Kuzum eğer adet olmazsam cuma günü giderim heralde hangi doktora gidiceğimide bilmiyorum bakalım bu hafta ayarlicam hamileysemde değilsemde bi giderim heraldeInsan ister istemez korkuyor ama inşallah çok güzel olacak kuzum Allah'ın izniyle.Ne zaman gitceksin doktora falan
Ovvv misss
Bu havada temizlik
Çıkın cikin gezin kizlar hava bahar havasi gibi . Millet piknik yapio resmenOvvv misss
Kolay gelee bacm.Bu havada temizlik
Uzaklaşmak bir şeyi çözmek daha da soğukluk girer aranıza. Oturup nasıl hissettiğini ve üzüntülerini anlatmalisij canım benimAynen oyle yapiyor o saatte arama nedeni esim haftaici o saatte iste olur ama hafta sonu evde bana aklinca biz hafta ici konuşuyoruz bu saatte der gibi ariyor yada ilgileniyor benle der gibi sanki bilerek ki zaten öyle bilmiyorum.. Ben eşim icin daha 1 aydir ailesi gibiyim canim onda öncesi siradan biriydim sanki bilmiyorum sağlıklı düşünemiyorum ailemin yanina gidecem 2 gun dedim bu sefer esim sinir oldu bana iyi 1 hafta gelme dedi bilmiyorum cok üzgünüm
Oh. Ne güzel biz burda kışı yaşıyoruz
Allah razı olsun derdimi dinlediginiz icin canimÇok can sıkıcı bir durum yani inşallah sizin bebeginiz olur ve bu sorunlar biter. Esin bana iyi niyetli gibi geldi, sonuçta yeğeni sevebilir düşkün olabilir ama annesinin böyle bir beklentide olması hoş ve normal değil. Bence senin düşüncende bir sorun yok sonuçta seni huzursuz eden birşeylerin olduğu çok belli ki böyle düşünüyorsun. Normalde bu durumu cozucek tek kişi eşin ama o da çok yanaşmıyorsa yapicak bişey yok malesef
Doğum günü falan değil çocuğu sevindirmek en güzeli diyerek. Esim iyi niyetli bir insan bunu biliyorum zaten iyi tararini bilmesem yaninda duramazdim sanirim.. Nisan da 1 sene dolacak canim benim aynen dediğin çok doğru gecen Araliga kadar esim bir türlü ben neyim ailesi mi yoksa hala yabanci mi oturtamamisti ama Elhamdülillah 1 aydir birşeylerin cabasinda hissettirme gayretinde.. Baslarda gerçekten bu olaylar fazla oluyor yani bizde oldu. Rabbim kimseye yasatmasin herkesin evine yuvasına huzur iki cihan saadeti nasip etsin insaAllahÇocugun doğum günü mu?? Niye hediye almak istedi esin ??? Birde sen ne kadarlık evlisin, evliliğin ilk yıllarında bazen böyle şeyler oluyor ama zamanla aşılıyor. Eşine ailesinden kopmak zor gelebilir ilk başlarda.
Allah razı olsun canim benim sabirdayim insaAllah bekliyorum insaAllah o güzellikler benide bulurAh kıyamam kuzum rabbim hüznünü mutluluğa çevirsin unutma ki her gecenin sabahı var sabret mükâfatını çok güzel alıcağına inanıyorum Rabbim yardımcın olsun
Allah razı olsun canim benim derdimi dinledin. Ne kadar sagliksiz düşünsemde gitmedim vazgectim zaten dedigin gibi olabilecegini dusundum canim Allah razi olsunUzaklaşmak bir şeyi çözmek daha da soğukluk girer aranıza. Oturup nasıl hissettiğini ve üzüntülerini anlatmalisij canım benim
Canim sanki daha pik olmamis gibi ben ilk başladığım zaman ovu testine benimde böyle olmustu ama gercek piki boyle seninde oldu sandigin zamanlarda bende oyle sandigim zamanın üstünden tam 12 gun sonrası görmüştüm tam piki ama belki senin böyle oluyordur bilmiyorum. Sadece bende bir ara bu sekilde gördüğümden bilgi amacli yazayim dedim sen test yapmaya devam et bence her ihtimale karşı ayrica kimisinde yum catlayinca belirti olabiliyor benim mesela catladiginda göğüsüm hassaslasiyor o gün ve hastalana kadar geçmiyor gibi bende bu testler sayesinde kendi vücudumu tanimaya calistim sende bak bi isaret vardir illlaki mesela birde yum haftasına girdigimde bi yanmamsi birsey de oluyor rahmim sanki cok hassasmis gibi yani akintimdan da bir kac gun sonra pik oluyor bunlar gibi seyler vardır incele kendiniYa kızlar baksanıza 20.günde lh boyle cıktı sımdı bu silikleşiyor mu pik hala devam mı catlamadımı ya bugun daha silik olması gerekmezmiydi
İnşallah bitanem Demir attık burayaİnsallah kavusuruz bu ay böceklerimize cicegim
Adet olacağım yönünde balım eğer hamileysem yumurtalama günü Fasa fiso hastalanmıştım alakasız 2 gün birliktelik oldu o yüzden umudum yokTamam canım hislerin ne yönde peki :)
Haklısın kuzucum ama 28 günde bir adet oluyorum ben yani 8 -9gün var adete daha ne kadar gecıkebilir ki ben hiç cook koyu bi pik gormedim zaten daha oncede yaptıgımda ozamanda agustos ayında yapmıstım eylüldede gebelik ogrendim ama malesef devam etmedi yani 28 günde adet olunca düzenli yumurtlama zamanıda 14-15. Gün olur ya aslında zaten bu resımde gecıkmıs oluyor dahada gecıkme olursa o coook daha tuhaf bi olay olur gibime geliyorCanim sanki daha pik olmamis gibi ben ilk başladığım zaman ovu testine benimde böyle olmustu ama gercek piki boyle seninde oldu sandigin zamanlarda bende oyle sandigim zamanın üstünden tam 12 gun sonrası görmüştüm tam piki ama belki senin böyle oluyordur bilmiyorum. Sadece bende bir ara bu sekilde gördüğümden bilgi amacli yazayim dedim sen test yapmaya devam et bence her ihtimale karşı ayrica kimisinde yum catlayinca belirti olabiliyor benim mesela catladiginda göğüsüm hassaslasiyor o gün ve hastalana kadar geçmiyor gibi bende bu testler sayesinde kendi vücudumu tanimaya calistim sende bak bi isaret vardir illlaki mesela birde yum haftasına girdigimde bi yanmamsi birsey de oluyor rahmim sanki cok hassasmis gibi yani akintimdan da bir kac gun sonra pik oluyor bunlar gibi seyler vardır incele kendini
Tamam kuzumHayırlısı olsun cicegim üzülme ve beni bilgilendirirken lütfen etiketle yada alıntı yap bir yorumumu
Anladım canım basen farkedilmiyor demekki, bende bir ara vericem kesinAma benim kasığım ağrımıyordu idrarda yanma yoktu koku yoktu yani neden çıktı anlamadım istersen bi ver için rahat etsin sağlık ocağında hemşire bana hamilelerin aylık kan idrar tahlili yaptırmaları gerek dedi ama ben kızımda hiç vermedim iki defa vermişimdir toplamda ve hiçbir şey de yoktu bunda her şey çıktı kan sulandırıcı da kullanıyorum mesela aman sağlıkla gelsinler
Burası neresi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?