Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben ilişki bile yasamıyorum parmağımı suan sokamam sanırım

@Zektkt gebeliktede gebe olmadan once de vardi beyaz aknti. Onu ele bence
Bende daha önce hüç olmıyodu kuzum enfeksiyondan şüpekeniyorum şuan enfeksiyon adeti engellermi acaba ben hamileliği eliyorum en başta

Aynen hamileler denesin bence
Gönüllü yeni hamis arıyoruz 6haftalık

Ilk defa duyuyorum
Bende duyunca cok sasırmıstım dustada öyle denk gelince dogruluk payı oldugunu düsünüyorum
Cooook yorgunum simdi kafayi koydum yastiga ruyalar alemine gecis yapicam. Musait biri varsa o yapsin
Balam sen yeni hamile degilsin neredeyse dogurcaksın sen yapma zaten hadi uyu sen
Boşluk var sanıyordum bi tuhaf şeyler var ama mesela parmağını ne kadar soktuğunda hamile olmadığını anlıyorsun ben yarısı bile girmeden bişey var orda orasımı adet olacağımı gösteriyor
Top gibi yuvarlak birseymiydi kayganmıydı rahmin asagıda ozaman adet olabilirsin balam yinede yarın idrar testi yap sen cok sokmamak gerekiyor parmaklarınızı en uzunu hangisiyse onun boyunda sokun yeter

Benim yanda ben bişey anlamadım bu işten
Bende
uyuyup uyanıp bidaha deneyeceğim ayakta yapılıyormuşta ayaktada beceremedim akşam tekrar yazarım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…