Vajinayı parmakla kontrol edeceksin ya niye icin kalksınKız yapamam ben içim kalkar
Ay denedim şimdi çok garip dokular var anlayamadım ne kadar aşağıda oluyor yavrumElle gebelik testi sanırım eli vajinaya soktugunda rahimi hissetmezsen hamilelik ihtimalin varmıs
Eger adet dönemin baslayacaksa rahim daha asagıda oluyormus ve ele geliyormus top gibi bir deneyin bakalım beraberZekta yla
Valla ben olsam yaparım hemen dikkat ederim varsa en azındanDaha önce 8 gün rekorum var
Kuzum ne biliyim valla ya bende şaşırdım o negatifi gördükten sonra yıkılıyo insanValla ben olsam yaparım hemen dikkat ederim varsa en azından
CanımsınBen senin hamile kalacagını düsünüyorum ama nedense
Ben yaptımda çok garip içi zaten böyle hayal etmemiştimKız yapamam ben içim kalkar
Hahahah ne bekliyodunBen yaptımda çok garip içi zaten böyle hayal etmemiştim
Ay denedim şimdi çok garip dokular var anlayamadım ne kadar aşağıda oluyor yavrum
Siz cildirmisssiiniiizzz
Sende cicegimCanımsınya nasip hayırlısı be gülüm
Aynen hamileler denesin benceSende cicegim
ele yuvarlak kaygan bir et prcası geliyorsa o rahim canlarım adet olabilirsiniz
eger gelen giden birsey yoksa hamile olabilirsiniz
Hamile bir arkadasımızda denesin isterse onun rahmi nasılmıs ama yeni hamisler bir baksın bakalım
Ilk defa duyuyorumSende cicegim
Hamile bir arkadasımızda denesin isterse onun rahmi nasılmıs ama yeni hamisler bir baksın bakalım
Cooook yorgunum simdi kafayi koydum yastiga ruyalar alemine gecis yapicam. Musait biri varsa o yapsinSende cicegim
Boşluk var sanıyordum bi tuhaf şeyler varHahahah ne bekliyodun
Belli olmaz bir anda da çıkabilir en azından yoksada strese girmessin canımKuzum ne biliyim valla ya bende şaşırdım o negatifi gördükten sonra yıkılıyo insan
Oluyordu benim hala da oluyor ara araKızlar beyaz akıntınız oluyomuydu hamileliğin başlarında
yan kısmındamı var o hissettiğin şey yoksa parmağın gittikçe gittimi ileriyeBoşluk var sanıyordum bi tuhaf şeyler varama mesela parmağını ne kadar soktuğunda hamile olmadığını anlıyorsun ben yarısı bile girmeden bişey var orda orasımı adet olacağımı gösteriyor
Ben vajinismus dönemini atlatırken çok yapıyodum onu alıssın diye kegel diyorlar hattaBen yaptımda çok garip içi zaten böyle hayal etmemiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?