Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Öylemi canım geçmiş olsun enfeksiyonu sen mi farkettin doktorunmu peki

Kadının amaci belli bence kiskanclik yaratmak

Kadının amaci belli bence kiskanclik yaratmak
Kayinvalidemi aradim onlari sordum ne yapiyorlar gibisinden canim sonra sabah aramis olduğunu dile getirdim. Oda uyuyorlar falan dedi neyse. Arayan kim esimin abisi mi yengesi mi bilmiyorum orasini Rabbim biliyor ama ben kayinvalidemi aradıktan sonra esimi babasi ariyor. Benim esimin abisi bayadır calismiyor ve babasi karsiliyor herseylerini neyse babasi demis abine git calis suyunu elektrigini kendin öde dedim diye eger seni ararsa öde derse ödemiyorsun demis bozusuruz demis. Esim beni aradi anlatti olayi tabi ne kadar gerçek bir olay bilmiyorum ben aradim diye sordum diye mi böyle birsey uydurdular bilmiyorum esimin ailesine inanmıyorum çünkü iki yüzlü insanlar o yüzden. Durum suan abisi aramis gibi bilmiyorum artik Rabbim büyük her kimse arayaj eden kim ne yapmaya calisiyorsa kendine donsun diyorum. Sizlerdende Allah razi olsun derdimi yandim dinlediniz. Etiket gibi seyi bilmiyorim ama cevap veren zekta, melodininsesi sosmovida ❤

Çok can sıkıcı bir durum yani inşallah sizin bebeginiz olur ve bu sorunlar biter. Esin bana iyi niyetli gibi geldi, sonuçta yeğeni sevebilir düşkün olabilir ama annesinin böyle bir beklentide olması hoş ve normal değil. Bence senin düşüncende bir sorun yok sonuçta seni huzursuz eden birşeylerin olduğu çok belli ki böyle düşünüyorsun. Normalde bu durumu cozucek tek kişi eşin ama o da çok yanaşmıyorsa yapicak bişey yok malesef

İnşallah kuzum benim iyi düzenli kullanmana sevindim bu ay seni merak ediyorum bebeğim

Bende nedense iyi düşünemedim hiç normal degil

Çocugun doğum günü mu?? Niye hediye almak istedi esin ??? Birde sen ne kadarlık evlisin, evliliğin ilk yıllarında bazen böyle şeyler oluyor ama zamanla aşılıyor. Eşine ailesinden kopmak zor gelebilir ilk başlarda.

Anladım canım benimde arada kasıgım arıyo bende mi idrsr versem acaba ki
Ama benim kasığım ağrımıyordu idrarda yanma yoktu koku yoktu yani neden çıktı anlamadım istersen bi ver için rahat etsin sağlık ocağında hemşire bana hamilelerin aylık kan idrar tahlili yaptırmaları gerek dedi ama ben kızımda hiç vermedim iki defa vermişimdir toplamda ve hiçbir şey de yoktu bunda her şey çıktı kan sulandırıcı da kullanıyorum mesela aman sağlıkla gelsinler

Ah kıyamam kuzum rabbim hüznünü mutluluğa çevirsin unutma ki her gecenin sabahı var sabret mükâfatını çok güzel alıcağına inanıyorum Rabbim yardımcın olsun

Insan ister istemez korkuyor ama inşallah çok güzel olacak kuzum Allah'ın izniyle.Ne zaman gitceksin doktora falan

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…