- 3 Temmuz 2019
- 7.220
- 8.435
- 118
- 29
Öylemi canım geçmiş olsun enfeksiyonu sen mi farkettin doktorunmu pekiBenim de iyi çok şükür canım biraz enfeksiyon çıktı antibiyotik kullanıyorum bi de kırılan dişimi çektirdim bu hamileliğim biraz tuhaf geçiyor bakalım Allah bebişlermizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Kadının amaci belli bence kiskanclik yaratmakBir tane yengesi var canim o yüzden bu kadini da ailecek simartmislar esim zaten ayri simartmis cunku cocuguna herkesin anlatisina gore baya duskunmus mus esim ve kadin dedigin gibi takinti yapmis benide zaten hic istemedi ki Rabbim hep görmeme vesile oldu. Bunda utanma yok esime hosgeldin derken bile öper kizlar nasil merabalasirsa öyle canim cok sikkin zaten cocuk yönünden icim buruk birde bunlar bilmiyorum sanki bir cikmaz içindeyim
Sağol canım sağlık ocağında kan ve idrar tahlili istediler idrarda ve kanda çıktı doktorum da antibiyotik yazdıÖylemi canım geçmiş olsun enfeksiyonu sen mi farkettin doktorunmu peki
Kayinvalidemi aradim onlari sordum ne yapiyorlar gibisinden canim sonra sabah aramis olduğunu dile getirdim. Oda uyuyorlar falan dedi neyse. Arayan kim esimin abisi mi yengesi mi bilmiyorum orasini Rabbim biliyor ama ben kayinvalidemi aradıktan sonra esimi babasi ariyor. Benim esimin abisi bayadır calismiyor ve babasi karsiliyor herseylerini neyse babasi demis abine git calis suyunu elektrigini kendin öde dedim diye eger seni ararsa öde derse ödemiyorsun demis bozusuruz demis. Esim beni aradi anlatti olayi tabi ne kadar gerçek bir olay bilmiyorum ben aradim diye sordum diye mi böyle birsey uydurdular bilmiyorum esimin ailesine inanmıyorum çünkü iki yüzlü insanlar o yüzden. Durum suan abisi aramis gibi bilmiyorum artik Rabbim büyük her kimse arayaj eden kim ne yapmaya calisiyorsa kendine donsun diyorum. Sizlerdende Allah razi olsun derdimi yandim dinlediniz. Etiket gibi seyi bilmiyorim ama cevap veren zekta, melodininsesi sosmovida ❤Kadının amaci belli bence kiskanclik yaratmak
Çok can sıkıcı bir durum yani inşallah sizin bebeginiz olur ve bu sorunlar biter. Esin bana iyi niyetli gibi geldi, sonuçta yeğeni sevebilir düşkün olabilir ama annesinin böyle bir beklentide olması hoş ve normal değil. Bence senin düşüncende bir sorun yok sonuçta seni huzursuz eden birşeylerin olduğu çok belli ki böyle düşünüyorsun. Normalde bu durumu cozucek tek kişi eşin ama o da çok yanaşmıyorsa yapicak bişey yok malesefCanim evlendiğimden beri zaten esimin ailesi sorunumuz baska birsey değil. Ve yengesine gelince kadin esimin cocuklara düşkünlüğünü kullaniyor ve ilgilendirtmeye calisiyor benimde cocugum yok tabi buda ona sans doğuruyor gibi görüyor. Esim sadece cocugunu koyduğunda yaziyor biliyorum tamam yazmasina birsey dedigim zamanlar sorunlu beni gördüğü icin bir daha birsey demedim amabu sefer sabahin vaktinde 2 kez arama olunca sasirdim. Esime dedim oda ilgi bekledigini inkar etmedi zaten yaziyorum ya cocugu koyunca diye belirtti zaten cocuk 7 yasinda ona ragmen ilgilenmesi icin abartıyor iste..hatta sonrasında esim hediye alalim mi dedi sen bilirsin dedim gectim çünkü ne desem ailesi hakkinda bu yengesi de olsa birsey dedigim an suçlu bir sekilde oluyorum ve kavga oluyor o yuzden bende kendime odaklandim artik ondan dolayida bu durumu fazla abartmadim. Kafam cok karisik saglikli dusunemiyorum artik cocuk hasreti bir ayri birde bunlar cok üzgünüm cok
İnşallah kuzum benim iyi düzenli kullanmana sevindim bu ay seni merak ediyorum bebeğimben düzenli kullanıyorum yemekten önce balamallah insallah sanada vesile kılmıstır
İnsallah bebek vardırda 9ay boyunca regl gelmez cicegim bir senden birdeZekta dan cok ümitliyim cok yıprandınız hemen olsun pazartesi güzel haberlerinizi bekliyorummmm
Yok ki yavrucuğum yarında olmazsam yaparım bugün gelir diye düşünüyorum öyle bi hisse kapıldım ama yarın kesin yaparımA Antoryum123 kuzuum bi ovulasyon yapsana varsa
Amin canım benim inşallahInsaAllah bebiş yoksa da tez gelsin hastalığın ve günlerini Rabbim hayırlı kilip saglikla hayırlı evlat versin canim benim♥ Allah razı olsun.
