Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar gebelik testi yaptım dayanamayıp negatif çıktı böylece kesinleşti artık

Kuzum eğer adet olmazsam cuma günü giderim heralde hangi doktora gidiceğimide bilmiyorum bakalım bu hafta ayarlicam hamileysemde değilsemde bi giderim heralde
Canım ya keşke bir artişi gorseydin kan testinde.2kati artiyorsa Sonra zaten bir süre beklemeye gecerdin kese bebek oluşana kadar

Canım ya keşke bir artişi gorseydin kan testinde.2kati artiyorsa Sonra zaten bir süre beklemeye gecerdin kese bebek oluşana kadar
Kuzum test yaptım negatif kan vermeme gerek kalmadı :)

Nasıl yaaaa. Ovu nasıl öyle çıkar o zaman.ben de yaptım ovu çok silikti
Ay hiç bilmiyorum o niye öyle çıktı işin garibi adet günümde adet ağrısı gibi ağrılarım oldu ama adet olmadım yani kist falanmı var acaba bende

Amin canım inşallah, zaten daha yeni evli sayılırsınız ve eşinin az da olsa gayretini gördüysen bu mutlu edici, bence ona zaman ver, erkeklerin alışkanlıklarını bırakması daha uzun sürüyor çünkü. sen yinede sabırlı ol ama dikkatlide ol, farkettirmeden yine kontrollerini yaparsın her seyi eşine sormadan söylemeden gözlemlersin. Zamanla düzeleceğini dusunuyorum. Eltinin belki kötü bir niyetide olmayabilir çünkü esin yeğenine çok duskunse anne kendisi için değil ama çocuğu için sürekli ilgi bekliyor olabilir alıştığı için, belki en çok esin ilgi gösteriyorsa çocuğa, bunun azalması onu üzmüş olabilir haksizda olsa. Esin iyi niyetli gozukuyor en iyisi bunu aranizda daha cok sorun etmemek, bu sefer o da bu konuda hassaslasmasin, sıradan biseymis gibi olsun. Sen yinede eşinle aranı iyi tut, bol dua et inşallah rahatliycaksin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…