Canim evlendiğimden beri zaten esimin ailesi sorunumuz baska birsey değil. Ve yengesine gelince kadin esimin cocuklara düşkünlüğünü kullaniyor ve ilgilendirtmeye calisiyor benimde cocugum yok tabi buda ona sans doğuruyor gibi görüyor. Esim sadece cocugunu koyduğunda yaziyor biliyorum tamam yazmasina birsey dedigim zamanlar sorunlu beni gördüğü icin bir daha birsey demedim amabu sefer sabahin vaktinde 2 kez arama olunca sasirdim. Esime dedim oda ilgi bekledigini inkar etmedi zaten yaziyorum ya cocugu koyunca diye belirtti zaten cocuk 7 yasinda ona ragmen ilgilenmesi icin abartıyor iste..hatta sonrasında esim hediye alalim mi dedi sen bilirsin dedim gectim çünkü ne desem ailesi hakkinda bu yengesi de olsa birsey dedigim an suçlu bir sekilde oluyorum ve kavga oluyor o yuzden bende kendime odaklandim artik ondan dolayida bu durumu fazla abartmadim. Kafam cok karisik saglikli dusunemiyorum artik cocuk hasreti bir ayri birde bunlar cok üzgünüm cokAçıkçası ben böyle şeyleri çok uygun bulmuyorum, eşin ailesine düşkün olabilir ama bu yengesiyle sürekli görüşeceği anlamına gelmemeli. Anladigim kadarıyla sen zaten bu durumu esinle konusmussun ama o da sorun gibi yaklaşmamış. Ama yengenin kıskançlığı çok barız belli. Eşine diğer zamanlarda niye aradığını ne konuştuğunu soruyormusun? Ne diyor? Acaba eşinin abisinin böyle birseyden haberi var mi? Eşinle bir daha konuşsan mesela her mesaja cevap vermese her telefonu açmasa. En azından belki biraz yüz bulamayıp bu kadar yapismaz. Ben suphe ile yaklasirdim olaya mutlaka ama esin telefonu serbest bırakıyor ve arama geçmişleri yada mesajları silmiyorsa en azından eşinden yana için rahat olabilir ama yengenin yaptığı bence hic dogru degil.
Bir tane yengesi var canim o yüzden bu kadini da ailecek simartmislar esim zaten ayri simartmis cunku cocuguna herkesin anlatisina gore baya duskunmus mus esim ve kadin dedigin gibi takinti yapmis benide zaten hic istemedi ki Rabbim hep görmeme vesile oldu. Bunda utanma yok esime hosgeldin derken bile öper kizlar nasil merabalasirsa öyle canim cok sikkin zaten cocuk yönünden icim buruk birde bunlar bilmiyorum sanki bir cikmaz içindeyimYenge de hangi insan sabahin korunde kaynini arar ya ? Abartmiyorsun gayet haklisin bence . Illaki yazmak zorunda degil esin her gördüğü resime deli mi ne takinti yapmis resmen rezil kadin ya .. kirmak istemem ama yanlis anlamazsan esin digrr yegenlerine de yorum yaziyor mu her paylastiklarinda yoksa sadece buna mi yaziyor ? Uyuz oldum ben de bu eltine ne bu samimiyet . Benim eltim esimle beraber buyumusler ama hicte oylr yakinlik sergilemez . Yani esim ondan kucuk oldugu halde cekinir esimden utanır. Ama senin eltinde buyuk sorun var kuzum dikkat et o bir yilan olabilir
Bende ümitliyim valla fos çıkmaz inşallahben düzenli kullanıyorum yemekten önce balamallah insallah sanada vesile kılmıstır
İnsallah bebek vardırda 9ay boyunca regl gelmez cicegim bir senden birdeZekta dan cok ümitliyim cok yıprandınız hemen olsun pazartesi güzel haberlerinizi bekliyorummmm
