Sen boxada bayılıyordun yalnızAl bni de gruba haiin. Hic solemion gelir misin diyee
Ben enseye vurmya bayilirim daaa
Doverek sevmek tabiatimda var napamSen boxada bayılıyordun yalnız
Balam kelimesinden dikkatimi çekti bebeğimNereden geldi söyle bakayım ele vermeyeyim bir daha kendimi
Senle kendim ile grup yaparimAl bni de gruba haiin. Hic solemion gelir misin diyee
Ben enseye vurmya bayilirim daaa
Erkekfatmam benimDoverek sevmek tabiatimda var napamhayat bni bu hale getrdii. Dovmezsen dovulursun
Deme oyle iste sartlandirmissin kendini birak ovu movu takil kafana göreBugün yarın pik olur diye bekliyordum bende clife catlatır yumurtamı diye düsündüm ama yok yokbugünde birliktelik olcaktı koyulasma olsaydı olmadıgı icin degerlendirme hevesimde kalmadı hic
SebepSenle
Senle kendim ile grup yaparim
I ı bunu begenmedimErkekfatmam benim
Fazla sohbet etmiyoruz cunku orda . Senlen sohbetin dibine vururzSebep
I ı bunu begenmedim
Ayyyy demeee ozaman adet olacaksın böcegim yaaa yarın yinede bir test yap bakalımBalam kelimesinden dikkatimi çekti bebeğimbu arada şimdi onu denedimde hemen girişte bi kabarıklık var ben onu diyordum büyüt et parçası gibi sonra bu kez daha ileri gittim orda yumuşak bilye büyüklüğü top gibi birşey vardı ama sert değil ileride elime geldi yumuşak o ilk girişteki çıkıntıyı anlamadım şekli mi öyle iç dizaynı
Neyi begersin anam söyle yapayımSebep
I ı bunu begenmedim
Aciktim yaaaaaa midem gurulduyorNeyi begersin anam söyle yapayım
Bende naime ana kadar güzelim iste
Goreydik de karar vrreydikBende naime ana kadar güzelim iste
He instada cok vuruoz dimiiFazla sohbet etmiyoruz cunku orda . Senlen sohbetin dibine vururz
Guzel iltifatlr et banaa egomu yukseltNeyi begersin anam söyle yapayım
Ekmek arasi zeytin peynir domates xiyar koy gömAciktim yaaaaaa midem gurulduyor
Yani bebeğim orta parmağımın sonuna kadar sokunca parmak ucumda hissettim hamileysek hiç mi bişey gelmeyecek yani eleAyyyy demeee ozaman adet olacaksın böcegim yaaa yarın yinede bir test yap bakalım
Giristeki cıkıntı herkeste var kuzum ilerde top gibi dedigin rahim oluyor ama cokmu ilerdeydi? benimki mesela o regl dönemimde bu konuyu bilmeden kisisel temizlik yaparken elime gelmisti arastırınca elle test oldugunuda ögrendim durun bulursam sizi etiketleyeyim
Bugün yok tadım hicDeme oyle iste sartlandirmissin kendini birak ovu movu takil kafana göre
Konuyu buldum etiketledim seni daha detaylı yazmıslar canım baktınmıYani bebeğim orta parmağımın sonuna kadar sokunca parmak ucumda hissettim hamileysek hiç mi bişey gelmeyecek yani ele
He instada cok vuruoz dimiine kdr cokluk o kdar muhabbet dedikoduu demisler
Guzel iltifatlr et banaa egomu yukselt
Ekmek arasi zeytin peynir domates xiyar koy gömimmm mis gibii. Ustune de bi bardak su ic. Misil misil uyursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?