Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canim evlendiğimden beri zaten esimin ailesi sorunumuz baska birsey değil. Ve yengesine gelince kadin esimin cocuklara düşkünlüğünü kullaniyor ve ilgilendirtmeye calisiyor benimde cocugum yok tabi buda ona sans doğuruyor gibi görüyor. Esim sadece cocugunu koyduğunda yaziyor biliyorum tamam yazmasina birsey dedigim zamanlar sorunlu beni gördüğü icin bir daha birsey demedim amabu sefer sabahin vaktinde 2 kez arama olunca sasirdim. Esime dedim oda ilgi bekledigini inkar etmedi zaten yaziyorum ya cocugu koyunca diye belirtti zaten cocuk 7 yasinda ona ragmen ilgilenmesi icin abartıyor iste..hatta sonrasında esim hediye alalim mi dedi sen bilirsin dedim gectim çünkü ne desem ailesi hakkinda bu yengesi de olsa birsey dedigim an suçlu bir sekilde oluyorum ve kavga oluyor o yuzden bende kendime odaklandim artik ondan dolayida bu durumu fazla abartmadim. Kafam cok karisik saglikli dusunemiyorum artik cocuk hasreti bir ayri birde bunlar cok üzgünüm cok

Bir tane yengesi var canim o yüzden bu kadini da ailecek simartmislar esim zaten ayri simartmis cunku cocuguna herkesin anlatisina gore baya duskunmus mus esim ve kadin dedigin gibi takinti yapmis benide zaten hic istemedi ki Rabbim hep görmeme vesile oldu. Bunda utanma yok esime hosgeldin derken bile öper kizlar nasil merabalasirsa öyle canim cok sikkin zaten cocuk yönünden icim buruk birde bunlar bilmiyorum sanki bir cikmaz içindeyim

Bende ümitliyim valla fos çıkmaz inşallah

O ne öyle ya kesinlikle abartmıyosun ben iyi niyetli bulmıyorum eltini eşin de bi yandan haklı kimse abisinin eşine bu yakıştırmayı yapamaz senin elti sıkıntı bence sen eşinle konuş cevap vermesin

O ne öyle ya kesinlikle abartmıyosun ben iyi niyetli bulmıyorum eltini eşin de bi yandan haklı kimse abisinin eşine bu yakıştırmayı yapamaz senin elti sıkıntı bence sen eşinle konuş cevap vermesin
Canim inan evlendigimden beri bu konulardan dolayi kac tartistim ama bende usandım anlasilmamaktan.. Esim koyduğunda çocuğunu yazıyor oda bile bile zaten evlendigimden beri cocugunu koyar illa ve esim yazar. Ama bu sefer bu arama konusuna su acidan iskillendim esim hafta ici 7 bucukta evden cikmis olur yani o kadin aradiginda evde olmamasi gerekir diye mi dusundu ne dusundu bilmiyorum artik ve bunu gece koymuştu gece ben bakiyordum esimin telefonuna ve o esim sandiysa bile niye yazmadi ki diye ici icini yedi diye düşündüm acikcasi sabah noye ariyor baska ne amac anlamıyorum bende ise esimin abisinin numarasi dahi yoktur sen dusun. Çocuğunu çocuğum yok diye mi koz yapıyor anlamıyorum isteristemez dusunuyorum boyle cunku esimde çocuklara duskun biliyorum cok karisik kafam

Canım benim üzme kendini hiç eşine güven sen yeter o anca saçma sapan işler yapar amacının ne olduğunu anlayabilmiş değilim.. sen kendini stres yapma eltin boş bi heves içinde sanırım

Bam telinden vuruyor işte vicdansız. Ve o saatte aramak da ayrı dengesizlik yani ailesine düşkün olmak ayrı bir şey ama sen de onun ailesisin!

Kuzuum hayırlısı olsun inşallah senin için inşallah bu son adetindir bebekten önce ah canım benim inşallah öyledir ya inşallah hepimize nasip etsin Rabbim ben hala diyorum acaba yumurtlicakmıyımda ondan öyle çıktı Beklentimi düşürüyorum

Canım benim üzme kendini hiç eşine güven sen yeter o anca saçma sapan işler yapar amacının ne olduğunu anlayabilmiş değilim.. sen kendini stres yapma eltin boş bi heves içinde sanırım
Bilmiyorum derdi ne sadece tek bildiğim beni istemiyor olmasiydi. Esimde onu korur gibi davrandikca üzülüyorum ben ilgi istiyor dememi red etmedi esim üstüne çocuğuna hediye alalim mi dedi bilmiyorum ağlamaktan bitkin oldum yorgunum zaten icim hasretle yaniyor

Bam telinden vuruyor işte vicdansız. Ve o saatte aramak da ayrı dengesizlik yani ailesine düşkün olmak ayrı bir şey ama sen de onun ailesisin!
Aynen oyle yapiyor o saatte arama nedeni esim haftaici o saatte iste olur ama hafta sonu evde bana aklinca biz hafta ici konuşuyoruz bu saatte der gibi ariyor yada ilgileniyor benle der gibi sanki bilerek ki zaten öyle bilmiyorum.. Ben eşim icin daha 1 aydir ailesi gibiyim canim onda öncesi siradan biriydim sanki bilmiyorum sağlıklı düşünemiyorum ailemin yanina gidecem 2 gun dedim bu sefer esim sinir oldu bana iyi 1 hafta gelme dedi bilmiyorum cok üzgünüm

Sen gönlünü ferah tut Allah kötü planların habercisidir. Bırak eşin kendisi görsün o zaten çocuğa foxlanmış bence umarım tez zamanda bi çocuğun olur o zaman bi çok şey değişicek emin ol

İyi valla canım ya çok şükür senin nasıl gidiyorrrr
Benim de iyi çok şükür canım biraz enfeksiyon çıktı antibiyotik kullanıyorum bi de kırılan dişimi çektirdim bu hamileliğim biraz tuhaf geçiyor bakalım Allah bebişlermizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Sen gönlünü ferah tut Allah kötü planların habercisidir. Bırak eşin kendisi görsün o zaten çocuğa foxlanmış bence umarım tez zamanda bi çocuğun olur o zaman bi çok şey değişicek emin ol
Sığınağım Rabbim ama inan yorgun bitkin caresiz hissediyorum cok üzgünüm... Esim niyetini hep iyi tutar kötülük görsede o kadin neler yaptı hala cocuk için konuşuyor düzgünce sen düşün canim gormez esim körlük yapiyor bildiği halde.. Bilmiyorum olur mu bilmiyorum değişir mi.. inan evliliğinden hayirsiz belki yurumucek ondan olmuyordur diye dusuncelere daldigim zaman hoca birine istihareye yatırdım sen düşün çünkü artik ne düşüneceğimi sasmistim aralik ayinda istihare hayirli cikmis cok güzel yesillik görmüş ve bir evin önünde tomurcuklu gül görmüş hoca. Bana dediki gül tomurcuklu acmaya yakin kalbini bozma cok güzel günler seni bekliyor dedi cok güzeldi yeşillik dedi. Esimle evlendigimden beri ailesi sorun olup durdugundan belki Rabbim hayrimizi istiyordur diye yaptirdim. Icim çünkü hic rahat değildi. Zaten olmuyor diye üzülürken birde yasadiklarim cok üzdü inanir misin evlendigimden beri her ay göz yasim dinmez illa dökülür yorgunum ama Rabbim hatrina sabrediyorum yine şükrediyorum 1 aydir esim eskisine oranla degisti bilmiyorum canim cok aciyor

Buhünde yapsana ovulasyon

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…