibi olmayı nasip etsin insaAllah bu ay hepimize yavrularimizin müjdesi nasip olur da bizde kavusuruz. Inancimizi diri tutalim da insaAllah bu ay burada içi hasretle yanan bizlere Rabbim lütfundan ihsan etsin
Amin cok tskkr ederm dostuumÇok cicişler yaaaaa güzel günlerde giysin inşallah bebişş
Yok canım daha cinsiyeti belli olmadan almam ben belli olsunda bir inşallahE qı niye bi test daha yapmdin bugun. Fazla varsa sabah yapsana bi tane daha. Ben attiklarindan pek emin olamadim
Amin insllh cnm Allh razi olsn. Hep dilimde zaten bu topiktekiler ❤ sirayla alicaz guzel haberleri insllh
Amin cok tskkr ederm dostuum❤❤❤ sen hic aldin mi minnosuna
Ha dogru yaa belli oldu diye kalmis aklimdaYok canım daha cinsiyeti belli olmadan almam ben belli olsunda bir inşallah
InsaAllah Rabbim nasip etmistir de bu ay mucizen senle olur canim benim ve insaAllah dediğin gibi bu ay güzel haberlerle başlasın ve Marta kadar devam etsin insaAllah Rabbim tüm isteyenlere salih saliha sağlıkla hayirlisiyla evlat nasip etsinHerkese hayırlı geceler inşallah güzel haberler aldığımız bir ay olur bu ay
Benin reglim bir gün gecikti
Ve bu ay ara lekelenme yaşadım artık herkese söyleye söyleye bi hal oldum
Test yaptım ama net sınuç alamadım
En son ki testimi 3 gün önce yapmıştım
2 saat sonra falan çıkan sonuç
İnşallah hamileyimdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?