O ne öyle ya kesinlikle abartmıyosun ben iyi niyetli bulmıyorum eltini eşin de bi yandan haklı kimse abisinin eşine bu yakıştırmayı yapamaz senin elti sıkıntı bence sen eşinle konuş cevap vermesinHayırlı sabahlar kızlar. Sizlere birsey anlatmak istiyorum icim doldu sizler geldiniz aklima.. esimin yengesi yani eltim sürekli çocuğunu koyup esimdende ilgi bekliyor. Kendisi 7 senelik evli çocuğu 7 yasinda ve esim zaten anlatmistim daha oncede esim ailesine düşkün ben bir yana onlar bir yana diye.. iste yengesi yine çocuğunun fotoğrafını paylaşıyor gece ve ben görmüştüm eşim uyuyordu. Sonra esimi bu sabah 6.58 de yani esimin genelde hafta ici calistigi yani evde olmadıği saat araliginda ariyor ve halbuki esim hafta sonu 8 de ise gidiyor yani kisacasi gece o fotoğrafı göreni esim sanıyor ve esim de çocuğunu koydugu zaman birseyler yaziyor buda alismis esimden ilgi görmeye ve gece goren benim tabi o bilmediginden esim diye dusundugunden sabah 2 kere esimi aramis biz uyurken sabahin körü bir insan neden arar. Hemde esimin normalde evde olmadigi zaman ama hafta sonu haric. Eltim beni hiç-bir zaman kabullenmedi zaten Rabbim tarafindan gördüklerim de ayri inanin hep iyi niyetle yanastim halada oyle fakat nisanimda daha beni istemedigini acikca gordum. Sonra kardesi bunun telefona mesaj atıyor o bana telefonundan birsey göstermek amacli verdiginde Rabbim tarafindan telefon elindeyken benim ismim ve kardeşin den benim hakkimda dedikodu abla sen Nur dan daha genc gösteriyorsun o an ayri bi şok olmustum. Kisaca bu kadin beni zaten istemiyordu bunuda genelde belli etti. Esime bu konularla ilgili birsey dedim mi suçlu oluyorum ona anlatamiyorum zaten artik anlatmaktan anlasilmaya calismaktanda yorulduğum icin artik kendime odaklandim fakat bu sabah böyle bir durumla karşılaştım. Sizce ben mi abartıyorum diyeceksiniz esine soyle oda yaziyorum ya cocugunu koyunca dedi ondandir dedi. Ben mi abartiyorum yoksa normal bir durum mu. Normal durum olarak göremiyorum çünkü esimin cocuklara zaafini sulalesi biliyor ve bizim yok ya ne zaman evlendik yengesi sürekli cocugunu paylaşır oldu.. içim acıyor inanin o yüzden sizlere yazmak istedim. Sizler burada gercek dostum dediklerimden daha iyi niyetlisiniz Allah razi olsun..
Canim inan evlendigimden beri bu konulardan dolayi kac tartistim ama bende usandım anlasilmamaktan.. Esim koyduğunda çocuğunu yazıyor oda bile bile zaten evlendigimden beri cocugunu koyar illa ve esim yazar. Ama bu sefer bu arama konusuna su acidan iskillendim esim hafta ici 7 bucukta evden cikmis olur yani o kadin aradiginda evde olmamasi gerekir diye mi dusundu ne dusundu bilmiyorum artik ve bunu gece koymuştu gece ben bakiyordum esimin telefonuna ve o esim sandiysa bile niye yazmadi ki diye ici icini yedi diye düşündüm acikcasi sabah noye ariyor baska ne amac anlamıyorum bende ise esimin abisinin numarasi dahi yoktur sen dusun. Çocuğunu çocuğum yok diye mi koz yapıyor anlamıyorum isteristemez dusunuyorum boyle cunku esimde çocuklara duskun biliyorum cok karisik kafamO ne öyle ya kesinlikle abartmıyosun ben iyi niyetli bulmıyorum eltini eşin de bi yandan haklı kimse abisinin eşine bu yakıştırmayı yapamaz senin elti sıkıntı bence sen eşinle konuş cevap vermesin
