Böyle iç çamaşırımda görüyorum hep beyaz ıslaklık var bide hiç böyle olmazdıOluyordu benim hala da oluyor ara ara
Ben ilişki bile yasamıyorum parmağımı suan sokamam sanırımSende cicegim
ele yuvarlak kaygan bir et prcası geliyorsa o rahim canlarım adet olabilirsiniz
eger gelen giden birsey yoksa hamile olabilirsiniz
Hamile bir arkadasımızda denesin isterse onun rahmi nasılmıs ama yeni hamisler bir baksın bakalım
Bende daha önce hüç olmıyodu kuzum enfeksiyondan şüpekeniyorum şuan enfeksiyon adeti engellermi acaba ben hamileliği eliyorum en başta@Zektkt gebeliktede gebe olmadan once de vardi beyaz aknti. Onu ele bence
Tam ortasinda kiizzyan kısmındamı var o hissettiğin şey yoksa parmağın gittikçe gittimi ileriye
Yan da değilde alt kısımda kuzumyan kısmındamı var o hissettiğin şey yoksa parmağın gittikçe gittimi ileriye
İnşallah hamişliktendir canım takip et bir süre baklaımBöyle iç çamaşırımda görüyorum hep beyaz ıslaklık var bide hiç böyle olmazdı
Senin tam ortadamı kuzumTam ortasinda kiizzben onceden yapmistm. Elin bisye degiosa adet olcan demek
Gönüllü yeni hamis arıyoruz 6haftalıkAynen hamileler denesin bence
Bende duyunca cok sasırmıstım dustada öyle denk gelince dogruluk payı oldugunu düsünüyorumIlk defa duyuyorum
Balam sen yeni hamile degilsin neredeyse dogurcaksın sen yapma zaten hadi uyu senCooook yorgunum simdi kafayi koydum yastiga ruyalar alemine gecis yapicam. Musait biri varsa o yapsin
Top gibi yuvarlak birseymiydi kayganmıydı rahmin asagıda ozaman adet olabilirsin balam yinede yarın idrar testi yap sen cok sokmamak gerekiyor parmaklarınızı en uzunu hangisiyse onun boyunda sokun yeterBoşluk var sanıyordum bi tuhaf şeyler varama mesela parmağını ne kadar soktuğunda hamile olmadığını anlıyorsun ben yarısı bile girmeden bişey var orda orasımı adet olacağımı gösteriyor
İnşallahİnşallah hamişliktendir canım takip et bir süre baklaım
Sende yeni gebe degilsin zaten tesekkür edeiyoruz ilginiz icinBen ilişki bile yasamıyorum parmağımı suan sokamam sanırım
Benim yanda ben bişey anlamadım bu iştenYan da değilde alt kısımda kuzum
Her Beyaz aknti enfeksiyon var demek deil kizBende daha önce hüç olmıyodu kuzum enfeksiyondan şüpekeniyorum şuan enfeksiyon adeti engellermi acaba ben hamileliği eliyorum en başta
Gönüllü yeni hamis arıyoruz 6haftalık
Bende duyunca cok sasırmıstım dustada öyle denk gelince dogruluk payı oldugunu düsünüyorum
Tamam adet olacaz anlaşıldı
Balam sen yeni hamile degilsin neredeyse dogurcaksın sen yapma zaten hadi uyu sen
Top gibi yuvarlak birseymiydi kayganmıydı rahmin asagıda ozaman adet olabilirsin balam yinede yarın idrar testi yap sen cok sokmamak gerekiyor parmaklarınızı en uzunu hangisiyse onun boyunda sokun yeter
Bende duymadım ama neden olmasınHer Beyaz aknti enfeksiyon var demek deil kizadeti de engellemez bence duymadim hic.
Hadi ya çok garip gerçi senin durumun mecburiyet ama hiç merak edip bakmamıştım içine çok değişikBen vajinismus dönemini atlatırken çok yapıyodum onu alıssın diye kegel diyorlar hatta
Gebe deilken yapmistimSenin tam ortadamı kuzum
Gebeyken yaptınmıGebe deilken yapmistimortdydi galiba. Hatrlamiom
BendeBenim yanda ben bişey anlamadım bu işten
uyuyup uyanıp bidaha deneyeceğim ayakta yapılıyormuşta ayaktada beceremedimGönüllü yeni hamis arıyoruz 6haftalık
Bende duyunca cok sasırmıstım dustada öyle denk gelince dogruluk payı oldugunu düsünüyorum
Balam sen yeni hamile degilsin neredeyse dogurcaksın sen yapma zaten hadi uyu sen
Top gibi yuvarlak birseymiydi kayganmıydı rahmin asagıda ozaman adet olabilirsin balam yinede yarın idrar testi yap sen cok sokmamak gerekiyor parmaklarınızı en uzunu hangisiyse onun boyunda sokun yeter
Adet yakın demekkiBende
uyuyup uyanıp bidaha deneyeceğim ayakta yapılıyormuşta ayaktada beceremedimakşam tekrar yazarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?