- 3 Temmuz 2019
- 7.220
- 8.435
- 118
- 29
Çıkamadık bugun malesef ama hava güzel keşke bahar gelse artıkÇıkın cikin gezin kizlar hava bahar havasi gibi . Millet piknik yapio resmen
Kolay gelee bacm.
Hadi bakalım kuzum inşallah güzel haberler alırsınAdet olacağım yönünde balım eğer hamileysem yumurtalama günü Fasa fiso hastalanmıştım alakasız 2 gün birliktelik oldu o yüzden umudum yok
Eki Görüntüle 2583944
Napionuz genc
hakikatten agustosta bir sene dolacak herkesi dogurtacazİnşallah bitanem Demir attık buraya
İnşallah bebeğim sen ne yaptınHadi bakalım kuzum inşallah güzel haberler alırsın
He ya az kişi kaldık Ağustos’tan beri ben hiç hamile kalacağımı düşünmüyorum nedensehakikatten agustosta bir sene dolacak herkesi dogurtacaz
Bende pazartesi günü bat günümdü ama olmadım salı test yaptım negatif çıktı bakalım bekliyorum işte öyleİnşallah bebeğim sen ne yaptın
Benimde ayni böyle gördüğüm koyuluklardan sonra iste hasta olacagimdir diye umarken bir anda 2 gun oncesi pik oldu hatta kop koyu olunca hamileliği düşünmedim diyemem ama yumurtlamaydi ve böylelikle adetim uzamis oldu ama insaAllah senin yumurtlama olmustur da bu tekrar koyulasma bebek müjdesidir insaAllah Rabbim bu yolda olan bizlere tez zamanda sağlıkla hayirlisiyla salih saliha evlat nasip etsin canim benim ❤Haklısın kuzucum ama 28 günde bir adet oluyorum ben yani 8 -9gün var adete daha ne kadar gecıkebilir ki ben hiç cook koyu bi pik gormedim zaten daha oncede yaptıgımda ozamanda agustos ayında yapmıstım eylüldede gebelik ogrendim ama malesef devam etmedi yani 28 günde adet olunca düzenli yumurtlama zamanıda 14-15. Gün olur ya aslında zaten bu resımde gecıkmıs oluyor dahada gecıkme olursa o coook daha tuhaf bi olay olur gibime geliyor
İnşallah canım lh yapmaya devam ederim ben adet gelene kadar zatenBenimde ayni böyle gördüğüm koyuluklardan sonra iste hasta olacagimdir diye umarken bir anda 2 gun oncesi pik oldu hatta kop koyu olunca hamileliği düşünmedim diyemem ama yumurtlamaydi ve böylelikle adetim uzamis oldu ama insaAllah senin yumurtlama olmustur da bu tekrar koyulasma bebek müjdesidir insaAllah Rabbim bu yolda olan bizlere tez zamanda sağlıkla hayirlisiyla salih saliha evlat nasip etsin canim benim ❤
Aaaaa baya geçmiş yavrum doktora gittin mi peki bu kadar uzun olması neden acabaBende pazartesi günü bat günümdü ama olmadım salı test yaptım negatif çıktı bakalım bekliyorum işte öyle
Bilmiyorumki kuzum bu hafta adet olmazsam testte negatif çıkarsa gidicem doktora bakalımAaaaa baya geçmiş yavrum doktora gittin mi peki bu kadar uzun olması neden acaba
Avcilar sahil. Cok guzldi valla baya kalabliktiBurası neresi
Aynen git yavrum hiç doktora gitmeden nasıl hamile kalıyorlar yaBilmiyorumki kuzum bu hafta adet olmazsam testte negatif çıkarsa gidicem doktora bakalım
Devam et canim benim tabiki ne olur ne olmaz insaAllah bu ay hepimiz mucize haberlerle doldururuz burayiİnşallah canım lh yapmaya devam ederim ben adet gelene kadar zaten
Valla bilmiyorum biz hamile kalsak bile zar zor öğreniyoruzAynen git yavrum hiç doktora gitmeden nasıl hamile kalıyorlar yagerçekten bunun mucize olduğunun daha bi farkındayım
Ay hiç sormaValla bilmiyorum biz hamile kalsak bile zar zor öğreniyoruz
Kız test yapsana sen senin adetin düzenli sanırım belki çıkarAy hiç sorma
Kız nana bu elle gebelik testi nasıl oluyohakikatten agustosta bir sene dolacak herkesi dogurtacaz
Test yok ki eşime yazdım geri sildim sonu hüsran oluyo bugün adet alacağım hissim var yarın olmazsam hemen test alır yaparım kuzumKız test yapsana sen senin adetin düzenli sanırım belki çıkar
Hadi bakalım hayırlısı olsunTest yok ki eşime yazdım geri sildim sonu hüsran oluyo bugün adet alacağım hissim var yarın olmazsam hemen test alır yaparım kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?