Canım benim üzme kendini hiç eşine güven sen yeter o anca saçma sapan işler yapar amacının ne olduğunu anlayabilmiş değilim.. sen kendini stres yapma eltin boş bi heves içinde sanırımCanim inan evlendigimden beri bu konulardan dolayi kac tartistim ama bende usandım anlasilmamaktan.. Esim koyduğunda çocuğunu yazıyor oda bile bile zaten evlendigimden beri cocugunu koyar illa ve esim yazar. Ama bu sefer bu arama konusuna su acidan iskillendim esim hafta ici 7 bucukta evden cikmis olur yani o kadin aradiginda evde olmamasi gerekir diye mi dusundu ne dusundu bilmiyorum artik ve bunu gece koymuştu gece ben bakiyordum esimin telefonuna ve o esim sandiysa bile niye yazmadi ki diye ici icini yedi diye düşündüm acikcasi sabah noye ariyor baska ne amac anlamıyorum bende ise esimin abisinin numarasi dahi yoktur sen dusun. Çocuğunu çocuğum yok diye mi koz yapıyor anlamıyorum isteristemez dusunuyorum boyle cunku esimde çocuklara duskun biliyorum cok karisik kafam
31 ocakta oldum canim yeni bat 25 şubat
Aynı canım bizde valla yaUyumuşum canım iyiyim günaydın seni sormalı
Hamişlik nasıl gidiyor bakimAynı canım bizde valla ya☺
İyi valla canım ya çok şükür senin nasıl gidiyorrrrHamişlik nasıl gidiyor bakim
Bam telinden vuruyor işte vicdansız. Ve o saatte aramak da ayrı dengesizlikHayırlı sabahlar kızlar. Sizlere birsey anlatmak istiyorum icim doldu sizler geldiniz aklima.. esimin yengesi yani eltim sürekli çocuğunu koyup esimdende ilgi bekliyor. Kendisi 7 senelik evli çocuğu 7 yasinda ve esim zaten anlatmistim daha oncede esim ailesine düşkün ben bir yana onlar bir yana diye.. iste yengesi yine çocuğunun fotoğrafını paylaşıyor gece ve ben görmüştüm eşim uyuyordu. Sonra esimi bu sabah 6.58 de yani esimin genelde hafta ici calistigi yani evde olmadıği saat araliginda ariyor ve halbuki esim hafta sonu 8 de ise gidiyor yani kisacasi gece o fotoğrafı göreni esim sanıyor ve esim de çocuğunu koydugu zaman birseyler yaziyor buda alismis esimden ilgi görmeye ve gece goren benim tabi o bilmediginden esim diye dusundugunden sabah 2 kere esimi aramis biz uyurken sabahin körü bir insan neden arar. Hemde esimin normalde evde olmadigi zaman ama hafta sonu haric. Eltim beni hiç-bir zaman kabullenmedi zaten Rabbim tarafindan gördüklerim de ayri inanin hep iyi niyetle yanastim halada oyle fakat nisanimda daha beni istemedigini acikca gordum. Sonra kardesi bunun telefona mesaj atıyor o bana telefonundan birsey göstermek amacli verdiginde Rabbim tarafindan telefon elindeyken benim ismim ve kardeşin den benim hakkimda dedikodu abla sen Nur dan daha genc gösteriyorsun o an ayri bi şok olmustum. Kisaca bu kadin beni zaten istemiyordu bunuda genelde belli etti. Esime bu konularla ilgili birsey dedim mi suçlu oluyorum ona anlatamiyorum zaten artik anlatmaktan anlasilmaya calismaktanda yorulduğum icin artik kendime odaklandim fakat bu sabah böyle bir durumla karşılaştım. Sizce ben mi abartıyorum diyeceksiniz esine soyle oda yaziyorum ya cocugunu koyunca dedi ondandir dedi. Ben mi abartiyorum yoksa normal bir durum mu. Normal durum olarak göremiyorum çünkü esimin cocuklara zaafini sulalesi biliyor ve bizim yok ya ne zaman evlendik yengesi sürekli cocugunu paylaşır oldu.. içim acıyor inanin o yüzden sizlere yazmak istedim. Sizler burada gercek dostum dediklerimden daha iyi niyetlisiniz Allah razi olsun..
