Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Off içinde 5 tanemi ne vardı çok pahalı geçen ay ben femara menapor ve ovitrelle kullandm ama aşılama değil normal yumurta geliştirici
Evet kuzum normalde çok pahalı. Neden o kadar çok ilaç kullandın kaç yumurta oluştu bunlardan sonra? Benimki aşılama ama sadece menopur kullanıyorum o da dozu 75

Evet kuzum normalde çok pahalı. Neden o kadar çok ilaç kullandın kaç yumurta oluştu bunlardan sonra? Benimki aşılama ama sadece menopur kullanıyorum o da dozu 75
Eççek bana rapordan bahsetmedi
Bir dahaki tedaviye nasıl alacam diye düşünüyordm
Nasıl alınıyor rapor ben hiç almadm
3 yumurtam gelişmişti kuzum

Eççek bana rapordan bahsetmedi
Bir dahaki tedaviye nasıl alacam diye düşünüyordm
Nasıl alınıyor rapor ben hiç almadm
3 yumurtam gelişmişti kuzum
Kuzum bizimki aşılama bir yıldır olmuyor dedik çocuk da yok o yüzden rapor çıkar dediler hastane özel hastane kendileri yaptı. Yani çok bilindik bir rahatsızlığın var mi rezerv düşüklüğü vs? Hem femara hem menopur çok geldi bana

Yok kuzum, pkoda yok yumurtada var
Zaten benimdr rççekliğime geldi hemen gaza grldim sorgulamadm pişmanım

Aralıkta yapmştm kuzum tutmadı 14 gn snra regl oldum, bu ay yaptırmadm
Hsg çekilmeden artl yaptırmayacam
Bide bizdeki sorun erkekte
Canım aşılama erkek infertilitesinde daha çok işe yarıyor bilgin olsun. Biz tüp bebek için rapor çıkarmak istiyoruz onun için de iğneli iki aşılama şart

Herkese hayırlı geceler inşallah güzel haberler aldığımız bir ay olur bu ay
Benin reglim bir gün gecikti
Ve bu ay ara lekelenme yaşadım artık herkese söyleye söyleye bi hal oldum
Test yaptım ama net sınuç alamadım
En son ki testimi 3 gün önce yapmıştım
2 saat sonra falan çıkan sonuç
İnşallah hamileyimdir

Eklentiler

• 20200130_015921.webp
    63,5 KB · Görüntüleme: 37
  • 20200130_015909.webp
    36,2 KB · Görüntüleme: 39
Kızlar gece acıkanlar varmı aranızda
Ben iki gündür gecelri acıkmaya başladım
Göğüslerim de sancı var
Adet belirtim şimdilik yok
Zaten bu ay bir tuhaf oldum

Yaaaa iice gozum korktuuuu
Icerde nasilsa disarda da ole diolr zaten genlde. Umarim ole olmz bnmkisi
Yaa canim valla çok sevdindim uzaktan takipteyim ama sana yazayim dedim. InsaAllah Rabbim bu ay tüm isteyenlere sağlıkla hayirlisiyla salih saliha hayırlı evlat sahibi olmayı nasip etsin insaAllah bu ay hepimize yavrularimizin müjdesi nasip olur da bizde kavusuruz. Inancimizi diri tutalim da insaAllah bu ay burada içi hasretle yanan bizlere Rabbim lütfundan ihsan etsin

Canim bende Ocak ayında ilk defa kullandim benim ekimden bu yana takip ettigim kadar yumurtam catladigi gun göğüsüm hassaslasiyor benimde ocak ayinda göğüsüm hassaslasmadi hattao hassasliktan 2 hafta sonra hasta olurum ama ocak ayinda olmadi bi an korkmuştum ama 29. Gun hastalandim zaten ocak ayinda yumurtladim mi yumurtlamadim mi da anlayamadim çünkü testim de pik esit oldu gibiydi ama t normalde bende asiri koyuluk yapıyordu yapmamisti göğüsumde hassasiyet yapmadı ama hasta oldum. InsaAllah senin ki gebeliktendir Rabbim isteyen herkese tez zamanda sağlıkla hayirlisiyla salih saliha evlat nasip etsin insaAllah

E qı niye bi test daha yapmdin bugun. Fazla varsa sabah yapsana bi tane daha. Ben attiklarindan pek emin olamadim
Amin insllh cnm Allh razi olsn. Hep dilimde zaten bu topiktekiler ❤ sirayla alicaz guzel haberleri insllh
Çok cicişler yaaaaa güzel günlerde giysin inşallah bebişş
Amin cok tskkr ederm dostuum ❤❤❤ sen hic aldin mi minnosuna

Yok canım daha cinsiyeti belli olmadan almam ben belli olsunda bir inşallah

InsaAllah Rabbim nasip etmistir de bu ay mucizen senle olur canim benim ve insaAllah dediğin gibi bu ay güzel haberlerle başlasın ve Marta kadar devam etsin insaAllah Rabbim tüm isteyenlere salih saliha sağlıkla hayirlisiyla evlat nasip etsin Allah'ım duy bizleri ve içlerimizi feraha kavuştur

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…