Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yaaaa lorikom
Dün ovü testi yapamadım ama degerlendirdik bugün ovü yaptım hic koyulasma yok yaaaaa
Dikkat etmedin mi oncrsinde su falan mi ictin saat kacta yaptin ? Keskem belli bir saat araliginda yapaydin duzenli olarak meselam 12.00-16.00
18.00- 22.00 saatleri araliginda yapaydin hem catladiysa 24 saat canli kaliyor degerlendirmisin iyi

cileklilimonata @Fakirprenses son durumlarınız ne ciceklerim?

Dikkat etmedin mi oncrsinde su falan mi ictin saat kacta yaptin ? Keskem belli bir saat araliginda yapaydin duzenli olarak meselam 12.00-16.00
18.00- 22.00 saatleri araliginda yapaydin hem catladiysa 24 saat canli kaliyor degerlendirmisin iyi
Hayır üc saat boyunca su icmedim hemde hic sırf ovü yapacam diye tuttum kendimi ve erken saatlerde yaptım bugün ovüyü kasık agrım vardı biraz akıntımda vardı dün ama reglden beri hep var cokaz
Bu laubicki keske hic almasaydım

Selamlarrr ,bende klomen kullanip bugun catlatma ignesi oldum ilk kez hersey yolunda gorunuyor
3 yumurtam var 11-19-20 mm
Cok heyecanliyim 1,5 yildir deniyorum.
İnsallahh mujdeyi aliriz

Selamlarrr ,bende klomen kullanip bugun catlatma ignesi oldum ilk kez hersey yolunda gorunuyor
İnsallahh mujdeyi aliriz ☺
Hosgeldin cicegim hayırlısıyla evladınız olsun insallah

İnsallahh mujdeyi aliriz ☺
Hosgeldin cicegim hayırlısıyla evladınız olsun insallah

Ben de ondan kullandim 1 ay ama benim pik olmustu gunduz yapıyordum ben testlero

Ben de ondan kullandim 1 ay ama benim pik olmustu gunduz yapıyordum ben testlero
Bugün yarın pik olur diye bekliyordum bende clife catlatır yumurtamı diye düsündüm ama yok yok bugünde birliktelik olcaktı koyulasma olsaydı olmadıgı icin degerlendirme hevesimde kalmadı hic

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…