Zekta canım ben adet olmadan dün ovu yaptım tamamen silikti bu günde adet oldum zaten.sen çok yüksek ihtimal hamilesin inşallah kuzum bu ay güzel haber ver bize önümüzdeki aya da beni ve burada bekleyen herkes inşallahA Antoryum123 kuzuum bi ovulasyon yapsana varsa
Kuzuum hayırlısı olsun inşallah senin için inşallah bu son adetindir bebekten önceZekta canım ben adet olmadan dün ovu yaptım tamamen silikti bu günde adet oldum zaten.sen çok yüksek ihtimal hamilesin inşallah kuzum bu ay güzel haber ver bize önümüzdeki aya da beni ve burada bekleyen herkes inşallah
Bilmiyorum derdi ne sadece tek bildiğim beni istemiyor olmasiydi. Esimde onu korur gibi davrandikca üzülüyorum ben ilgi istiyor dememi red etmedi esim üstüne çocuğuna hediye alalim mi dedi bilmiyorum ağlamaktan bitkin oldum yorgunum zaten icim hasretle yaniyorCanım benim üzme kendini hiç eşine güven sen yeter o anca saçma sapan işler yapar amacının ne olduğunu anlayabilmiş değilim.. sen kendini stres yapma eltin boş bi heves içinde sanırım
Aynen oyle yapiyor o saatte arama nedeni esim haftaici o saatte iste olur ama hafta sonu evde bana aklinca biz hafta ici konuşuyoruz bu saatte der gibi ariyor yada ilgileniyor benle der gibi sanki bilerek ki zaten öyle bilmiyorum.. Ben eşim icin daha 1 aydir ailesi gibiyim canim onda öncesi siradan biriydim sanki bilmiyorum sağlıklı düşünemiyorum ailemin yanina gidecem 2 gun dedim bu sefer esim sinir oldu bana iyi 1 hafta gelme dedi bilmiyorum cok üzgünümBam telinden vuruyor işte vicdansız. Ve o saatte aramak da ayrı dengesizlikyani ailesine düşkün olmak ayrı bir şey ama sen de onun ailesisin!
Sen gönlünü ferah tut Allah kötü planların habercisidir. Bırak eşin kendisi görsün o zaten çocuğa foxlanmış bence umarım tez zamanda bi çocuğun olur o zaman bi çok şey değişicek emin olBilmiyorum derdi ne sadece tek bildiğim beni istemiyor olmasiydi. Esimde onu korur gibi davrandikca üzülüyorum ben ilgi istiyor dememi red etmedi esim üstüne çocuğuna hediye alalim mi dedi bilmiyorum ağlamaktan bitkin oldum yorgunum zaten icim hasretle yaniyor
Benim de iyi çok şükür canım biraz enfeksiyon çıktı antibiyotik kullanıyorum bi de kırılan dişimi çektirdim bu hamileliğim biraz tuhaf geçiyor bakalım Allah bebişlermizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinİyi valla canım ya çok şükür senin nasıl gidiyorrrr
Sığınağım Rabbim ama inan yorgun bitkin caresiz hissediyorum cok üzgünüm... Esim niyetini hep iyi tutar kötülük görsede o kadin neler yaptı hala cocuk için konuşuyor düzgünce sen düşün canim gormez esim körlük yapiyor bildiği halde.. Bilmiyorum olur mu bilmiyorum değişir mi.. inan evliliğinden hayirsiz belki yurumucek ondan olmuyordur diye dusuncelere daldigim zaman hoca birine istihareye yatırdım sen düşün çünkü artik ne düşüneceğimi sasmistim aralik ayinda istihare hayirli cikmis cok güzel yesillik görmüş ve bir evin önünde tomurcuklu gül görmüş hoca. Bana dediki gül tomurcuklu acmaya yakin kalbini bozma cok güzel günler seni bekliyor dedi cok güzeldi yeşillik dedi. Esimle evlendigimden beri ailesi sorun olup durdugundan belki Rabbim hayrimizi istiyordur diye yaptirdim. Icim çünkü hic rahat değildi. Zaten olmuyor diye üzülürken birde yasadiklarim cok üzdü inanir misin evlendigimden beri her ay göz yasim dinmez illa dökülür yorgunum ama Rabbim hatrina sabrediyorum yine şükrediyorum 1 aydir esim eskisine oranla degisti bilmiyorum canim cok aciyorSen gönlünü ferah tut Allah kötü planların habercisidir. Bırak eşin kendisi görsün o zaten çocuğa foxlanmış bence umarım tez zamanda bi çocuğun olur o zaman bi çok şey değişicek emin ol
Buhünde yapsana ovulasyonKuzuum hayırlısı olsun inşallah senin için inşallah bu son adetindir bebekten önceah canım benim inşallah öyledir ya inşallah hepimize nasip etsin Rabbim ben hala diyorum acaba yumurtlicakmıyımda ondan öyle çıktı Beklentimi düşürüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?