Bende nedense iyi düşünemedim hiç normal degilYenge de hangi insan sabahin korunde kaynini arar ya ? Abartmiyorsun gayet haklisin bence . Illaki yazmak zorunda degil esin her gördüğü resime deli mi ne takinti yapmis resmen rezil kadin ya .. kirmak istemem ama yanlis anlamazsan esin digrr yegenlerine de yorum yaziyor mu her paylastiklarinda yoksa sadece buna mi yaziyor ? Uyuz oldum ben de bu eltine ne bu samimiyet . Benim eltim esimle beraber buyumusler ama hicte oylr yakinlik sergilemez . Yani esim ondan kucuk oldugu halde cekinir esimden utanır. Ama senin eltinde buyuk sorun var kuzum dikkat et o bir yilan olabilir
Çocugun doğum günü mu?? Niye hediye almak istedi esin ??? Birde sen ne kadarlık evlisin, evliliğin ilk yıllarında bazen böyle şeyler oluyor ama zamanla aşılıyor. Eşine ailesinden kopmak zor gelebilir ilk başlarda.Bilmiyorum derdi ne sadece tek bildiğim beni istemiyor olmasiydi. Esimde onu korur gibi davrandikca üzülüyorum ben ilgi istiyor dememi red etmedi esim üstüne çocuğuna hediye alalim mi dedi bilmiyorum ağlamaktan bitkin oldum yorgunum zaten icim hasretle yaniyor
Anladım canım benimde arada kasıgım arıyo bende mi idrsr versem acaba kiSağol canım sağlık ocağında kan ve idrar tahlili istediler idrarda ve kanda çıktı doktorum da antibiyotik yazdı
Düzenledim cicegim hayırlısı böyleymis31 ocakta oldum canim yeni bat 25 şubat
İnsallah kavusuruz bu ay böceklerimize cicegimİnşallah kuzum benim iyi düzenli kullanmana sevindim bu ay seni merak ediyorum bebeğim
Ama benim kasığım ağrımıyordu idrarda yanma yoktu koku yoktu yani neden çıktı anlamadım istersen bi ver için rahat etsin sağlık ocağında hemşire bana hamilelerin aylık kan idrar tahlili yaptırmaları gerek dedi ama ben kızımda hiç vermedim iki defa vermişimdir toplamda ve hiçbir şey de yoktu bunda her şey çıktı kan sulandırıcı da kullanıyorum mesela aman sağlıkla gelsinlerAnladım canım benimde arada kasıgım arıyo bende mi idrsr versem acaba ki
Ah kıyamam kuzum rabbim hüznünü mutluluğa çevirsin unutma ki her gecenin sabahı var sabret mükâfatını çok güzel alıcağına inanıyorum Rabbim yardımcın olsunSığınağım Rabbim ama inan yorgun bitkin caresiz hissediyorum cok üzgünüm... Esim niyetini hep iyi tutar kötülük görsede o kadin neler yaptı hala cocuk için konuşuyor düzgünce sen düşün canim gormez esim körlük yapiyor bildiği halde.. Bilmiyorum olur mu bilmiyorum değişir mi.. inan evliliğinden hayirsiz belki yurumucek ondan olmuyordur diye dusuncelere daldigim zaman hoca birine istihareye yatırdım sen düşün çünkü artik ne düşüneceğimi sasmistim aralik ayinda istihare hayirli cikmis cok güzel yesillik görmüş ve bir evin önünde tomurcuklu gül görmüş hoca. Bana dediki gül tomurcuklu acmaya yakin kalbini bozma cok güzel günler seni bekliyor dedi cok güzeldi yeşillik dedi. Esimle evlendigimden beri ailesi sorun olup durdugundan belki Rabbim hayrimizi istiyordur diye yaptirdim. Icim çünkü hic rahat değildi. Zaten olmuyor diye üzülürken birde yasadiklarim cok üzdü inanir misin evlendigimden beri her ay göz yasim dinmez illa dökülür yorgunum ama Rabbim hatrina sabrediyorum yine şükrediyorum 1 aydir esim eskisine oranla degisti bilmiyorum canim cok aciyor
Evde değilim kuzumm gidince yaparım :)Buhünde yapsana ovulasyon
Tamam canım hislerin ne yönde peki :)Yok ki yavrucuğum yarında olmazsam yaparım bugün gelir diye düşünüyorum öyle bi hisse kapıldım ama yarın kesin yaparım
Insan ister istemez korkuyor ama inşallah çok güzel olacak kuzum Allah'ın izniyle.Ne zaman gitceksin doktora falanKuzuum hayırlısı olsun inşallah senin için inşallah bu son adetindir bebekten önceah canım benim inşallah öyledir ya inşallah hepimize nasip etsin Rabbim ben hala diyorum acaba yumurtlicakmıyımda ondan öyle çıktı Beklentimi düşürüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?