Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben öğrenmiştim valla hem de o ay hamile oldugumu ama dış gebelik dediler hamileliğimi sonlandırdılar. Tekrar istiyorum ama olmuyor

Ben öğrenmiştim valla hem de o ay hamile oldugumu ama dış gebelik dediler hamileliğimi sonlandırdılar. Tekrar istiyorum ama olmuyor
Abimin eşi de dış gebelik yaşamıştı, 9 ay sonra yeniden hamile kaldı, inşallah sende yakın zamanda yeniden kalabilirsin

Allah razı olsun canim benim derdimi dinledin. Ne kadar sagliksiz düşünsemde gitmedim vazgectim zaten dedigin gibi olabilecegini dusundum canim Allah razi olsun
Burda birbirimiz için varız canım ne demek ♥ uzaklaştırma eşini kendinden, nasıl hissettiğini anlat güzel bir dille

Ay hiç bilmiyorum o niye öyle çıktı işin garibi adet günümde adet ağrısı gibi ağrılarım oldu ama adet olmadım yani kist falanmı var acaba bende
Canım adet günümde benim de adet ağrılarim oldu 28. Gün ama olmadım. 30.gun oldum. Kist falan yok bende kaç doktor baktı.hemen öyle düşünme olabiliyor bazen

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…