Kendin billunnBugün yok tadım hicbelki yarın
Bebek acıkıyor yemek yeeeeAciktim yaaaaaa midem gurulduyor
Uyuma lırikomGoreydik de karar vrreydikya ben uyuycam yoksa acliktan dolaba gircrm
Ego nasıl yükseltilir anlamamki benHe instada cok vuruoz dimiine kdr cokluk o kdar muhabbet dedikoduu demisler
Guzel iltifatlr et banaa egomu yukselt
Ekmek arasi zeytin peynir domates xiyar koy gömimmm mis gibii. Ustune de bi bardak su ic. Misil misil uyursun
Uyuma fatmamMenim de yuxum geliiirr
Kesin uyumacak kocasını sevecek sonra yine gelecekBen gidirem yummağa opurem sizii baaayyyy
Instagramini ver uyumiyimBebek acıkıyor yemek yeeee
Uyuma lırikom
Ego nasıl yükseltilir anlamamki ben
Uyuma fatmam
Anladim yavrm. Zaten grup izni olmadan olmaz ole seyler. Tek sen yoksun. Sorun deil yeter bu boleyok kuzum ne kadar cokluk o kadar sessizlik :)) o degilde hani simdi bayadir var grup seni alarsak gruba bi cekingenlik olabilir seyisinden aman ne demek istediğimi anladin yanlis anlama nömremi vererim ama :)
Ekmeeekkk yookk
Nufusuma alcam seniAnladim yavrm. Zaten grup izni olmadan olmaz ole seyler. Tek sen yoksun. Sorun deil yeter bu bolegonder gelsin. Begenmezsen engelle benii
Yarin atarim instadanAnladim yavrm. Zaten grup izni olmadan olmaz ole seyler. Tek sen yoksun. Sorun deil yeter bu bolegonder gelsin. Begenmezsen engelle benii
Banaaa ellerini verrr hayat seni sevince güzellll yolunaaaa adarım ömrümü ben gel kacma güzelInstagramini ver uyumiyim
Valla su an kolu basimin altinda. Allh bilir kacinci ruyasindaKesin uyumacak kocasını sevecek sonra yine gelecek
Acelesi yok zaten canmciimYarin atarim instadangece gece atsam esim diycek kime atiyon
Lalalalalaaaaa lalaaalala laaaaaaBanaaa ellerini verrr hayat seni sevince güzellll yolunaaaa adarım ömrümü ben gel kacma güzel
Niye yavrum nolduuuBebek acıkıyor yemek yeeee
Uyuma lırikom
Ego nasıl yükseltilir anlamamki ben
Uyuma fatmam
Tek nufusta kalayim yaa yeni alindim zaten kocamin nufusunaNufusuma alcam seni
Tamam cicegim cok gezdin sen hugün iki canlısında uyu hadi uyuyamazsan ben burada yokum iyi gecelerValla su an kolu basimin altinda. Allh bilir kacinci ruyasindabugun gezdik yoruldm bayaa. Yine ii dayandim bu saate kadar.
Evet bundan isteeeLalalalalaaaaa lalaaalala laaaaaa
Ovüm koyulasmıyor lorikoya sordugumu görmedinmiNiye yavrum nolduuu
Tek nufusta kalayim yaa yeni alindim zaten kocamin nufusunaonce bunun tadini cikarim. Iice kullanim sonra sana gelim
Gozumden kacti galiba. Kacinci gunundu bugunOvüm koyulasmıyor lorikoya sordugumu görmedinmi
Amin insllh ii gclrIyi geceler kizlaryarin cok guzel bir gun olsun
10.günüm cicegim clife carlatır diye heyecanlanmıstım erkenden ama yokhic koyulasma ilk gün attıgımdan daha silik hatta suan ikincisiGozumden kacti galiba. Kacinci gunundu bugun
İnsallah cicegim rüyanda bebeginizi gör insallah iyi uykularIyi geceler kizlaryarin cok guzel bir gun olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?