Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Nereden geldi söyle bakayım ele vermeyeyim bir daha kendimi
Balam kelimesinden dikkatimi çekti bebeğim bu arada şimdi onu denedimde hemen girişte bi kabarıklık var ben onu diyordum büyüt et parçası gibi sonra bu kez daha ileri gittim orda yumuşak bilye büyüklüğü top gibi birşey vardı ama sert değil ileride elime geldi yumuşak o ilk girişteki çıkıntıyı anlamadım şekli mi öyle iç dizaynı

Bugün yarın pik olur diye bekliyordum bende clife catlatır yumurtamı diye düsündüm ama yok yok bugünde birliktelik olcaktı koyulasma olsaydı olmadıgı icin degerlendirme hevesimde kalmadı hic
Deme oyle iste sartlandirmissin kendini birak ovu movu takil kafana göre

Ayyyy demeee ozaman adet olacaksın böcegim yaaa yarın yinede bir test yap bakalım
Giristeki cıkıntı herkeste var kuzum ilerde top gibi dedigin rahim oluyor ama cokmu ilerdeydi? benimki mesela o regl dönemimde bu konuyu bilmeden kisisel temizlik yaparken elime gelmisti arastırınca elle test oldugunuda ögrendim durun bulursam sizi etiketleyeyim

Yani bebeğim orta parmağımın sonuna kadar sokunca parmak ucumda hissettim hamileysek hiç mi bişey gelmeyecek yani ele

He instada cok vuruoz dimii ne kdr cokluk o kdar muhabbet dedikoduu demisler

Guzel iltifatlr et banaa egomu yukselt

Ekmek arasi zeytin peynir domates xiyar koy göm immm mis gibii. Ustune de bi bardak su ic. Misil misil uyursun
yok kuzum ne kadar cokluk o kadar sessizlik :)) o degilde hani simdi bayadir var grup seni alarsak gruba bi cekingenlik olabilir seyisinden aman ne demek istediğimi anladin yanlis anlama nömremi vererim ama :)
Ekmeeekkk yookk

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…